Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
Hildegard spune:
Cristell,
Asa l-ita am cumparat si noi sambata.
La Bonissan 15-20 pic/zi de 2 sau 3 ori.
La Dento...si nu mai stiu cum, unguentul ala, de 3/4 ori/zi se unge.
La Nurofen 2x2,5 ml/zi..ai in cutie dozator.
Asta la greutate lui bebe al meu 7.300....deci la tine vezi cum e.
Vero
Stefi 3 luni si 5 zile
http://community.webshots.com/user/hildegard122
codruta_grg spune:
Si eu i-am bagat supozitor. A facut imediat kk. Dar e ciudat ca nu-i tare kk, e ca pasta. Asta nu inseamna constipatie, nu?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Ioana75 spune:
Buna fetelor! La multi ani tuturar sarbatoritilor, cu o mentiune speciala pentru Alberto care implineste 6 luni!
Au plecat parintii mei, am dat o fuga in Cora si acum sintem acasa. I-am luat fetii babetica cu mineci, ca a uitat sa manince frumos, si se unge toata de morcov acuma. 21 lei, va zic daca merita dupa ce-i fac proba.
Mifloricico, tu ziceai ca nu ti-au dat servetele in cora pt 2 jumbo pack-uri; trebuie sa mergi la o "taraba", imediat cum iesi de la case, pe partea stinga, ararti bonul si iti dau 2 pachete de servetele.
Carmi, toate produsele pentru bebei sint mai scumpe in ro decit afara.
nicole, si eu am avut un shoc azi la casa din cora. Nu pot sa trec pe acolo si sa nu-i mai cumpar ceva fetii.
cristina, deci e adevarat, nu pe tine te-am sunat simbata dimineata sa te chem la sedinta, nu? Inca ma mai mustra constiinta ca am deranjat pe cineva. Parintii pareau multumiti, doar ca momentan au o mare problema cu personalul, le-au plecat vreo 4-5-6 educatoare parca. Oricum, toate de la grupa mica (care cik erau super, zicea o mamica - mai bine am afla la ce gradinita s-au dus). Am vorbit cu o mamica de copil sociabil, si am vazut o fetita atit de mamoasa, zicea o mama ca plinge absolut in fiecare diminetaa; a plins chiar si la sedinta, credea ca o lasa maica-sa acolo.
dana_lucia, tort placut, si te mai asteptam cu o veste despre Alberto, macar din cind in cind.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Hildegard spune:
cine vine cu niste retete de praji super? sau unde se pot gasi
mie imi place sa fac prji la nebunie.
Vero
cristell spune:
Hildegard multumesc pentru raspuns.
Eu retete de praji super nu stiu,dar incearca la cartea de bucate de pe forum.Eu acum ma apuc sa fac niste clatite super.
Ioana75 spune:
Hildegard, ai forumul "La Bucatarie" unde gasesti toate retetele posibile si imposibile.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
alinam spune:
sau la www.culinar.ro/forum eu faceam cand aveam timp prajituri ca si mie imi place si de acolo am gasit niste retete foarte bune, a zi pe forumul asta "la bucatarie", adika aici pe dc este o reteta de prajituri brownies parca se cheama este super :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
miflore spune:
Buna zanelor!
Ieri nu mi-a mers net-ul deloc!
Scriu si eu cu un pic de intarziere!
Irina, felicitari pentru examen!!!; Ramona, ai o fata tare frumoasa, am senzatia ca seamana cu mamica ei!
Cristina, ai primit salariul? Cati bani mai ai?
Ioana, brava pentru dintisor!!!
Vera, LA MULTI ANI!!! BUCURII MULTE SI FERICIRE SI BANI!
Gabi, si eu tot in Militari! Eu pe b.dul Iuliu Maniu, tu? Cu intalnirile de cartier eu stau cam prost deocamdata, dar prin martie aprilie o sa-mi cumpar un carucior usor si sport si o sa ies mai usor din casa, plus ca vine si primavara si vreau s-o tin pe Ana mai mult pe-afara;
Codrutza, sper ca te-ai facut bine intre timp!
Diafera, ; Eu de-abia am inceput de vreo saptamana cu cereale si ii cresc portia de seara, inca n-am ajuns la o masa intreaga - primele cereale pe care le-am probat nu i-au mers si am pierdut cateva zile -
Marinela, sper sa fie totul OK!!! Eu inca n-am citit tot, tu poate ai mai scris ceva!
Ia sa mai citesc niscaiva pagini...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Hildegard spune:
unde e demonstartia aia cu aspiratorul nazal....?
Vreau sa-mi comand.
Vero