Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mai este vreo mamica a carui bb are dinti si ea alapteaza? Vreau sa stiu daca sint singura masochista. Si eu care ma gindeam ca alaptez pina la un an ... dar nu luasem in calcul si dintii copilului.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

SAlut fetelor

noi astazi dupa ce am venit de la biserica am dormit ca doi purcelusi de la 3 pina la 6, inca fiumeu mai doarme ,sper ca la noapte nu o fac alba

LA multi ani bebelusilor care azi fac lunita Alberto,Luca,Matei,David si Robert de la noi

DAna Lucia felicitari pt cele 6 lunita ale lui Alberto si un pupic de la noi pt el

Ioana sa iti fie de folos babetica

Mimsi este mai bine asa ,nu ca fiu meu de ii cinti la pian,dar toti dr imi spun ca este foarte bine si intreadevar este bine,dar eu parca tot asa vrea sa-l vad un mic mai grasunet

Tonniaimi pare rau de Dinu,dar vorba lui Irina a mai luat ceva in greutatae?

CArmiesti o draguta ,am primit toate cele aseara, mersi

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara fetelor, acum m-am regrupat si eu acasa in formatie completa. Ieri si azi am umblat hai hui dupa cele necesare in casa noua si abia abia am luat parchet, o cada si 4 usi... mai am o groaza de luat si nu stiu cum sa ma impart dar azi a venit si mama1 care o va schimba pe mama2 care pleaca maine dimineata.

Ieri am fost plecata de la 10 pana pe la 18 si m-a sunat mama sa vin acasa ca asta mic plange si ca nu il poate consola si am venit si eu acasa si parca s-a mai linistit. Cu mancarea stam in pom, maxim 600 ml pe zi dar fata de saptamina trecuta are circa 140 ml luati asa ca e ok deocamdata, ramane sa il mai monitorizez saptamana asta dar nu ma astept sa ia in greutate... sa zicem ca azi e mai bine ca ieri, a mancat constant peste 100 ml la masa dar si-a eliminal o masa dei tot 600 cred ca vom face. Masa de seara a ramas ok adica 200-220 ml.
Si abia suntem la ziua 4 de antibiotic.

In rest nimic nou.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Miflore, . Sunt mai bine, in sensul ca de atunci nici n-am mai facut ....

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Norina, imi pare tare rau ca ai probleme da' le-ai razbit tu pe toate, il dovedesti si pe nenorocitu' asta alb! Cica cu punga de ser n-ar fi asa de bine ca nu se mentine chiar sterila cu acul infipt; asa mi-a zis mie doctorita, acum nu stiu daca e chiar asa; ca si eu folosesc mii de fiole!
Godzila, nu se ineaca fata cu serul; dupa ce ii dau un pic astept sa inghita, iar ii dau un pic, iar astept sa inghita si tot asa pana ii pun 2ml; ca pozitie sta la orizontala pe masa de infasat; e fata cumintica dar nu pot s-o tin cu capul aplecat pe-o parte;
Mercic Anya!!! Sper c-ai avut un botez superrrr!!! Si tu, Catush!!!
Carmi, cu patutul ti-au raspuns fetele, se gaseste peste tot; dar intra pe net pe site-urile alea ca sa le si vezi;www. bebelusultau. ro sau www. buburuza. com sau www. reclama. ro; am pus ceva spatii ca sa nu apara reclama;
Irina, sper ca Vladut nu mai are febra!!!
Dana, si eu culc fata la 10-11 seara si doarme pana dimineatza!
Anto, e cuminte Ana dar saracuta s-a obisnuit de atata timp cu tratamentele astea pt. mucozitati; de 3 luni aproape zilnic! La inceput si ea facea show dar de la o vreme nu mai zice asa multe, doar uneori mai riposteaza! O fi zicand ca e preludiul mesei ca dupa aceea in general ii dau haleala!
Vio, !
Chiar, fetelor, ce-ar fi ca intr-o zi sa-i punem pe ai nostri sotiori sa scrie - doar ei - cred ca ne-am distra bine a doua zi, oare ce s-ar intreba unul pe altul, hihihi?
Sau poate si-ar da o intalnire la o bere?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mihaela, parerea mea e ca n-ar umple nici 2 pagini sotiorii nostri....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Miflorbuna idee

Codruta cred ca barbati au mai mare tartarita de cit noi

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Mihaela, parerea mea e ca n-ar umple nici 2 pagini sotiorii nostri....

Ba eu cred ca ar umple, dar ar schimba topicul: programe de calculator, jocuri, masini (in cazul meu cel putin...)

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

buna seara!
Mimsi, ce dragute sunt pozele, mie imi place cea de la 5 luni.
Mi-au plecat musafirii, bebe a facut baie, doarme si eu ...pe net. ce frumos ca toata lumea merge la cumparaturi! maine evadez si eu din casa si gasesc eu ceva sa cumpar sigur!mi-e dor!
Acum trebuie sa mearga, dar nu stiu cum sa inlocuiesc totul cu poze, nu-mi spuneti voi?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vio_reurean/my_photos

Delia-Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

ce parere aveti despre patuturile transformabile? Sunt cele care se adapteaza pentru varste mai mari. Eu as lua unul si sa-mi ramana cel pliant pe post de tarc.

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput