Montignac: ce am mancat azi? (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

nu cred ca m-ar amuza ci din contra i-as da o lectie.acum stau si magandesc ,ar fi trebuit sa o pun la punct atunci dar am tacut si dupa ce am probat un morman de haine urate pe care ea mi le-a adus cu toate ca nu credea ca imi vin (spre surprinderea ei unele imi erau chiar largi)am lasat-o cu mormanul de haine pe masa si am lecat.asa m-am razbunat.am si eu un magazin chiar special pt grasute si gravidute dar fetele mele de la magazin sunt educate sa multumeasca si cele mai dificile ciente.daca ar fi muncit la mine o dadeam afara .o vanzatoare trebuie sa aiba in primul rand tact.multumesc ca m-ai incurajat.

quote:
Originally posted by Mara76

Viorica, eu chiar m-am uitat la tabel sa vad cat de "grasa" esti si ce Dumnezeu, chiar nu esti!!! Eu de cand ma chinui sa ajung sub 70... asa ca hai, o sa depasesti perioada asta, trebuie!

Si nu mai baga in seama toate proastele... daca ai fi fost in alta stare de spirit te-ar fi amuzat prostia ei, nu-i asa?

viorica

Mergi la inceput

draga Laura,adevarul e ca cele care sunt grase peste masura si nu fac nimic sa slabeasca sunt ,poate, de condamnat ,in primul rand pt faptul ca nu se gandesc la sanatatea lor.la sala de sport ,unde merg eu sunt foarte multe femei nu chiar 90-60-90,dar care au o silueta armonioasa chiar daca un pic mai generoasa.la fel ca si mine,au recunoscut ca nu pot sa nu manance ceva bun cand le este pofta.crede-ma ,ca ,de cand am nascut fetita(2ani si jumatate)fac sport regulat,fac masaj,impachetari cu parafina,inot vara,ies cu fetita la plimbare dar nu reuseam sa tin un regim sau daca il tineam cand il terminam puneam totul la loc.nu am reusit sa slabesc ci doar am scazut in cm datorita sportului.in rest tot 74 kg aveam ,pana nu m-am apucat de monty ,nu reuseam sa slabesc deloc.acum am 68kg.nu e putin dar sper sa reusesc sa ajung macar la 60.la fel ca tine faceam si eu cand eram intr-o stare proasta,uitam de regim si mancam tot ce-mi pica in mana.nu-ti spun cat de mizerabil ma simteam dupa aceea.acum stau si ma gandesc daca o sa ma simt bine dupa abatere si recunosc :ma simt ingrozitor de prost.prefer sa nu mai am nici o abatere.iti doresc sa ai taria de caracter sa mergi pana la capat.e greu dar nu imposibil.ai grija de tine si multumesc!

quote:
Originally posted by laura ionescu

viorica, cu atatea pe cap eu ma minunez ca mai ai energia sa tii dieta. mie cand mi se pravalesc toate peste mine ma descumpanesc asa de tare ca regimul devine un stres insuportabil, asa ca renunt temporar, si cand ajung la confortul psihic pe care mi-l doresc ma apuc din nou de monty.. asa ca daca mai ai abateri, cel mai bine e sa te bucuri din toata inima de ele si dupa ce trec necazurile te apuci iar de faza I. asa cum faci acum, nici nu te bucuri de lucruri interzise, nu ai nici o satisfactie de la regim si esti si plina remuscari dupa fiecare abatere.. trebuie sa recunosc, ca pt mine o bucatica de ciocolata la momentul potrivit face minuni.
am avut si eu o zi grea saptamana asta, din fericire a fost numai una, si am cedat, am mancat seara niste sarailie, o placinta dobrogeana cu branza de vaci si stafide si lapte cu biscuiti. eram ca un greiere bortos... dar fericit...
m-am uitat si eu in tabel si nu esti grasa deloc.. femeia aia care ti-a zis asa ceva are creierul spalat daca are impresia ca toate trebuie sa fim ca ollie a lui popeye marinarul...ai grija de tine si nu te mai stresa...

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

am venit la raport desi este duminica! 70,2 kg! Incerc sa mananc mai putin, dar nu reusesc sa beau 2l de apa! pot manca masline in salata!?
multumesc si bafta!
va citesc cu multa atentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna,

intru si eu sa vad meniuri sa ma inspir dar scuze ca nu pot scrie f des.
meniu ieri:

10-lapte 0,1% si 2 batonase mici de tarite
15:00 - supa legume permise cu vitel si smintina si 3 cubulete cioco amaruie
18:00 - brinza Fagaras 1 pahar
19:30 - mincare de conopida cu vitel si salata de varza alba si 3 cubulete cico amaruie

Andanii, te rog spune-mi si mie- am vazut la tine o combinatie gen piine neagra si zacusca si niste ciorba de legume ... e voie combinatia ac de piine cu restul? sau e abatere? multumesc tare mult!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Hai sa-ti raspund eu ca sunt pe receptie...
Nu este voie sa mananci paine neagra cu zacusca, este o combinatie intre glucide si lipide. De altfel, nu stiu nici daca painea neagra mancata de ea nu era cumva amestecata cu faina alba...

Am vrut s-o atentionez acum ceva vreme, dar sunt sigura ca stia ca face abatere.

Pupici!
Merg la un botez...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

hai sa va spun si meniul meu pe azi;
d.1\2para si o cafea cu lapte degresat
p.omleta monty si 1\2 pulpa de pui prajita cu sunca de praga
s.cred ca o sa mananc ciuperci coapte si friptura de vita la tava.
ne auzim maine!

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

de vreo 3 zile ma chinui sa intru pe forum, dar pina sa ajung la voi, ma opresc ... mai peste tot. intii am citit despre AndreeaC - Dumnezeu s-o ierte ! dupa aia am gasit un subiect cu "femeile si joaca pe calculator" - m-am oprit si acolo. si..asa mai departe. in sfirsit am ajuns.
altfel sint ok, tot la faza -1 dar... in curind ajung si eu la faza 1, va anunt eu. sper cit mai repede.

meniu...ieri..azi..etc
dimi: piine integrala asa..goala, cafea decof, inlocuitor, lapte 0.1%
prinz: cirnaciori prajiti si/sau ciorba usturoi
seara: invariabil, ghiveci cu salata verde - care masa de seara am mutat-o mai devreme, pe la ora 19:00. si..parca imi merge mai bine asa.

tre sa ma apuc sa fac micare, ca mi s-a terminat ghiveciul. revin dupa ce gatesc.

va pup si aveti grija de voi si la cit mai putine abateri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salut fetele,
Pupici la toate!
Am tinut si eu monti, zilele cand nu am mai scris, dar am avut abateri (in special ciocolata) ca i-am avut pe baieti bolnavi (pe fi-mio si pe sotu'). Acum sunt ceva mai bine amandoi, sunt pe antibiotic si sper sa imi revin si eu psihic si sa o tin dieta cuminte ca inainte,
Dimineata imi arata cantarul 67.5 kg!. N-am mai slabit mult, dar nici nu m-am ingrasat ceea ce e imbucurator:).
Viorica, multa sanatate iti doresc si nu mai fi suparata pe aia ca te-a facut grasa. Eu nu dau doi bani pe parerea unei vanzatoare!
Mey fetelor, nu stiu daca ajung eu la 58 pana in vara? M-am gandit sa iau niste Xenical cand ajung in tara, voi ce ziceti?
Hai ca nu trisez, ca v-am spus-o ;)
Am vazut si postarile anterioare despre Xenical si parerile sunt pro si contra, voi cum ziceti?
O saptamana de fulg la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

Orlistat (Xenical)

Este un medicament care limitează absorbția intestinală a grăsimilor inhibând lipazele digestive; 32% din grăsimile ingerate sunt astfel eliminate în fecale. Nu este deci vorba de un simplu „taie-foamea” și mult mai puțin de un regim miracol. Acest produs a fost cunoscut de obezi și trebuie să fie luat în cadrul unui regim hipocaloric, deci ușor în grăsimi.
Efectele nedorite observate sunt esențial digestive și legate de modul de acțiune al produsului: scaune grase, flatulență cu scurgeri, inconsistență fecală...
Ca toate medicamentele de slăbire, eficacitatea sa este relativă, din moment ce studiile arată că, în cursul a 2, ani pierderea greutății suplimentare obținută cu Orlistat (Xenical) este de aproximativ 3 kg comparată cu placebo.
În mod legitim, se poate deci pune întrebarea dacă este cu adevărat rezonabil pentru un obez să i se recomande, pe cât e de rău (privind efectele secundare) și pe cât e de scump (căci produsul este scump și nu se poate rambursa), pentru a ajunge la un rezultat modest. Cu toate că laboratorul ne recomandă de a nu urma tratamentul decât o perioadă de 2 ani, oprirea tratamentului implică în mod evident o reluare automată în greutate.
Se realizează astfel că, răspunsul terapeutic la o problemă metabolică sau la o tulburare de comportament alimentar nu se poate reduce, din partea medicului, la prescripția unui medicament, mai ales dacă nici unul dintre ele nu este cu adevărat eficace. Obiectivul cerut înainte de orice, este de a lua în considerare o reeducare din punct de vedere alimentar.
De asemenea, dacă un bun număr de femei, nerăbdătoare să slăbească pentru a putea intra la timp în costumul lor de baie la apropierea vacanței, doresc să aibă un record de la un „medicament miracol”, medicul trebuie sa fie rezervat. Nu este vorba de o prescriere pentru a realiza rapid un obiectiv pe termen scurt. Acest lucru este cu atât mai adevărat cu cât unele medicamente (în afară de toxicitatea și efectele secundare supărătoare), îi expun pe cei care le folosesc la o complicație gravă: revenirea terapeutică cu reluarea în greutate.
Recidivele regulate ale acestor incoerențe terapeutice fac să se dezvolte rezistențe la slăbire și contrar scopului căutat, duc la o progresie a obezității.
Încă o dată, toată strategia de slăbire nu se poate concepe decât în perspectivă, pe termen lung, cunoscând derivatelor alimentare actuale. Decizia de a slăbi trebuie să fie o alegere deliberată, pentru asta trebuie refuzat spectaculosul imediat care nu vă pregătește decât pentru ziua următoare, care „nu încântă”.

acu'... eu ti-am dat info fix din cartea cumatrului, matale...prelucrezi info..cum crezi tu.

eu in schimb am "tradat" cu niste creme de slabit si niste creme de intarit musculatura. nu stiu daca a fost frectie la picior de lemn, dar..sint ok. aia de slabit a fost chiar misto, asta care am inceput-o acu de intarit musculatura...nu prea cred in miracole din astea. dar...e buna.

eu de fapt intrasem ca aveam alta intrebare. deja ma ustura ochii cit am cotrobait prin retetele monti de la inceputul paginii si nu am gasit cum se face cod prajit. vreau sa fac snitel cu ou si faina integrala. e ok ? stiu ca s-a discutat asta mai demult, dar ca desteapta nu mi-am notat. asea ca fac apel la bunavointa voastra.

mersic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Anda Pandamercic mult pentru raspunsul tau, acum , dar si inainte sunt tot nehotarata sa iau orlistatul asta. Probabil o sa incerc sa-l iau numai de Paste, ca atunci sigur ating de mancaruri grase. Sunt inca nehotarata, dar va tin la curent cu decizia mea.
Pentru intrebarea ta, citisem si eu pe undeva , tot prin retele Monti ca nu prea merg snitele (e carnea care e proteina si faina chiar daca e completa -e glucidica si ii mai ridica si indicele prin faptul ca e prajita). Eu le-am facut la baieti joi si, imagineaza-ti vointa ca nu m-am atins de ele. Noroc ca nu mai sunt!
Asa ca, tu decizi daca gatesti sau nu, eu zic ca e mai simplu un gratar cu alte condimente.
Meniul de azi:
cafea decaf cu lapte degresata
supa vitel -ca d'astea mananca fii-mio
17 orez cu lapte monti
seara -iaurt
Pupici, vorbim maine

Mergi la inceput