Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Merge, vio, eu le-am si vazut. Mortal Andrei, mai ales aici!

Uite cum faci cu pozele (ma dau mare, ca azi am descoperit ). Dupa ce ai scris POZE selectezi cuvantul si ii dai hiperlink - al 9-lea semn din randul cu "format" iti apare ceva de forma [url ]asta[/url ] . Dupa ce scrie url la prima paranteza pui ="numele adresei cu poze". asa iti apare, numai ca nu stiu eu cat de explicita am fost.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Multumesc Mimsi, mi-a scris si Irina pe PM, rau e sa fii incepator! Dar m-ati luminat pana la urma!

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana,
Chiar ma gandeam oare cum o fi cu dintisorii.
mi-e groaza si mie.
si eu vreau tot pana la un an sa alaptez daca va fi ok cu lapticul.

Vero

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Cele care folosesc ser fiziologic.
eu imi cumpar o sticla (o tin in frigider) de ser de la farmacie....si imi trag cu seringa de 10, ......si tot asa.
Nu folosesc fiole...alea trebuie sa le arungi cand le desfaci, ca cica nu e bine sa steie desfacute mult timp.

Vero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Hm, si eu cred ca ar scrie foarte mult sotii nostri; pariez pe topicurile: 1. masini; 2. calculatoare; 3. sport. Nimic despre copii.

Vero, cind maninca e OK cu dintii, dar la sfirsit, cind se joaca cu sfircul, ma cam capseaza.
Irina, bafta la intilnirea cu bona miine!

Noi ne reorientam, sotul are o propunere din Olanda, daca nu iese se gindeste sa plecam in Germania, la compania-mama unde lucreaza el, ca s-ar bucura aia sa-l aiba acolo (si pe mine, sper, dupa ce-o sa-mi vada CV-ul). Si toate astea din cauza ca nu am gasit bona klumea in Romanica.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ioana,
m-am ras cand am vazut ideea de masochista, de i-am zis si sotului

Apropo de bone, eu cand aud de asa ceva mi se face parul maciuca.
Nu as avea incredere sa las pe cineva strain vreodata. Asta zic acuma. Poate ma va juta D-zeu cumva.
Pe mine acum nu ma ajuta nimeni, de fapt de la inceput ma descurc singura si mi-e foarte greu. cine ma intelege, stie cum e.

Vero

Mergi la inceput

Vio,

Eu vreau sa-mi cumpar tarc mare de joaca
nu stiu cum e cu patuturile transf.

cine stie ce fel de tarc e mare si bun?

Vero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Salutari,

Tocmai am ajuns acasa de la Bucuresti si sunt foarte fericita pt ca am gasit jucaria preferata.Nu este de la CHICCO, este de la MINIBLUE si se numeste 3IN 1 BEAR PLAYGYM, dar problema este ca ....nu stiu sa-i asamblez caruselul...CODRUTA HELP...are pe margine niste inele dar nu sunt crestate sa le tai eu???!

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi :
Alberto Emiliano, (Dana _lucia)
Luca Andrei (Simo 74)
Matei Calin (Margot)
David (RoxyP)
Robert
(Dana Tomacu)

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Buna fetele!

Eu abia acum am intrat si v-am citit.Azi am avut si a trebuit sa-l repare sotul.

Am fost la plimbare cu inca o fetita cu o luna si jumatate mai mica decat Matei.Stateau amandoi in marsupiu la tati si era comic cum mergeau ei doi cu copiii in marsupiu.Chiar i-a intrebat cineva cum ii duceau daca aveau gemeni?

VIO ,da m-ar interesa.Iti dau un PM cu adresa mea si putem vorbi si pe messenger.Felicitari ca s-a dus sesiunea cu bine.Mi-a placut de Andrei si vreau sa-ti spun ca si noi avem costumas la fel(cel cu ingerasi) doar ca acum nu ne mai vine.Eu am mai vazut pozele voastre si pe adresa comuna.

Matei a fost foarte agitat in seara asta-la toate m-am gandit,mai putin la faptul ca poate ii este foame si din tatzi nu mai curge lapte.Eu am inceput dieta pe care cred ca am si terminat-o azi pentru ca scade productia si -mai bine ,dar cu .O sa am tot timpul dupa ce nu mai e lapte.Asa ca i-am dat un biveron de lapte praf si s-a linistit imediat.

Eu ma duc acum sa fac un si ma intorc sa va mai citesc.

PUPICI

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput