Clubul moldovencelor de peste Prut (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, felicitari pentru succesul culinar, sint convinsa ca o sa fiti cuceriti de gustul acestui desert.

Noi am fost afara, si ne-a prins o ninsoare foarte deasa. Trebuia sa ma opresc la fiecare 5 minute, sa scutur zapada de pe Vlad, care statea nemiscat in carucior si alb tot, de zici ca era un om de zapada

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor.

Nu ma mai laudati atit ca nu mai incap in pene . Sa stiti ca abea incepe meseria mea de culinar .

Gata am scos la capat cu "torta cu trufe", acum sta cuminte in frigider, miine o papam desdedimineata.
tot miine am sa pun poze, ca acum nu am acea cu sectiune.

Rodica - ma bucur pentru voi ca va merg lucrurile bine. Felicitari si pentru nazbitiile Paulei. E mult mai bine sa fie asa, adic activa decit sa stea intr-un colt. Cind v-a creste o sa fie foarte comunicabila.
Sa nu uiti sa pui poze cu deshtele, sa le vedem si noi.

Natalia - fa un bine si fa citeva poze cum ninge. Hai alina-mi sufletul .

Lilia - la's ca nu e strasnicie mare ca nu ai luat azi permisul, ai tot timpul inainte. Poate asa e si mai bine, ca e iarna si greu de condus.

Fetelor, eu am facut o concluzie: sotii nostri sunt cei mai cei (se are invedere - buni), de' pereche noua .

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia, deja e cam intuneric pentru poze. O sa incerc miine, dar nu promit ca-mi iese o poza frumoasa, stiu ca e nevoie de setari anume la aparat pentru a face poze in ploaie sau ninsoare, or, eu nu prea ma pricep la asta .
Ai avut peripetii la prepararea tortului sau ti-a iesit exact cum e descris in reteta? Abia astept sa pui pozele si sa scrii impresiile.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Natalia - in principiu totul a fost ok, unica priblema am avut-o la inceput. Eu inca luna trecuta mi-am desenat forma tortului pe foi A4, si acum tot pe elea am pus la copt. Rezultatul cred ca iti dai seama care . Deci trei turte le-am stricat, din cauza ca nu le puteam dezlipi si pedeasupra sau si ars.

La infrumusetsarea tortului am vrut sa fac "trubociki" din ciocolata, dar fiasco total . Dar e bine si fara ele.

Trufele au iesit frumoase, zic eu, si nu au avut nevoie sa le trec prin ciocolata.

Putina rabdare si vezi miine ce mi-a iesit.

Pozele, desigur le faci cum iti iese mai bine. nu o sa fie nici o problema daca o sa fotografiezi omatul asternut

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor la noi ninge, in sfarsit de adevaratelea!!!!!!!
Nu-mi vine sa cred cata zapada, n-am vazut asa ceva de anul trecut!!!!!
Super, putem sa iesim cu sania, in sfarsit!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Salut Dargele mele moldovence!!!
Ce va pasa ma inebuniti cu bunatile voaste pe aici Lucia m-ai dat gata cu bucataria ta,am salivat aici insec fie-va mila si nu mai puneti atatea bunatati ca eu acum cu vanzarile nu am timp de bucatarie la mine-i ca la gara unul vine altul pleaca,am vandut aproape tot,mai am aragazul asa ca mai pot face cate ceva bunatati si mobila de bucatarie.Nici nu ma steptam sa vand asa repede.
Si la noi a nins azi,acum pot spune ca avenit cu adevarat iarna.
Alina felicitari pentru examen!Ce mai face Alex ii place in zapada? Pe Amedeo abia il mai aduc in casa e asa fericit ca ninge si ne dam cu saniuta.
Lilia lasa nu fi trista ca nu ai intrat la examen mai ai timp de facut inca ceva chestionare si vei da cand nu e asa multa zapada,va fi mai usor.Eu m-am dus sa dau numai sala ca nu stiam bine sa conduc si eram speriata si instructorul m-a fortat sa merg si la traseu si am luat din gresala tot odata si am scapat,dar voi conduce probabil in Canada ca aici nu am masina. Cum mai este Amelia? Ce-i mai face piciorusul cand mergeti la operatie? Cum e fara ghips?
NataliaVreau sa-mi zici reteta aia fermecata cum de la reusesti pe toate si copil la plimbare si bunatati voi ce formula magica aplicati?de la reusiti pe toate. Ce mai face Vladut probabil te ajuta si el la toate?
Apropo am fost f. dezamagita de prajitura,dar a doua zi nu ma mai saturam WOUUUU,ce buna era sm mancat-o toata abia de am apucat sa mai servesc pe o vecina.Gata Poimana daca nu dau aragazul mai fac una portie dubla. Mersi penrtu reteta si Alinei mersi pentru poze f. frumos facute.
Karina mersi pentru reteta am s-o incerc si eu,nu mi se pare greu sa vedem ce va iesi. Cum stati cu mutatul? Eu deja am ocupat loc la garderie pentru Amedeo.Vom locui in Zona de est a Montrealului in Rosemont,acum cautam si apartament.Sper sa gasim la un pret cat mai bun.Ce mai face micutul Lucian? Dupa doua saptamani va fi deja mare 1an Doamne ce emotii!!!
Rodica mersi pentru galerie,dar nu stiu ce sa zic..cum va vrea Dumnezeu,sicer mi-i frica,deoarece am trecut cu Amedeo printr-o experienta neplacuta si mi-i cam frica sa ma hotarasc la un bebe mic,dar daca va veni e binevenit (asa ca..va dati seama ca nu folosesc nici o metoda contraceptiva,sotul meu se abtine,asa e la noi,el cat si eu santem impotriva anticonceptionalelor.)
Davina m-ai inebunit si tu cu dulciurile tale apetisante,de ultimele poze nu mai zic ce frumos poate fi unde noi nu santem...
Noi ne vom stabili la Montreal m-ai intrebat mai inainte si am ramas in urma cu raspunsul.
Ce mai santeti toate de nota 10,Alina a avut dreptate sa zica numai ceneva ca noi nu santem cele mai... Va pup pe toate si pe bebeii vostri ii musc de fund
Fieti-va mila si nu mai puneti asa poze de apetisante

Mergi la inceput

Aliona felicitari pentru vanzarile reusite!!!!Dar cum te vei descurca pana plecati?

Lucia, dar ce ai patit de gatesti atatea bunatatiuri?Da-ne si nou reteta de inspiratie!!!!Si ce mai face Laura?Ce progrese mai aveti?
Lilia cand te-au programat din nou? Eu stiam ca acum te programeaza pe loc, cam in 2-3 saptamani.

Eu azi n-am facut nimic deosebit, poate maine ma apuca foame de ceva dulce si voi face o prajiturica. Dar cu voi e greu sa rezisti sa te stapanesti, sa spui "nu" dulciurilor. Arunc o privire pe aici, hop vad o reteta noua, o poza apetisanta!

Noapte buna!!!!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI RODICA!!!!!
Sa fii fericita, iubita, apreciata si sa te bucuri de cei ce te inconjoara!!!!!!

M-am grabit, ca sa fiu prima!!Sic sic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

seara buna fetelor
unde ramasesem?
Lucia, pizza ta intr-adevar e mai mare!
Lilia, las ca tot ce se intimpla se intimpla spre bine . O sa vezi ca cind se va topi zapada iti va fi mai usor sa conduci! Cumnatele mele tot au ramas masca cind l-au vazut pe sot ajutindu-ma la bucatarie si oferinduse sa spele vasele... ehe nu stiau ce talent se ascunde in el. Cartofi prajiti face doar el, mie nu-mi place sa-i tai si de aiai a preluat asupra lui aceste bucate, dar imi place sa-i maninc
Nati, mda, vad ca zapada de la noi a venit la voi savurati acum. Si eu vroiam de mult sa te intreb cum reusesti si cu Vladut si cu casa si cu atitea bunatati sa faci? Ia zi-ne repede secretul...
Aliona, hai ca fac si eu galerie . Motivul care il invoci nu e serios. Bravo ca ai reusit asa repede sa vinzi lucrurile, ai gasit si gradinita p/u Amedeo. Bafta multa si la gasirea apartamentului!
Fetelor, va rog fie-va mila si de mine si nu postati atitea bunatati, ca eu is la scirbici aproape toata ziua si nu mai pot rabdar pina seara de ...
Rodica, mercik p/u ca mi-ai zis de METRO, sper sa ajung cit mai curind. E bine ca Paula are unde alerga si inca cu buneii... Eu iti dorecs de pe acum

La multi ani, RODICA!
Cu cei dragi alaturi, multa bafta in tot ce faci si izbinda in tot ce vrei sa faci!
Si HAPPY VALENTINE'S la toate basarabencele !
Acum sper sa pot pune si eu la zi poze, caci ne-am luat alta fiara f puternica si desigur acolo voi avea kiar mai multe USB-uri (ca sa pun pozele mai repede).
Acum seara am fost pe la Lumea Copiilor, mare nebunie se facea, in special la jucarii si parfumuri... Mi-am luat oja de la Maybeline, parca se "asterne" destul de bine pe unghie, voi vedea cit tine. Am ramas un pik dezamagita ca culoarea e mai pala decit cea care mi-a aratat vinzatoarea pe mostra kiar daca am dat-o de 2 ori... Data viitoare voi sti . N-am mai rabdat sa caut pe cineva de la Avon...
Am mai luat p/u miine seara si 2 bilete la "Memoriile unei Gheise" si cine stie ce mai urmeaza dupa...

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Ma, pestisor de aur, chiar ai fost prima, sic, sic!
Fetelor multumesc mult de felicitari! Ati fost primele.
Sper sa fie bine anul asta, mai tineti minte unele din voi ce bocete erau anul trecut?
Cornelia, sper sa va placa filmul si sa va inspire la ... niste ... lucruri...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput