Clubul moldovencelor de peste Prut (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Credeam ca io o sa fiu prima, dar pina m-am codit, mi-a luat-o Alinka inainte....

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, multa sanatate si urari de bine si din partea mea! Sa te ajute Dumnezeu in toate si sa ai parte numai de bucurii din partea celor dragi!
La multi ani!Si o mica www.postcard.ru/pic/birth_common/hm_bc_4.jpg" target="_blank">felicitare.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna si Happy Valentine's day.

La multi ani Rodica .Iti doresc multa sanatate si fericire ,sa poti luat tot ce e mai bun de la viata si sa poti progresa in scopurile ce ti le-ai propus.

La multi ani si pentru sotul lu' Lilea (am retinut ca-l cheama Valentin )
Lilia si eu cred ca mai bine o sa dai examenul cind nu veti avea zapada .Mai scrie despre Amelia.
Nati eu nu am gasit frisca ieri la magazin si nu pot face trufele.Nici nu stiu cu ce sa-l decorez ..daca ai ideii spune-le ca ma intereseaza .O sa pun pozele azi cu tortul .
Alina bravo pentru examen .O sa-ti trimit pe PM nickul la messenger .
Cornelia buna alegere la film ,mie mi-a placut la nebunie si cartea si filmul .Pai sa vezi ca daca-ti pun pozele din Las Vegas si Alaska o sa stringi bani de bilet si vii in vacanta
Rodica imi inchipui ce frumos se joaca Paula la bunici cu lopatica in zapada...abia astept si eu sa venim in MD poate si-o da drumul la vorbit .
Lucia mersi mult de recete .Azi o sa fac limba soacrei ca ieri mi-am cumparat vinete special pentru asta :-).De ce nu se poate innota in Golful Persic ?astept poze .
Aliona super ca ai vindut asa repede .Bafta la gasit apartament in Montreal.
Crinia sa ne arati tortul.
V-am pupat .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani de Valentine's Day!!!!!!
Sa fiti iubite mult-mult, fericite si sa oferiti la randul vostru multa-multa dragoste!!!!!

La multi ani inca o data pentru Rodica!!!!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Rodica, ma alatur si eu la felicitarile fetelor adresate tie cu ocazia zilei de nastere.
Iti doresc tot ce-i mai bun, sa fii sanatoasa si mereu cu zimbet pe buze. Sa fii mereu inconjurata de cei dragi sufletului, iubita si stimata de ei.

Iata o floare ce creste aici, pentru tine.

La Multi Ani !!!

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina/Davina, poti orna tortul cu ciocolata rasa sau cu ceva ornamente din ciocolata, sigur ar trebui sa existe in comert. Poti sa mai incerci sa faci urmatoarea decoratie: topesti niste ciocolata, o torni intr-io punguta, pe care o tai putin la un virf, si faci ornamente (inimioare, floricele, fluturasi, etc.) pe hirtie de copt sau hirtie cerata (wax paper, am auzit ca aveti acolo asa ceva). Bagi la rece pt. citeva minute, apoi scoti atent cu ajutorul unui cutit si asezi pe tort. Ornamentele le poti desena dinainte pe versoul hirtiei.

M-am uitat acum la pozele tale, arata f. bine tortul, l-ai ornat asa ingrijit pe margini, bravo! Nu cred ca-i grav daca nu reusesti sa mai faci si alte ornamente, dupa mine, arta foarte simpatic si asa.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Vai, fetelor, sint atit de emotionata! Va multumesc din tot sufletul!!!

Va doresc si eu la toate o zi plina de dragoste, sa iubiti si sa fiti iubite!!!

LA Multi Ani lui Valentin, sotul Liliei!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Va felicit cu Sf Valentin, dorindu-va multa dragoste.
Sa iubiti si sa fiti iubite.

Si va servesc cu cite o felie din tortuletul meu.

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

'neata indragostitelor
ieri eram cam zapacita si am cam uitat sa scriu unele lucruri:
- Felicitari p/u asa educatie baetilor/barbateilor vostri. Eu salut asa educatie!
Corina, noi tot sintem PRO "cauciucuri"!
Alina, de "Memoriile unei gheise" de la tine am auzit . Si cind am intrat intimplator pe site-ul Patriei am dat de www.patria.md/movies/memoirsofageisha/" target="_blank">asta si am zis ca vom merge numaidecit! Abia astept sa vina seara!
Cit priveste planurile mele de a face un desert in forma de inimioara - s-au ruinat. Am vrut sa-l fac pe cel cu trufe - insa mi s-a parutca trebuie sa fiu mai calma si linistita - c-apoi vor zbura prin casa doar inimioare . Poate mai gasim la vreo cofetarie ceva... Va admir pe cele care au facut trufe!
Rodica, petrecere frumoasa!

P.S. La noiiarasi ningea de dimineata cu fulgi f mari si f frumos... Am facut poze, Lucia

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Alina, de abia acum am vazut ca ai pus poze pas cu pas cu prepararea Trufelor. Eu iti multumesc, voi urma si eu pas cu pas receta Nataliei si pozele tale... Poate ma hotarasc sa-l fac in we

lia_c
William Dempster Hoard

Mergi la inceput