Deserturile Nataliei (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Balbina spune:
quote:
Originally posted by danyce
Tumpi, si eu am folosit whisky cream liquor+rom. Nu stiu cum e tortul la gust ca e la racoare, dar trufele-s dementiale. Pe smantana pe care am folosit-o nici nu mai stiu cum o cheama, doar ca era proaspata sunt sigura.Sunt super curioasa cum e la gust tortul in sine (la aspect e minunat). A propos, Natalia, mi-au iesit 9 foi si am folosit 10 oua pt tavile mele de 26 cm diametru.
Aha, deci a mers o portie dubla, e bine de stiut. Cit de inalt a iesit tortul?
La gust fii sigura ca e ca o trufa mare.
quote:
Am mai facut un tort, Succès praliné-café, pt amatorii de creme cu cafea (blatul e cu albusuri si faina de migdale - un soi de merengue).
Nu ma impac deloc cu bezeaua, nu-mi iese nicidecum. :(
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
mariussimiuc spune:
Cam de multisor "nu m-am mai reprodus cu o bunaciune" vorba sotului ,dar sa stiti ca va urmaresc din umbra. Si intotdeauna imi spunnasol:poate maine.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
tumpi spune:
Gata, am facut si tortul, s-a si mancat,da o poza tot am facut.
Foarte bun, ce sa zic,dar nu m-as apuca sa fac asa fara ocazie speciala tortul, ca e de munca.Crema f buna,dar urmatoarea data am sa mai adauga la cantitati,fiinca-mi place cu mai multa crema.A fost f apreciat, eu nu am pus f multe trufe si nici nu am insistat la nodelarea lor, ca nu mai aveam rabdare.Un sfert din ele le-am mancat,asa ca pe tort nu am pus prea multe si din motivul ca mi se parea ca-l incarc pre tare
tort cu trufe
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
au mai ramas 5 zile
lizi32 spune:
ajutor- am facut ominune de tort dar cealalta minune de poza a tortului nu stiu cum sa o plasez aici!
ma poate ajuta cineva???
Balbina spune:
Tumpi, si eu sint de parere ca tortul cu trufe merita efortul pentru o ocazie speciala, e perfect pentru a produce impresii asupra musafirilor.
Ti-a iesit foarte aspectuos, bravo, si nu conteaza numarul trufelor de pe tort. Eu azi am facut trufe separat, pentru o prietena amatoare de cioco amaruie. Cred ca merge si tortul simplu, ornat doar cu ciocolata rasa sau eventual cu ornamente din fondant. Numai ca atunci se va numi "Tort cu trufe fara trufe"
Lizi, nu poti atasa poze pe acest forum, trebuie sa pui poza pe album de pe net, apoi sa dai link-ul aici.
------------------
Numai bine,
diaan spune:
mama ce am vazut....
offf
deja ploua in gura mea...
da ce am umblat eu la pozici nu stiu...
Balbina spune:
diaan, iti apreciez admiratia, dar te rog din suflet, editeaza-ti mesajul si mai scoate din emotikoane, ca s-a latit pagina si e greu de vizualizat. Merci pentru intelegere
------------------
Numai bine,
Balbina spune:
Ortansa
------------------
Numai bine,
Ortansa spune:
asa e,si mie mi s-a parut crema cam putina la tortul cu trufe.si cred ca o sa mai adaug putin zahar pudra data viitoare(cand o mai fi:-) la crema.
f. frumos tortul tau tumpi:-)
...if you know what I mean.(proverb american :-D)
Balbina spune:
Abia acum mi-am adus si eu aminte, ca a scris si Ortansa despre acest lucru, si mie mi s-a parut ca e crema prea la fix. Doar ca eu am dat vina pe faptul ca mi-au iesit 10 foi in loc de 8. Cind mai fac, o sa maresc nitel cantitatile pentru crema.
------------------
Numai bine,