Montignac: ce am mancat azi? (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Anda Panda pentru reteta, cred ca o voi face dupa ce termin ciorba existenta...

LauraT, chiar sunt curioasa cum va merge la tine pentru si eu am luat cam 3 kg. in 2 saptamani si de atunci scad extrem de greu, poate ca la tine va fi altfel pentru ca esti oricum f. aproape de greutatea ideala si cred ca ai un metabolism mai bun decat majoritatea.

Meniu azi:
Dimineata: cafea,lapte cu cacao
Gustare: 1 grapefruit
Pranz: pui, branza, rosie
Seara: ciorba de legume, branza
Intre mese: ceai (2)

Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

buna fetelor,
n-am mai intrat de mult, dar am fost cuminte. n-am avut abateri si am reusit sa trec pragul psihologic de 60kg.. am 59 kg..si ma duc in jos..
meniul meu zilnic:
MD- 2 wasa cu branza de vaci 0% castraveti si ierburi aromate plus o cafea cu lapte 0% si indulcitor.
Prinz- pui cu ciuperci si vinete bucati calite in ulei de masline (miam-miam)
gustare - caise uscate si migdale
seara- fructe sau salata
am facut crema de zahar ars in week-end. a iesit senzational. ma gandesc sa o fac cu multa cacao saptamana asta sa vad ce-o iesi..,. poate iese cu 75% cacao cum ne zice monty..
incerc si ciorba de usturoi si am mai gasit o reteta de vinete umplute..am un chef de gatit ceva de speriat. poate din cauza ca gatesc numai o data pe saptamana..
m-am uitat sa vad ce marca e cuptorul- scrie pe el CLARION si am auzit de la o colega ca se gaseste.. eu l-am vazut la teleshoping si m-am indragostit de el...painea e senzationala. si eu o fac cu faina integrala de la plafar. oricum alte variante nu sunt..aaaaa. sa nu uit! cuptorul costa pana intr-un milion...
bafta la slabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

laura, sigur Clarion ? asta e firma tare de instrumete si sisteme audio. ce e drept s-a mai intimplat si "la case mai mari" dar in privinta astora ma mir.
giulia am gasit reteta de sparanghel care am facut-o eu si...ma rog..poate gusturile nu se discuta

supa sparanghel

1/2 kg. sparanghel, 150 gr. smintina, un ou, 2 l apa, sare

Se rade usor sparanghelul, se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Cind sparanghelul este fiert, oala se ia de pe foc. Se bate un ou si smintina si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin.

reteta originala nu era asa, mai continea unt si faina, probabil ca de aia nu mi-a placut. dar am taiat ce nu era ok si a ramas ce vezi mai sus.

spor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Salutare!
Am fost azi prin metro si am vazut un cuptor de paine care era 2 mil... eu l-as lua dar momentan nu ma tine buzunaru ca tre sa stang bani de nunta.

Azi:
Md: 3 wasa cu lapte 0%
P: Chiftelutze(crochete) de piept de pui cu perle de branza cu smantana (la dorna)
Abatere: juma de wasa la scoala si apoi am trecut prin billa si am gustat o buc de cremwusti
C:Chiftelutze cu iaurt 0$

Inca o chestie, pestele e lipida de origine animala chiar, deci in faza 1 nu se amesteca cu glucidele cum ar fi painea integrala iar migdalele sunt glucido-lipidice si de asemenea interzise la faza 1.

Sper ca nu va deranjeaza ca va atrag atentia dar si eu am fost atentionata la greseli si am fost recunoscatoare la mom respectiv .

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura ionescu
[meniul meu zilnic:
MD- 2 wasa cu branza de vaci 0% castraveti si ierburi aromate plus o cafea cu lapte 0% si indulcitor.
Prinz- pui cu ciuperci si vinete bucati calite in ulei de masline (miam-miam)
gustare - caise uscate si migdale
seara- fructe sau salata
am facut crema de zahar ars in week-end. a iesit senzational. ma gandesc sa o fac cu multa cacao saptamana asta sa vad ce-o iesi..,. poate iese cu 75% cacao cum ne zice monty..

Imi spui si mie te rog ce fel de ierburi aromate ai folosit si cata fructoza pui la crema de zahar ars(presupun ca e reteta din pag anterioare) si chiar ai facut cu cacao?

Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by enderbaby

Inca o chestie, pestele e lipida de origine animala chiar, deci in faza 1 nu se amesteca cu glucidele cum ar fi painea integrala iar migdalele sunt glucido-lipidice si de asemenea interzise la faza 1.

Sper ca nu va deranjeaza ca va atrag atentia dar si eu am fost atentionata la greseli si am fost recunoscatoare la mom respectiv .

Lizuca

Lizuca, nu ma supar, dar eu am retinut ca pestele preparat fara pic de grasime (sau tonul in apa) sau crud-afumat se poate asocia cu glucide (paine integrala, paste integrale, orez integral). Nu am timp acum sa caut pasajele din Monty, dar eu asa stiu, desi nu stiu sa explic de ce. Daca gresesc, sa ma corectati!
De asemenea, in ultima carte, Monty da "dezlegare" la migdale, dar cu masura!

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 10 luni) si Ramona (3 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Tocmai m-am uitat in carte, ca m-ai facut curioasa cu pestele si zice clar ca nu e voie cu glucide ca e lipidic....dar e o lipida buna.
"Lipidele sunt substanțe a căror origine poate fi atât animală, cât și vegetală. Acestea sunt grăsimi (carne, mezeluri, pește, unt, ulei, brânzeturi). Unele dintre ele pot mări colesterolul (carne, lactate), altele, dimpotrivă, contribuie la scăderea lui (uleiul de măsline etc.)."

Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

MICUL DEJUN PROTIDO-LIPIDIC SĂRAT

Altă variantă a micului dejun: formula care constă în consumul de carne, de mezeluri, de ouă, de brânză, etc. Este pe alocuri micul dejun anglo-saxon, având totusi o diferentă importantă: exclude complet prezenta glucidelor, chiar si celor bune (fără pâine).

Cit despre migdale, Laura avea dreptate. Sint tolerate, nu recomandate.

S-ar putea sa existe mici neintelegeri pentru ca poate una citeste o carte, iar cealalta citeste a2a carte.
Eu am observat ca majoritatea care posteaza aici, se ghideaza dupa cea de-a doua carte.
Daca nu o ai, ti-o pot trimite, da-mi PM cu adresa ta de e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna

Cantarul meu de 1 saptamana para-i batut in cuie: tot 68,5 in fiecare zi. Am mancat monty, dar am mai gustat ciocolata 73% cacao...

meniul de azi:
MD: ou, sunca, cascaval, cafea decaf
P: salata de pui cu telina si maioneza
C: paste integrale cu ceapa, ardei, ciuperci, suc de rosii

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Cu migdalele sunt de-acord chiar daca in cartea mea nu sunt pomenite si chiar te rog daca poti sa-mi trimiti si mie varinata care o ai Anda .
Ce spuneam eu era doar ca nu trebuie pestele combinat cu paine sau alte glucide, fiind lipida.

Lizuca

Mergi la inceput