Copii din 1996 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
CriPOD spune:
Mamicute si copilasi, scuzele de rigoare, am intarziat un pic cu martisorul:
Eu nu am nici un fel de noutati (decat ca am fost libera sapt asta), azi sunt tare lenesa, dar va citesc constant.
Fii-mea si-a intepenit gatul la karate aseara (un muschi, si-a rasucit cumva capul fara sa-si de-a seama, ceva) si azi e acasa.
Un weekend placut tuturor si la multi ani anticipat Dianei (nu stiu exact data, sa fiu pe faza, asa ca nu vreau sa ratez sa-i urez la multi ani)!
Sanca spune:
Ziua Dianei e intr-o saptamana, dar cred ca Brenda a intrat deja in priza si in pregatiri.
Iara sant fara chef de scris, m-au infuriat animalele domestice de data asta. Poveste lunga. Cert e ca i-am zis lui Elliot ca daca vrea sa aibe caine, sa aibe grija de el, ca pe mine nu ma mai intereseaza. Asa ca trebuie sa-l scoata afara zilnic, sa-l mangaie, sa se joace cu el, sa-l hraneasca si sa-l plimbe. Sa vedem cum se adapteaza la noua responsabilitate.
Fetelor, un week end bun.
Anca
brendamitran spune:
Fetelor...in priza sint tot timpul,mi-ar trebui o zi care sa aiba vreo 50 de ore,ca sa-mi ajunga timpul.Si culmea e,ca acasa nu reusesc sa fac nimic.Drumurile ma omoara....in fiecare zi se iveste cite ceva.Mai ales antrenamentele Dianei,sint o "placere"...in fine...
Nu am inceput nici o pregatire,o sa0mi iau liber vineri si ii dam bice.
Week-end placut si odihnitor,la toata lumea!
Ana,capul sus mama! Ce-ti veni? Ce,esti copil? Lasa depresiile si asteniile si pune-te pe roate,ca tonusul tau ne ridica si pe noi pe aici.
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
fdoina spune:
Sanca, ce de idei mi-ai dat.... Am observat ca americancele-s f practice la capitolul educatie
Ia ziceti-mi si mie ce faceti cand aveti problemute cu obraznicia? ma refer la cele care aveti baieti...ca vad ca fi-miu are tendinta s-o ia pe aratura in ultimul timp
Ana68 spune:
Salutare la mamicute,
Brenda,si zici ca esti in focurile creatiei?!Hihihihihi....parca te si vad alergand prin sufragerie dupa copiluti plini de ifose...Hai,ca nu sunt rea....Tin pumnii si succes!In 14 martie zici?Pupici la Diana frumoasa si tie tot binele din lume!
Gabi,multam' de sugestie.Si eu am fost intotdeauna de acord ca shoppingul e cel mai bun medicament antistress,chit ca nu ai bani,macar sa-ti clatesti privirea.La mine functioneaza in 85% din cazuri....Asa ca in weekend am avut parte de plimbarica si shopping la greu,plus ciuca,vorba lu' fi-mea,adica ciocolata...
Brenda,hai sa iti pove din "celebrele maxime si cugetari" a la Luana.Se uita ea intr-o seara la nush ce film;io cu Marius in bucatarie de vorba.Se aude Luana ,din dormitor:"mamiiiiiii....?! Uana e pitziesa?" Da,zic si ma uit cu moaca uimita la Marius.Marius se uita si el cu moaca uimita la mine,dam din umeri amandoi si ne vedem de discutie.Se aude iar :"Tataaaaaaaaaaa...?! Uana e pitziesa cea muasa?!" Da, zice si Marius si ne privim ca tembelii...In 30 de secunde apare Luana in usa bucatariei,cu o moaca de ciufuta si ingamfata :" Uana e pintziesa muasa,da,da?".Sa-ti dau traducerea?Ei,ce spui de printesa cea frumoasa?A innebunit lupu',este?
Doina,eu nush cum sa scriu si ce,ca nu prea am idei referitoare la ocuparea timpului liber al baietilor nazdravani.Pot doar sa iti scriu ca la al meu baiat ii spun sa citeasca,daca nu are de lucru si nu iese afara sau sa faca exercitii la mate din culegere.Daca ii spun de mate....face ciocul mic-mic,de nu-i mai trebuie nimic si e exemplu de copil....
No,dragute mamicute.....ce faceti de 8 martie?
Io va spun "La Multi Ani!" de ziua noastra,sa aveti o zi plina de surprize si frumoasa,de pe acum....ca sa fiu prima si...sa nu uit.
Va pup pe toate si sa aveti o saptamana buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Sanca spune:
Ana, imi pare bine ca ai iesit din pasa proasta si ca au plecat piticutii. Ciocolata asta face minuni.
Brenda, bafta cu petrecerea din week end-ul ce vine. Sper ca te-ai odihnit, relaxat si refacut portile sa poti trage bine 2-3 zile.
fdoina, obraznicia deocamadata se ignora la noi in casa. Mai am cateodata replici ca-i mut falcile daca nu-mi vorbeste cuvincios. Cand vin cu figuri si pretentii ii trimit de unde au venit (in general vin din camera lor).
mQQmcum e copila, i-a trecut gatul? Invat-o sa faca streches dupa ce merge la work out, si un fel de yoga/ stretch combinatie.
Elliot are examen miercuri. Are de scris compozitie. Ii toaca profesoara la cap sa faca bine, cred ca mai mult creeaza emotii. Eu nu ma agit - o sa fie hranit, odihnit, si apoi, cum o sa-i fie inspiratia.
Da, se aproprie vertiginos ziua femeii. De obicei ies cu mama la un spectacol. Nu am nici un plan pentru anul asta. E bine ca s-a pomenit ceva ca o sa incep sa planific ceva.
numa bine
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Cand vin cu figuri si pretentii ii trimit de unde au venit (in general vin din camera lor).
...ai fost mortala aici!
Eu am pus in aplicare metoda ta, cea cu stampile, doar ca noi dam buline...cele rosii de 10 puncte, cele mov de 5 puncte. DAR avem si puncte minus: punct negru care face -2 puncte. La sf. de saptamana cumulam punctele si dam pe fiecare punct 1000 lei vechi. Daca doreste ii strange-cum e cazul acum, ca isi doreste un CD cu muzica. A fost foarte incantata de idee...si uite asa ma mai aleg si eu cu vase spalate si cu praful sters . Nu mai spun ca vine de bunavoie sa ii dau probleme la mate...cand mereu erau comentarii ca n-are chef!
Ana-Maria, ma bucur ca esti iar vesela...uite, vine primavara, pe mine asta a pune automat pe picioare...soare, caldutz, flori, zau daca imi trebuie altceva! multi!
Fetelor mamicutze, va doresc tot binele din lume, sa aveti o zi "a noastra" plina de lucruri frumoase si distractie placuta!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
brendamitran spune:
Eu ma duc la teatru maine,cam asa sarbatoresc 8 martie.....
Ce odihna? Mai devreme de 12 noaptea nu reusesc sa ma culc,sint rupta si ma apuca groaza cind ma gindesc la ziua de simbata....
Ana.....pai printesa chiar e frumoasa,stie ea ce zice,asa ca.....no comment!
Gata,fug la nani,mai vorbim.....
La multi ani! pt.maine,la toate mamicutzele
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Cristina A spune:
Buna seara, mamici voua
revin si eu dupa multa vreme...
mi-ar placea sa pot scrie mai des insa cele doua Mariute ale mele ma secatuiesc de puteri si de timpi excedentari. Multumesc tuturor pentru sugestiile legate de cadouri, mai am putin si scap, si legat de asta v-as povesti ca in acest an am cotizat la clasa 500.000 sau poate 300.000lei (inca se negocia suma acum 2 zile - eu am dat oricum 500) pentru doamna si doamna de limbi straine si doamna de religie si sincera sa fiu mi se pare cam mult raportat la suma data de fiecare copil dar iaca nu am curaj sa misc in front pen ca nu vreau sa stric buna relatie a copilului cu mediul inconjurator -dar pana la urma raportat la florile pe care oricum nu le voi mai cumpara suma nu este prea mare si ma opresc aici ca sa nu-mi starnesc angoasele din nou.
Motivul pentru care m-am bagat si eu in dialogul vostru este ultimul proiect al fiica-mii de clasa a-III-a si anume "Schite in jurul lumii" care proiect mi se pare extrem de interesant prin prisma provocarii copiilor sa gaseasca cuvinte, imagini, actiuni si aplicatii concrete din jurul lor care sa exprime ideea de progres si dezvoltare. Mai lucreaza cineva la acest proiect? Cum s-au descurcat micii vostrii ca la noi s-a lucrat cu dictionarul in fata si cu muuult ajutor si multe idei de la toata familia - oricum rezultatul a fost surprinzator plecand de la intrevievatii fiica-mii care au 40, 64 si 87 de ani - habar nu aveti din cate directii se poate vedea progresul si cat de diferit apare el. Astept impresii de la voi legate de acest proiect mai ales ca la noi in casa a starnit un soi de polemica cu accente comice.
Aaa si mai vreau sa va intreb cat au avut la dispozitie copiii vostri pentru a completa caietul? Mandra mea a trebuit sa-l completeze in 10 zile si mie mi s-a parut cam putin.
Astept parerile voastre si sa aveti multe bucurii de la puii vostri.
CriPOD spune:
Azi, de 8 martie, va doresc o primavara vesnica in sufletele voastre, mamici, si sa va aduca puii numai bucurii!