Montignac: ce am mancat azi? (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

fetelor,
ieri in loc de pranz am mancat 100g de cashew nuts.
nu stiu daca sunt monty...stie cineva ?ca sa vad daca am gresit sau nu.
azi:
d.80gde migdale
o cafea cu lapte degresat
p.cred ca supa de linte si piept de pui grill
s.salata de fructe,monty,of course.
va pup

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Dragutza Anda, sper sa nu fie prea tarziu, acum am vazut ca nu ai reteta, salvata de pe Forum. Despre mine, nu mai scriu pt. ca
Eu nu am gasit in schimb reteta pentru ciorba de usturoi, te roh mult...

"Peste prajit

Se curata pestele, se spala rapid sub un jet de apa, se zvanta, se condimenteaza si se pune la prajit intr-o tigaie de teflon cu ulei (eu pun destul ulei, dar dupa prajire, scurg pestele pe servetele de hartie). Fiind prajit in tigaie de teflon, fara faina sau malai, nu se lipeste si face o crusta frumoasa, aurie.
Se serveste cu mujdei de usturoi la care eu adaug si rosii taiate cubulete (daca le frigeti sunt si mai bune!!) si patrunjel."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Dragutza Anda, sper sa nu fie prea tarziu, acum am vazut ca nu ai reteta, salvata de pe Forum. Despre mine, nu mai scriu pt. ca
Eu nu am gasit in schimb reteta pentru ciorba de usturoi, te rog mult...

"Peste prajit

Se curata pestele, se spala rapid sub un jet de apa, se zvanta, se condimenteaza si se pune la prajit intr-o tigaie de teflon cu ulei (eu pun destul ulei, dar dupa prajire, scurg pestele pe servetele de hartie). Fiind prajit in tigaie de teflon, fara faina sau malai, nu se lipeste si face o crusta frumoasa, aurie.
Se serveste cu mujdei de usturoi la care eu adaug si rosii taiate cubulete (daca le frigeti sunt si mai bune!!) si patrunjel."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

Mihaela, mersic de reteta ! Nu am facut pestele, e inca in frigi. Sper sa mai fie bun.

Ciorba usturoi: calesti ceapa, usturoiul taiat feliute (cam 3-4 bucati). Adaugi apoi radacina telina rasa (sau tocata), ardei gras cubulete (poti pune 2 culori - rosu si verde), radacina patrunjel. Toate astea le mai calesti un pic. Adaugi apa si lasi la fiert zarzavatul. Separat faci o omleta din 4 oua pe care o tai fisii ca burta pentru ciorba. Pui sare, piper. Cind s-au fiert legumele adaugi fisiile de omleta, dai intr-un clocot, apoi inchizi focul. Cind s-a racorit pui ori smintina (dar mai multa), ori iaurt (dar vezi sa nu fie unul prea acru). Eu am un lapte batut foarte bun, care e 0.1% si nu e acru, iar din asta pun cam juma de kilogram.
Si la sfirsit poti pune frunza patrunjel tocat, proaspat.
Ziceam ca intii inchizi focul, lasi sa se racoreasca ciorba si apoi pui smintina (sau ce vrei tu) ca sa nu se taie smintina.
Si...cam atit. A! Pofta buna ! Merge cu ardei iute.

Mai am niste retete si cind o sa le postez pe alea, o sa trec si ciorba asta de usturoi.

Sa auzim numai de bine si sa fie cu minuuuus !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salut fetele
Meniu de azi:
d-cafea decaf
p-2 oua prajite
amiaza -o banana
s-acum mananc conopida fiarta in apa cu sare cu cascaval ras deasupra (am gasit-o pe DC si e foarte buna la gust).
Anda Panda ai facut sparanghelul ala, inttrebai tu mai demult , ca al meu zace in debara?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Hop si eu pe-aci, eu am mai fost prin septembrie dar nu prea s-a lipit de mine regimul asta mai mult d o sapt din cauza multiplelor tentatii.
Acu am 57 kile si vreau sa mai dau jos macar pana la 54...nu pare mult dar in cazul meu e greu tare ca pe langa faptul ca sunt o mancacioasa maaaaare mai am(avut dar revine in anumite perioade) si un ulcer duodenal si nu prea rezist fara mancare mai mult de 2 ore si mancarea aia monti imi da dureri de stomac uneori .

Acuma eu cica de sambata sunt pe regim Monty dar cu mici abateri destul de cuminti cum ar fi ca mai rotai o bucatica de wassa cand sunt la scoala si ma doare stomacul.

Am citit ultimele 8 pagini si mi-a atras atentia mazarea verde care ai voie sa o papi cu lipide, cea uscata nu e voie decat in faza 2.....cel putin in carte e si un meniu la faza 1 cu mazare verde.

Si inca o chestie, fasolea uscata nu e voie in prima fara ci abia in a doua faza sau ai voie in pima faza dar fara lipide deloc.
Si inca o precizare(nu-mi dati in cap va rog ), cremwustii nu prea sunt recomandati, ca si parizerul si alte mezeluri pentru ca au amidon....
Si...... branzeturile degresate sunt chiar recomandate in locul celor grase la mesele lipidice din cauza ca au colesterol rau mai putin.....

Am o intrebare in schimb, ce marca e cuptorul ala de paine, unde pot sa-l gasesc si cat costa?

Azi:
Md: lapte 0,1% cu wasa integrale
Gustare: abatere mica juma de wasa
Pranz: 2 oache cu 2 fliutze de salam, putina pasta de unt, putina branza sarata
Gustare: aceeasi abatere ca n-am ajuns acasa sa pap
Cina: Niste carnitza de la o shaorma pe care nu a putut-o termina o colega si 2 patratele de cioco 70%(abatere)
Abatere din nou la putin timp dupa cioco am papat 700g de struguri (caz unicat....remediu impotriva deprimarii)!!

Pentru maine ma gandesc sa-mi fac niste parjolutze din piept de pui monty.... cu verdeatza mai multa si doar cu ou sa le lege....sper sa-mi iasa.....

Eu: 57kg, 159cm, 23 ani

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

bai giulia.. nu mai stiu. tin minte ca l-am fiert...cred ca l-am pus in ciorba. da, parca asa. dar nu mi-a placut, nu mi-a facut impresie deosebita. si mai mult, eu l-am luat crud si nu am stiut sa il curat.
da' stai ca uite ma uit mai tirziu in carte (ca am carte de retete) si ce gasesc cu sparanghel iti zic.

revin, da' dupa ce imi fac pestele ala daca o mai fi bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Nu am mai intrat de cateva zile ca am prea multe probleme pe cap.La serviciu zarva mare acasa probleme cu junioara.Rebeliuni de adolescent dar deja sunt prea mari.Ea crede ca la 17 ani poti sa-ti ei lumea in cap si sa faci ce vrei.
Meniul in ultimele zile a fost la fel ca si starea mea de spirit adica dat peste cap.
Meniul de azi:
MD-3 chiftele
Gustare- 1 mar si o portocala
Pranz - cateva felii de sunca presata
Gustare - 1 portocala
Cina - cred ca imi fac cateva ciuperci in cuptor dar inca nu stiu.

Va pupi, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

BUNA ZIUA
MENIUL MEU:
d.1\2 para si o cafea cu lapte degresat
gustare,dupa ce am fost la sala
1 bombonica solano si muuuult lapte degresat cu cafea
p.?nu stiu ,a,uitasem ca am baut si un pahar de lapte batut la gustare.
cina ,cred ca va fi alcatuita din fructe
spor la slabit!

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Saptamana trecuta am avut multe abateri (paste, cartofi, seminte prajite, chec etc) si am pus 2kg in 5-6 zile, deci din nou am cu 2kg mai mult decat in tabel...Nu stiu ce sa ma mai fac...
De ieri am revenit. Azi am urmatorul meniu:
ora 10: o portocala;
ora 10.30: o chifla integrala mancata 1/2 cu somon afumat, 1/2 cu gem de coacaze fara zahar;
ora 13.30: file de merluciu facut in tigaia Tefal, fara ulei deloc, si garnitura mazare fiarta (masa asta se vrea glucidica, deci nu prea e bine ca am mancat-o la pranz, dar...);
ora 18.30: paste integrale cu sos de rosii, ceapa, ciuperci.
Cam multe glucide pe ziua de azi, sa vedem ce zice cantarul maine...

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 10 luni) si Ramona (3 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput