Scandinavii stiu DC (106)
Raspunsuri - Pagina 4
iren spune:
Pegasu, super ideea, cre c-o adopt shi io!
LA MULTZI ANI YANKUUU!!!! Sa creshti mare shi cuminte
Noi am fost azi la ziua unui baietzel, pe care shi-a facut-o intr-o www.trampolino.info/bildergalerie.html" target="_blank">hala d-aia imensa cu tot felu de prostii pentru copii shi adultzi asha ca m-am dixtrat de minune.
Lilu, pai poate ne vedem, shi poate mai aterizeaza shi altzii in iulie, ar fi mijto.
Aaaa, sa nu uit s-o pup pe Gepetutza, care-i adorabila
Shi mai datzi shtiri, ca io va urmaresc din umbra
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
doruletz spune:
haha, Carmen, pai ce sa zic? decat ca Adela, daca lua , e pe drumul cel bun, cre' ca a inceput si ea ca si noi sa se plictiseasca de atata PC
adusco rāsei cu lacrimi!!! "Saracu' cupil" e putin spus, asta cine stie ce psihopat ajunge daca nu-l duc parintii aia denaturati la terapie d'acuma! Hai ca sperietura mai treaca mearga da' dupa ce ca-l speriara il mai si afisara sa rāda un internet intreg de el
bombi ce-i luasi cadou lu' domnu' bombi? Ia ce de norocosi nascuti pe 13 misuna p'aici
vikinga, narghileaua (shisha) mie imi place ... asta de cand nu mai fumez ca inainte nu-i simteam nici un gust.
Lilanda, frumoasa Nanna in rochita de botez! Chelia insa seamana cu a Gepetei, vaz ca si ei ii mai ramasera 2 fire jumate!
Altceva: vazui azi pe Canal+ un interviu cu imamu' danez Abu Laban, interviu luat de un ziarist d'acilea. Ce napārca scarboasa! Pai asta n-ar fi rezistat nici 5 minute pe sol francez cu un discurs atat de extremist. La intrebarea: "De ce nu protestati fata de caricaturile antisemite care apar in presa din tarile islamice?" El raspunde: "Pentru ca cei care publica astfel de caricaturi nu sunt buni musulmani!" Asta aminteste de indemnurile lui Mohamed caricaturizatul catre ciracii lui: "Omorati-i pe infideli caci nu voi ii veti ucide ci Allah cu māna voastra!"
mai viu io, vaz ca iar se umplu poienitza
adusca spune:
la multe luni si multi ani Gepetico, sa cresti mare, desteapta si frumoasa ca maica-ta!
la multi ani sot de bombi, asteptam sa dai de
nenea iancu, multi ani si buni sa ai, si sa cresti si tu mare, destept si frumos ca mine
p.s.
iaca se discuta si la jenerale despre caricaturi, nu numa' despre carmen serban si florin salam
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
bombi spune:
quote:
Originally posted by doruletz
bombi ce-i luasi cadou lu' domnu' bombi?
i-am reinnoit garderoba (30 de articole, 30 fiind virsta)
gura pacatosului adevar graieste : bombi este un apelativ pe care-l folosim reciproc intre noi, asa ca domnu' bombi este chiar corect zis.
Intre timp am gasit zahar si am facut tiramisu, iar placinta sta la racit sa o pot taia.
Edit pt adusca: nu astepteti sa se raceasca prajitura? De fapt, tu ai cerut de baut ... Si pentru ca intre timp s-a facut 0:00 in Ro, poftiti la un pahar de sampanie virtuala:
vikinga spune:
La multi ani sarabatoritilor acum ca e 12 noaptea in ro si daca e rost de sampanie sunt prima:)Tot pe 13 e si ziua fostei lui Alberto, da' noi suntem amice n-avem probleme, ba chiar ea s-a cuplat dupa cu un foarte bun amic de a lui Alberto. Ete asa in familie ca si-asa e insula mica, noroc de auslenderii ca mine sa mai o populam. Ete ce fete model suntem noi, asa ca la multi ani si ei.Doruletz si mie imi place, mai ales e un amestec de tutun cu miere si nush ce alte nebunii, asa dupa masa la o cafelutza si un digestiv, da' sa fie bine facuta! Ceva nu era ok la narghileaua asta, ca se stingeau des carbunii si eu ca sa o intretin o pufaiam acolo de zor de-mi scuip acum plaminiiFrumoase Gepeta si Nanna!Bombi ai luat 30 de cadouri?? Wow ce nevasta buna esti!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
bombi spune:
acum ca se apropie ora 12 si aici, poftiti si sampania reala
vikinga, intentia era 30, dar nu au stat magazinele deschise deschise cit aveam eu nevoie , asa ca am ramas datoare cu 2 bucati + 1 care trebuie schimbata
yank spune:
Gepeta e belea!Gata,Doruletz,ne incuscrim,o vreau de nora
Vikingo,nu am pus embargou pe ciocobit,da e frustrant.In final am zis ca imi asum riscul in continuare(fie vorba intre noi,cu tine nici nu m-as mai gandi la kile)
Bombi sa iti traiasca nenea Bombi,ca sigur e super tip
Vikingo,shisa nu se trage in piept bre,se pufaieDe petrecut petrec acasa,vin peste mine niste lacuste si citeva muste betive sa se inece in Vaduva Cliquot.
Adusco,asta nu e urare,e blestem!Cum adica frumos ca tine?Grrr,trebuia sa te opresti la destept
Iubibubi,e frumoasa iarna la NY,daca esti milionar si nu trebuie sa pleci de acasa la job,doar sa te plimbi intre Plaza si Waldorf,sa iei masa la Nello si sa iti urmaresti cainele din Bentley cum se joaca in Central Park
Adelo,imi aduci aminte de liceu cu catalogul ala,oricum a iesit fain.
Gata,va pupez la gramada organizata.Ceau Bau
valentinag spune:
M-ai strigat Adela???aci's!Bantui pe alte meleaguri,la aspirantele mele,pe la musulmance sa le intreb una alta,ma pregatesc sa dau de bautde acu o tinem numa in beutenenea iancu face cinste maine,io va fac joi!
poze
tata lu Toma spune:
Aolica maica ce de beutura in poienita !!!
Mutziantzica (Multi ani traiasca /copirait Toma mic, mic) la tot boboru aniversat !!!
o saptamana vesela,
ps.Iancule mare, cu blonda-s d-acord da' meniu are prea multe calorii si io-s la cura. Fa ceva !
pps.Adelo, mai da cu biciu ca-mi place.
_
Take me home, country roads
iileana spune:
Atuncea multi ani traiascaaaaa Gepetuta , sotz de Bombi , Yank . Sa cresteti mari si sa fiti fericiti!!!
Ma bag si eu in seama, poate-poate ma invitati la kef. E adevarat ca nu-s blonda, dar pot invoca in favoarea mea faptul ca vaz c-am fost singura care m-am emotionat la gindul unei palinci de pufoaica. Pentru mai tinerii nostri prieteni, o informatie: palinca de pufoaica este o beutura miraculoasa obtinuta prin fermentarea unei pufoaice (da, da, haina aia groasa, matlasata, a santieristilor) in apa cu zahar, urmata de distilare. Unii spun ca ea chiar a existat si era savurata intens in anumite medii, altii spun c-ar fi numai un mit. De ea am aflat, cu multi ani in urma, dintr-o revista in care am toata increderea...sa nu rideti ca nu mint...din Dilema. Ca si de palinca de electrozi (de sudura)...
Ma astept ca acum, dupa introducerea taxei pe viciu la noi, asemenea licori pe nedrept uitate sa redevina actuale.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details