Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
diafera spune:
Irina, eu dupa ce mi le-am scos, am aflat ca puteam sa nu ma mai chinui la chirurg si sa mi le rezolv cu laser la Diagnosis. Dar deja era prea tarziu pt mine. Insa copilul, cum sa il duc acolo? ei nu au stare.. cum sa i le scoata cu laser inca de pe acum ? Nici nu vreau sa ma gandesc... trebuie sa existe un tratament ceva....
Aura si Gabriel
mysweetest spune:
Codruta poate dupa supa se regleaza si kk pentru bblusa ta. Noi facem de 2-3 ori pe zi de cand cu supa de la pranz.
Irina si Alexandru isi suge buzele si apoi incepe..astazi iar a zis un mam-ma si alte grupuri de cuvinte indescifrabile...parca vroia sa imi spuna un secret ceva si nu putea .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
nicole74 spune:
Codruta eu ii dau sucul de la un mar, o para, un morcov si juma de banana. Nu am bagat inca citrice decat lamaie 1 lingurita in suc si supa.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
cristell spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor:Alberto Emiliano,Luca Andrei,Matei Calin,David si Robert.
Noi am avut o noapte"scurta".Stefania s-a trezit aproape din ora in ora plangand.M-am uitat la gingiile ei si sunt albicioase,dar nimik la orizont.Fetelor ce as putea sa-i mai dau pe langa calgel pentru ca sa nu o mai doara asa de tare?
cristell spune:
Codruta si Stefania de cand am inceput cu supa are cam 3-4 scaune pe zi si inainte avea unul sau deloc.
cristell spune:
Roxi da o cautare pe google cu cereale fara gluten si o sa gasesti inclusiv si magazine cu cereale de unde poti cumpara sau sa-ti faci o idee cu ce este pe piata.
cge spune:
Neata mamici.
Bine e cu ajutoare in casa, am si io timp de DC.
Roxialexia, Ancuta mananca cereale de la Milupa orez cu porumb si ii plac f. tare.
Dar atentie cerealele de la Milupa au lapte praf Milumil in ele, se prepara cu apa. La noi e ok, caci Ancutza mananca lapte praf Milumil 2.
Puiuta ce fel de lapte mananca ? in functie de lapticul pe care il mancati, alege si cerealele. Sunt cereale care nu au lapte in ele si atunci le poti prepara cu laptele cu care e deja obisnuita.
Bafta,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
codruta_grg spune:
In ce oala faceti supica? din aia sub presiune?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
RalucaCostiurin spune:
Neata pe fuga - ca-i zi de gatit.
Fetele cu bebei cu unghii incarnate, si Radu a avut problema - va amintiti ca ma plangeam pe la o luna -si ma tem c-o s-o mai aiba, ca de ai tendinte d-astea, nu scapi toata viata!
Incepusera sa i se umfle si inroseasca degetelele mari; la indicatia pediatrei, am dat cu betadina si in paralel, dupa baita, cand era pielea moale, indepartam coltul cu unghia (impingeam pielea care acoperea coltul, nu stiu daca descriu clar...). Betadina de cate ori imi aminteam. Intr-o saptamana a scapat de umflatura si roseata, dar eu am continuat sa-i dau betadina si procedura cu impinsul pielii vreo luna, in paralel am lasat si unghiutele mai lungi. S-a rezolvat la un moment dat, adica s-a adunat coltul de piele moarta si l-am putut indeparta; asa ca am putut taia si unghia - tot drept. Dar din cand in cand la baie tot mai zgandar acolo.
La randul meu am problema asta, si tot cu betadina en gros am rezolvat-o. Si cu lasatul unghiei sa creasca, dreapta. Nu pot zice ca s-a rezolvat, adica daca imi calci pe deget parca imi calci pe suflet, dar macar nu mai am infectie si pot sa ma incalt - cu anumite exceptii, adica incaltarile cu varf.
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
RalucaCostiurin spune:
Si inca ceva, tot la indicatia pediatrei am cautat sa-i pun sosete de bbc 100%. Naspa e ca pe aici nu se gasesc decat cu plastic in compozitie, dar am avut de capatat de prin hale tari straine...
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze