Montignac: ce am mancat azi? (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

n-ai pen ce, giulia! si eu mersic de raspuns ! poti sa faci impachetari cu parafango amestecat cu o "cura" din aia de electrozi - eu am facut in ro, timp de o luna si am fost f multumita. aveam 3 sedinte pe sapt, din care un a era parafango si 2 electrozi. asta ar fi o varianta. a doua, ar fi sa te duci la sala. asta, (sala) da rezultate cam dupa o luna, in care sa te duci cam de 3 ori pe sapt. nu te du mai des, ca o faci degeaba - muschiul tre sa se mai si relaxeze. nu stiu...baga si tu o cura dupa Paste, de parafango si electrozi.. si du-te si pe la sala incepind cu aprilie-mai...si in vara o sa fi fotomodel. vaz mai jos ca zici ca ai de dat 10 kile. garantez ca le dai, daca vrei iti dau si in scris, numa' sa nu te abati de la "drumul ingust". 10 kile nu sint multe !!!!!! in 4-5 luni ar tb sa scapi de ele. fa-ti un target in privinta timpului pe care il ai la dispozitie. 'ai ma giulia, mobilizeaza-te !!!!! imagineaza-ti cum o sa arati cind o sa fii mai slaba cu 10 kile !!!! si asta o sa iti puna capac la castronul cu ciocolata si cartofi prajiti !!!!

si in alta ordine de idei ... din cite stiu eu e ok piinea integrala (nu neagra, ca nu cred ca e acelasi lucru) cu zacusca, daca doamna zacusca nu poseda ulei.

si gata, m-am exprimat si pe ziua de azi. pestele ala sa stiti ca inca nu l-am facut...e in frigider. cind il fac va zic, si va si invit daca vreti. nu va faceti probleme daca veniti la ski, (pt ca e cald afara) pe pirtie au bagat astia zapada artificiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Vin si eu la raport ca la mine e deja luni dimineata.Am 79.8kg.Cu mici abateri totusi cantarul inca coboara ceea ce e super bine!!Yupii!As vrea sa va intreb.Pizza facuta acasa cu aluat din faina integrala si doar legume pe deasupra este Monti?

Mergi la inceput

jersey o fi monti..zic, da..fara cascaval...si eu m-am gindit dar "suna cam sec..asa..."
hai ca mi-ai facut pofta de pizza din aia adevarata.

o saptamina plina de succes, va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Seaca...neseaca tare mi e pofta de pizza!Asa ca de abia astept sa plec de la servici si sa imi fac una acasa.Va spun maine cum a iesit.Ma gandesc sa fac sos de tomate cu busuioc,oregano si usturoi si apoi pun ciuperci,ardei,ceapa si broccoli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna dimineata,
vad ca v-ati trezit devreme.hai sa va intreb si eu despre cascavalul vegetal.daca il pui in pizza ?e monty ,or not?nu m-am uitat sa vad ce contine.
meniul meu
d.o cafea cu lapte degresat si o gutuie

p.cred ca mananc in oras o salata monty sau daca nu sunca de praga si un pahar cu lapte batut

s.pulpe de pui la cuptor cu un pic de smantana sau cu fasole verde si salata
va pup si sa ne auzim !

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mneata fetelor,
Si io sunt matinala..
Meniul de azi:
d-cafea decaf cu indulcit
p -supa de vitel monti si friptura monti cu fasole verde
s-fromage blank -0%grasimi
Poate pe la 17 bag niste fructe, nu stiu!
Anda Pandao sa incerc cand ajung in tara niste impachetari cu parafango si electrozi. Se pare ca o sa ajung mai devreme si ma bucur mult fetelor, adik pe 27 febr pana pe 30 apr (eu si puiu meu), sotul ramane ca are treaba la serviciu.
Apropo de paine, painea integrala e una si aia neagra e alta, nu ma intrebati dar am auzit multa lume ca sunt total diferite...
Acu' nu vreau sa va dezamagesc, da doctora lui fii-mio din Bucuresti il trateaza de ceva timp de o constipatie cronica si cand i-am zis de painea neagra a strambat din nas zicandu-mi sa fiu antena de unde iau ca nenorocitii astia de patroni (unii, nu toti) vopsesc faina in negru si o vand ca paine neagra! Ea asa mi-a zis, adevarul gol golut n-am de unde-l sti?!
Hai ca va pupic si o zi buna, desi cre ca mai intru...
Anda, ai facut sparanghelu ala de care intrebai intr-o zi ca al meu zace in camara si acuma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by adriana_mihnea

Hai sa-ti raspund eu ca sunt pe receptie...
Nu este voie sa mananci paine neagra cu zacusca, este o combinatie intre glucide si lipide. De altfel, nu stiu nici daca painea neagra mancata de ea nu era cumva amestecata cu faina alba...

Am vrut s-o atentionez acum ceva vreme, dar sunt sigura ca stia ca face abatere.

Pupici!
Merg la un botez...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

mersi de atentionare Adriana, stiu ca nu e voie zacusca cu paine, dar eu o consider o abatere foarte foarte mica (ar fi bine sa fie singura abatere ) deoarece zacusca mea este fff dietetica, la 10 kg de legume curatate am pus 1/2 l ulei, nici nu se simte, stiu ca e dar cantitatea este infima iar painea pe care o pun nu contine faina alba, eu nu cumpar decat paine din faina integrala 100% pentru tot familionul ( am doua surse de paine 100% integrala sigura, intrebat, verificat), sau fac acasa cu faina integrala 100%.
ciorba de legume este fara ulei , fara carne eci in cazul asta se poate manca cu paine integrala, sau neagra.

va pup

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Raport: 69.3

inca o saptamina fara abateri. in 2 saptamini am dat jos 0.2 kg. incep sa ma enervez.

va doresc spor
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna fetele!
Eu nu m-am mai cantarit da' am mai dat ceva jos ca am mai mutat o gaura la curea.
Intrebare: mi-am facut paine din faina integrala de la plafar. E ok?

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

viorica, nu e monti, eu asa stiu. cascavalul de soia cu fainoasele nu fac "casa buna". si sa stii ca nu sintem matinale deloc, numai ca nu apare ora noastra cind postam, ci apare ora romaniei. mesajul de dinainte spre ex eu l-am postat la 20:20 ora mea. hi! hi !

meniu azi:
d: piine integrala, cafea dec
p: ciorba legume
peste (care nu e facut inca)
s: poate niste caise uscate + 1 mar

asta am de gind....daca se schimba ceva pe parcursul zilei, va anunt

sa auzim de bine !

Mergi la inceput