Clubul moldovencelor de peste Prut (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Cornelia - merci de poze. dar tu abea le-ai facu sau le-ai si pus pe net, ca eu nu le vad

Si eu am vazut filmul la care urmeaza sa te duci deseara. Mi-a placut mult, sper sa-ti placa si tie.

Alina - ce tort frumos si fin ti-a iesit, si asa mare. Sa nu uiti sa faci poza unei sectiuni.

si eu am pus poza tortului

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

pozele nu le-am pus inca, la pc-ul cel nou sotul ieri a venit mai devreme, pe la 23.00 si cind a vrut sa inceapa formatarea si instalarea si-a dat seama ca a uitat cd-ul cu XP la serv... Iar la cel vechi nu avem USB. Si azi n-am vrut sa luam camera la serv. ca dupa serv mergem la film si apoi cine stie pe unde si nu avem unde s-o lasam, iar in masina mi-e frica/masina n-are alarma inca... Sper diseara sa termine cuinstalarea si sa le pun.
scuze daca te-am dus in eroare

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Va felicit si eu pe toate cu sarbatoarea iubirii, fiti fericite si iubite!

Ma intrebati aici cum reusesc eu sa fac atitea cu Vlad acasa. Pai, ca sa stiti, nu mai reusesc eu chiar tot ce-mi doresc si propun , dulciurile mai complicate le fac de obicei seara, cind Vlad doarme deja, sau in we, cind sta cu tati.
Altfel, mi-as dori sa reusesc sa mai citesc niste carti, ca pc-ul asta imi fura tot timpul liber .

Lucia, ti-a iesit un tort de nota 10! Vai, cu cita pofta mi-as infige dintii in feliuta din poza .

Cornelia, merci de felicitarea primita prin mail, e foarte simpatica .

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna ziua!
Iaca am descoperit si eu niste moldovence.
Vreau sa va zic ca eu tot de asta sunt.
Sunt din Chisinau, fosta studenta ASEM, fac.CSIE, si sunt mamica in devenire.
Si acum traiesc in Chisinau.
Am dat de voi intiplator, sunt o mare fana dulce si citeam ceva scris de Natalia, si ea la semnatura are foto cu dulce, yummi.Ma hotarasc eu sa-i scriu pe PM un mesaj sa-mi zica si mie recetele, si dau la profilul ei, surpriza.. moldovanca!
Vreau si eu la voi!!!

doroti_5 27+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Bine ai venit Feodosia si sedere placuta in clubul nostru.
Si in primul rind, felicitari pentru bebe.

Zi-ne mai multe despre tine, data nasterii, locul unde ai crescut, de unde e sotiorul. Asta pentru CV-ul nostru.

ce mari suntem

Bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare, Feodosia, bine ai venit! Iti doresc o sarcina fara probleme si un copilas sanatos!
Am vazut ca te intereseaza retetele mele, ei bine, le gasesti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68747

O sa completez listuta noastra cu datele tale, un pic mai tirziu.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Multumesc Lucia.
Hai sa va povestesc despre mine.
Sunt nascuta in Ilaveni, satul Tipala, unde am mers si la gradinita.Pe cind eram aproape de scoala soarta ne-a aruncat in Tighina unde am mers la scoala clasele 1-4 pina a inceput razboiul in Transnistria si am revenit iarasi in Tipala, unde am si absolvit scoala medie (11 clase), dupa care am mers la facultatea CSIE la ASEM, am absolvit si am continuat cu studii de masterat tot aici la TI. Am vrut sa fac si doctorantura, dar am ramas insarcinata si nu sunt sigura ca voi reusi si una si alta, asa ca am aminat pe mai tirziu.Prin cursul II am inceput sa lucrez ca profesoara de informatica in sat, dar raminind la frecventa e zi. Pe la mijlocul masteratului am dat o proba la o firma, care a luat in arenda terminalul de la Jiurjiulesti(cred ca ati auzit de el) si am fost acceptata, am plecat la o stagiere in Bacu, dupa care am revenit si lucrez in Chisinau.
De ce am zis ca sunt din Chisinau, petru ca din toata viata mea mai mult aici am trait decit in Tighina sau in Tipala.
Am o sora mai mare, casatorita si cu o fetita de opt ani pe care o sacot ca si fiica mea(ea chiar imi zice mama).Mai am un frate student la UTM anul II dupa bac.
Despre sot.
Ne cunoastem din clasa 5, am fost intr-o clasa, suntem prima dragoste unul la altul (eu la el fiind si unica la el, ca eu am mai avut ceva pasiuni), prietenim (ca simpli prieteni) din clasa8, si suntem un cuplu ditr-a 9 (adica toamna care a trecut am facut 9 ani de cind suntem impreuna). Dupa venirea mea din Bacu el a hotarit sa ne casatorim, eu nu tare doream, ca doream la anu, el a aranjat in asa fel ca eu sa ramin insarcinata(eu niciodata nu m-am protejat, raminea pe capu lui, da nu imi pare rau acum deloc) si asa ne-am casatorit pe 12.11.2005, am si facut nunta in aceeasi zi cu cununia civila si cununia religioasa a doua zi.
Asteptam aproximativ pe 14mai o fetita pe care vrem sa o numim Natalita-Elena (prescurtat Naela) pe care taticu o adora si mamica numai poate de drag. Socrii sunt in culmea fericirii(soacra, ca socru tot socru) ca ei au trei baieti, si toate rudele lor au aproape numai baieti.
Daca va mai intereseaza ceva anume ziceti, ca eu raspund cu placere.
Acuma incerc sa studiezi ceea ce ati scris pina la mine.
O zi buna!
P.S. Am scris o droaie!!!

evolutia bebe

Mergi la inceput

Mersi Natalia, esti o draguta.
Chiar ma intereseaza si sa iti zic ca nu am stat cu miinile in sin si le-am gasit.

evolutia bebe

Mergi la inceput

Feodosia sa stii ca daca faci ceva din deserturile Nataliei trebuie neaparat sa ne arati poze, de nu' o patsesti rau de tot

Spor la treaba si te asteptam cu o capodopera.

P.S. Foloseste-te de momentul avut la dispozitie, cind vine bebelina nu o sa-l mai ai. Asculta ce-ti zice un om patit . fetele pot sa confirme

ce mari suntem

Bucate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lucia_B

Feodosia sa stii ca daca faci ceva din deserturile Nataliei trebuie neaparat sa ne arati poze, de nu' o patsesti rau de tot

Spor la treaba si te asteptam cu o capodopera.

P.S. Foloseste-te de momentul avut la dispozitie, cind vine bebelina nu o sa-l mai ai. Asculta ce-ti zice un om patit . fetele pot sa confirme

ce mari suntem

Bucate

Cind fac numaidecit pun poze, ca taticu ne-a cumparat de anul nou aparat foto digital! Numai ca eu nici acum nu prea timp ca muncesc si es in concediu cu 2saptamini inainte de anaste, dar duminica adca am timp le fac.
Cit despre pe urma, avem tatic, bunicute, si bunei, la taticu e prima nepotica(nu ca ar avea nepoti e primu, primu), iar la mamica e a doua da prima deja are 8ani si tot la bunei creste, numai in vacante merge la parinti, asa ca si de a noastra o sa aiba grija!!
Apropo nepotica mea (Ariadna-Andreea) e nascuta tot pe 4 octombrie, doar ca in 1997.

evolutia bebe

Mergi la inceput