Nou stil de viatza (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Daria, Giulia e tare dulce si chiar"pare un copil cuminte".
Mamicadulcesi noi glumim des pe tema bb2, dar si eu si sotul simtim exact ca tine: nu e momentul pentru alt copil.Dar daca printr-o minune apare, e bine primit, da' sa fie fetita cu parul cret si ochi albastri .
Paula, pupici dulci pentru Raisa si chiar daca e cam tarziu, din inimioara ii spun sa fie sanatoasa, sa creasca mare, sa asculte de parinti ....si bineinteles
Zuzilici, daca esti plecata din tara si de pe continent, e normal sa nu stii despre ce meciuri vorbesc eu singura aici.Raspuns:echipele Rapid si Steaua au jucat in cupele europene si au si castigat.Noi suntem microbisti, chiar daca eu in ultimul timp am lasat-o mai moale.Ma doare ca nu suntem si la Cupa Mondiala si sper ca in cupa cluburilor, echipele noastre sa aiba un parcurs frumos.
(daca le dati sotilor vostri sa citeasca ce am scris, ma pun bine cu toti.Cel putin colegii sotului meu sunt incantati de ideea ca o femeie e microbista si are rabdare sa vada 2 meciuri in aceeasi zi.Eu ).
V-am plictisit destul.Salutare.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

M-am intors de la gradi, am dus-o pe iepurina care a fugit in bratele unei educatoare si abia s-a mai intors cu fata la usa sa-mi faca "pa". Ma duc la sala inainte s-o iau...sa-mi termin intai curatenia ca fiica-mea, cat a stat acasa, a facut dezastru cu tonele ei de jucarii.

Daria, da' iubita..azi mananc mai "light". Da' fajitas alea de aseara au fost mortale. Sambata iar le bag in meniu. Am vazut-o pe Giulia..o bombonica!

Carmen, tu ce mai zici? Cum te mai simti? Iustin ce mai face? Pupici!

Ioana, tu pe unde mai esti? Esti ok? Cum se simte Delia?

Delia, eu azi incep sala! felicitari pentru ora de exercitii! Eu sunt ca tine..pot manca usor si sanatos cat vreau dar mare lucru nu slabesc daca nu fac sport. Cred ca s-a obisnuit organismul..habar n-am.

Zuzi, o zi usoara la serviciu!

Doina, tu cum te mai simti?

Paula, tu esti ok cu sarcina pana acum? Ai greturi?

Tzuni, bravo pentru sala! M-a amuzat mult faza cu mosuletul! care ti se pare mai fain..sportul acasa sau la sala? Bafta la alergat!

Sabina, tu ce mai zici? Tot la Busteni?

Mia, baietzelul tau e un dulcel! Si faimoasele pijamale la fel! Si eu am unele negre dar ma electrizez rau de la ele..daca vine Lilly cu vreo papusica pe langa mine parul papusicii sta ridicat!

Mik, tu pe unde mai esti? Ce mai papi bun?

Carmen E, o zi buna la munci!

Pup si restul fetelor si va doresc o zi buna!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata fetelor!

Aseara am pacatuit si m-am abatut de la Daneza. De fapt era azi noapte pe la ora 2. Eram inca la munca, foarte obosita si m-a luat cu ameteli. Mi-a fost teama sa nu mi se faca rau si am mancat ceva, mai ales ca am mai muncit pana pe la 4 si nu mai aveam resurse energetice... Asa ca, ma puteti biciui, dar eu am constiinta impacata. Azi continui cura. Sunt in ziua a patra.

miag, sunteti niste scumpi si jumatate. Si tu si piciu si pijamaua! In poze arati mai slaba decat erai cand ne-am vazut ultima data. Se vede ca ai slabit, nu gluma! Bravo tie! Da, mergeam la sala la Majestic (pe calea Victoriei, oarecum vis-a-vis de Cercul Militar). Se poate face acolo aerobic, aquagym, fitness, innot, sauna, masaj... E ok. Ideea este ca nu pot sa-mi modelez programul dupa al lor. Singura mea sansa ar fi sa merg dimineata de la 7 la 8 la fitness si eventual cateva bazine. Ca-n rest nu am timp.
crystina, imi place si la sala si acasa. La sala pt ca e atmosfera care e, lumea cre munceste cot la cot cu tine, mai vezi cate-o slabanoaga faina si te enervezi si te mobilizezi etc. Dar si acasa e fain ca pun aparatele in fata TV-ului si impusc doi iepuri dintr-o lovitura. Sportul acasa prezinta avantajul ca dupa efort intru in cada cu apa calda si spuma multa, ma creia o pauzasc bine, imi iau halatul de baie pufos si ma intind putin in pat. E ca-n heaven!
Delidana, cum e sa fii shefa? ca nu ne-ai spus...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

[blue] 'Neata frumoaselor.

Cami abia acum am vazut si eu minunatia de dish pe care ai pregatit-o. arata super si cred ca nici prea multe calorii nu are ... dar eu as inlocui shrimpi cu pui sau vitel si orezul cu noodles.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Si mie-mi place varianta spusa de tine ... tocmai asta-i bine la genul asta de mancare: poti sa faci o gramada de variatii pe aceasta tema, toate la fel de gustoase, satioase, preparate rapid si mai ales sanatoase!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor
Am deschis un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69261" target="_blank">aici. Va rog sa nu postati nimic la noul subiect pina cind nu pun eu link-ul catre el sau va spun. Asta pentru ca azi m-am cam chinuit si a trebuit sa sterg subiectul o data (incurcasem pasii ). Acum se poate posta fara probleme.
Fug la sala si mai vorbim cind ma intorc.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput