Bebelusi de iulie-august 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Simonaci79
De murdarit nici eu nu-l las (ca-si baga el manuta in lingurita si arunca cat colo cu ea asta e deja alt capitol) dar asa am citit si de-asta v-am intrebat. Si zicea si sa-i dai lingurita cand o cere sa se joace si el cu ea. Pai el o cere de acum. Iti dai seama ce-ar iesi daca i-as da-o?

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Simona, Rares are o placere deosebita sa isi bage manutza in castronelul cu mancare. Dupa ce se murdareste, inchide si deschide pumnul si priveste foaaarte curios ce are in mana. Nici eu nu prea il las, dar uneori tipa asa tare si trage de castron, ca ii mai fac hatarul. Iar lingurita de pe la 4-5 luni a inceput sa incerce sa o ia, asa ca eu am tot timpul una de rezerva pe care i-o dau. Si se inatampla de multe ori ca eu sa ii bag o inghititura de mancare, el sa o scoata cu linguritza lui inapoi afara. Amandoi cand mananca isi baga mana in gura, apoi si-o pun in cap, se trag de urechi, se freaca la ochi .. in final au tot capul cu mancare ... asta e, ii duc la spalat la chiuveta, schimbam bluzitele si mergem mai departe.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am intrat o fuga sa dau si eu o veste buna.

Iulia sta perfect in fundulet de 3 zile!!!
A cerut singurica si acum sta de zici ca asta face de cand s-a nascut.... Daca se intinde dupa vreo jucarie in fatza nu mai cade in nas, aduce imediat manutele si se sprijina in ele. E o scumpa .
Nu v-am zis mai devreme ca am vrut sa fiu sigura, ca a mai avut tentative .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna si
Sanatate multa-pitecantrop-Adrin si Vali-Petru David.
La multe luni sarbatoritilot de ieri si azi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna seara,

asta seara iar a supt Aidan.Ce sa mai zic....acum are iar 3 zile de cand s-a pus din nou pe supt.Sper sa il tina ca noaptea vreau sa alaptez.Ziua nici nu vrea sa vada sanul!!!

Laura, ce copilasi mari ai!!! Aidan nu face nimic din toate astea.nu spune mama sau tata, spune vavavavava intr-una si tot felul de alte sunete.....nu se ridica in genunchi sau in picioare....voi faceti ceva sa ii incurajati sa faca chestii??

Aidan sta perfect in fund si se joaca cu jucariile lui, sta in picioare foarte bine, sta in maini dar nu se poate ridica inca in 4 labe...da din picioare ca un calut sa se ridice.

Cu mancarea merge bine, papa cate un borcan de 190g la o masa de 4 ori pe zi.Fructe nu prea, numai iaurt si apa la fiecare masa.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Felicitari Diana.Exact asta vroam sa anuntam si noi:stam in fundulet Sa va zicem reteta noastra minune,mult timp stat pe burtica sa se exerseze muschii spatelui si centrul de activitate pe care il puteti vedea pe beblino,de la toate categ,intrati la jucarii la ansamblu de activitate,se cheama LITTLE TIKES-Centru de activitate 5 in 1.Numai ca la noi a costat 34 de euro nu atat de mult.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Anis, uite o reteta de la o prietena, a facut-o si zice ca e f. buna. O voi face si eu.

Salata de avocado

Ingrediente:
2 buc avocado, o rosie, o salata mica, sare si piper, 100 gr fasole fiarta, 100 gr branza data prin
razatoare, smantana, 2 oua fierte tari, un castravete mediu, o muratura, 2 lingurite suc de
lamaie, 2 lingurite nuci tocate, condimente diverse.

Mod de preparare:
Se spala salata si se lasa in frigider, intr-un vas cu capac. Se spala castravetele, se taie felii si
se presara cu sare si piper. Se curata avocado de coaja si se taie in doua, longitudinal. Se
acopera cu zeama de lamaie. Se acopera cu un capac. Se amesteca muratura taiata marunt cu
branza, cu fasolea si condimente. Cu aceasta umplutura se umplu bucatile de avocado. Pe
fiecare jumatate de fruct se pune cate o felie de rosie. Se asaza pe pat de frunze de salata.
Feliile de castravete se asaza pe felii de oua si se decoreaza frumos platoul cu ele. Se
garniseste cu smantana si cu nuci taiate.

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Fata mea tot asa nu vroia sa suga ziua,dar vad ca de cand am dat-o pe bere fara alcool si ceaiuri de lactatie s-a imbunat.Cand eram ma punea sa beau bere strambandu-ma,trebuia sa imi inmoi buzele macar.Deci clar ii place sa petreaca .
Ba chiar azi am reusit sa o tin in brate ca pe un bb normal si am alaptat-o.Nu mai statea asa de muulta vreme.Numai in pat intinse una langa alta stateam.Si in ultima vreme fara sa o tin pe un brat.Ca avea treaba sa ma ciupeasca de san cu o mana si cu alta sa se tina de pantaloni si sa dea din picoare ca la maraton.
Ella-incearca sa o alaptezi intr-o camera linistita unde sinteti doar voi 2 sa nu o distraga nimeni si nimic.Si eu ziceam ca s-a terminat,ma ciupea de san si mi s-au lipit canalele galactofore si am facut si puroi,azi chiar am mai simtit galme la sanul drept si m-am masat,apa rece calda,galbenele.Ce sa fac daca ma cuipea si dac nu o lasam nu papa.Sper sa se linisteasca.
Lulu-multa putere
Ioana-la multi ani si sa fiti fericiti mereu

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Bravo, Oana Dintzoshela!

Au ei ritmul lor.... Toate la timpul potrivit.
M-am uitat pe RECLAMA ILEGALA la centrul vostru. E f. frumos si e bine gandit, poate fi folosit f. mult timp. Incredibila diferenta de pret...

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Mersic Diana!Sa stii ca ne executam o pupam si de la voi
In leg cu activity centre era 50 de euro fara reducere,apoi la Mothercare fac reducere la 40 si eu am card de reducere 10% si l-am luat la 36 de euro.Si eu l-am vrut pe asta ca il poti folosi si dupa 2 ani,nu mai arata pe site varianta 5 ca se intoarce masuta cu jucarele(varianta 4) si are masuta de scris cu o clema de prins cartile de colorat/caietele.Si are 3 facilitati muzicale:motion(adica cand da bb din picioare in tablie incepe sa cante),butoane(doar daca apesi pe butoane canta butoanele) si melodii(sunt 4 sau 5 melodii scurte).Are si o oglinda speciala pt bb din aia de folie.Plus ca bb poate sa invarta chestia din mijloc ca are bile care zoranie si poate sa invarta bilele laterale.Si la astea daca lasi pe motion canta muzica.Eu m-am imbolnavit intai,d-apai bb
Dra mea a facut buf un pic:era pe jos in spatiul ei amenajat si a stat int-o rana si s-a aruncat cu bolta.M-am speriat si ea,nu are nimic din fericire.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Lulu -iti doresc multa putere!

Mergi la inceput