Montignac: ce am mancat azi? (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

laura, ziceai ca nu esti inspirata pt masa de prinz. vezi ca e un link cu retete monti, sau vezi ca e cartea lui de retete. sint 2 volume. nu stiu ce sa iti spun inca despre carti, eu inca nu le am, sint pe drum, mi le trimite sor-mea. din cite stiu in carti ai si meniu pe zile.
viorica, iti doresc multa sanatate !
meniu ieri:
d: piine integrala..asa goala. cafea dec.
p: ciorba usturoi
ceva mai incolo: orez salbatic cu sos rosii
s: ghiveci din legume permise

am senzatia ca dieta asta da rez mai bune daca una din mese e glucidica iar masa de seara e pe la 19:00 si consta in ceva usor, legume in general, salate...etc.

si-asa-mi vineee citeodaaata doruuuule....

spor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Fetele, victorie!!! Am scazut un kil jumate!!! Sunt asa de fericita! Deci, Ralu, trece-ma, te rog, in listuta cu 70,5. Cred ca ma imbat cand scad sub 70.

Azi nu stiu ce o sa mananc, ca ai mei colegi iau pizza si chiar nu vreau asa abatere.

Va pup si spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata, fetelor! Eu ce sa va spun? Rusinica!!! Am din nou 59 kg. Am pus unul la loc ca popa! Bineinteles ca am mancat de toate! Imi pare atat de rau, dar am fost in perioada in care nu am putut sa tin. Am sa o iau de la capat.

Viorica, sfatul meu este sa te linistesti atat psihic cat si fizic, sa te pregatesti psihologic si dupa aceea sa incepi regimul cu adevarat. Intr-o perioada stresanta, mai ales ca esti si un pic bolnavioara, nu este indicat sa tii vre-un regim.

Caterina, din cate stiu eu nu ai voie mazare cu cremvusti; mazarea nu e voie de loc in prima faza. Sa ma corecteze cineva daca nu e asa.
Pupici si spor la slabit!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

caterina mazare verde nu e voie combinata cu grsimi , respectiv cremvusti

nelia bine ai venit , te asteptam cu vesti bune despre tine si eventuale intrebari daca ai

mara felicitarile mele

pitencatrop indraznste

viorica ai grija de tine nu e de glumit cu dereglarile alea, mergi la doctor neaparat.

meniul de ieri

8.30 un mar, un kiwi, o banana verde, o portocala
9.30 cereale cu lapte degresat
14.00 ciorba de legume (fara carne) si paine neagra cu zacusca
17.00 doua felii de paine neagra prajita cu telina cu morcovi .... abatere
19.00 cateva salatini, eram la cineva si muream de foame si nu avea monti nimica ... abatere

va pup si sa aveti un we fara abateri

ANDANII

Mergi la inceput

Saru-mana de incurajare, Andanii, parca alt spor am acum!

Am o intrebare, e bine sa mananci la o masa mai multe soiuri de fructe. Eu cand mergeam la nutritionist mi s-a spus ca am voie cate fructe pot, cu conditia sa fie un singur soi. Monti are vreo opinie despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna fetelor
sunt din ce in ce mai deprimata.
azi de dimineata am fost prin magazine sa-mi caut ceva de imbracat pt o petrecere si am colindat cateva magazine unde nu avea nimeni nimic pe marimea mea.intr-unul din magazine,o cucoana grasa,vanzatoarea, mi-a spus ca nu are nici intr-un caz haine pt mine,ca sunt GRASA!imi venea sa o omor ,dupa ce ca sunt deprimata ma mai "incurajeaza" si altele care nici ele nu sunt mai slabute.
sunt foooooarte suparata!!!!!!!!!!!!!!!!!1
meniul meu de azi:
7 dim. o cafea neagra si 4 curmale

10 dim.gustareomleta cu branza si un pic de muschi
apa,apa,

1.30 gustare:un mar si o cafea cu lapte degresat

cred ca mai tarziu mananc doua oua fierte si salata sau doar salata

seara am o petrecere si cred ca voi manca friptura si branzeturi.
in rest apa ,paie si bataie de cap.
hai ca va las sa slabiti,pt ca plec la sala sa alerg pe banda.
cel mai tare din lume ma enerveaza femeile care nu fac nimic si slabesc.

viorica

Mergi la inceput

Viorica, eu chiar m-am uitat la tabel sa vad cat de "grasa" esti si ce Dumnezeu, chiar nu esti!!! Eu de cand ma chinui sa ajung sub 70... asa ca hai, o sa depasesti perioada asta, trebuie!

Si nu mai baga in seama toate proastele... daca ai fi fost in alta stare de spirit te-ar fi amuzat prostia ei, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Dupa trei zile infernale la serviciu ,o vizita importanta de la corporatie.....dupa tone de nervi si dureri de cap iata ca reusesc sa rup 2 minute sa scriu si eu meniul.
Meniul meu de ieri:
MD- omleta cu castraveti murati
Gustare- cafeluta si 2 biscuiti care nu erau monty
Pranz- 2 iaurturi 0.1%
Gustare- 2 mere
Cina- o portie de hamsii( cam mare) dar buna.

Meniul de azi :
MD - 2 felii de branza topita
Gustare - cafeluta si un mar
Pranz- snitel cu salata de varza
Gustare- iaurt0.1%
Cina - mazare simpla ca nu vreau sa mai gresesc cu vreun amestec.

Va, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

viorica, cu atatea pe cap eu ma minunez ca mai ai energia sa tii dieta. mie cand mi se pravalesc toate peste mine ma descumpanesc asa de tare ca regimul devine un stres insuportabil, asa ca renunt temporar, si cand ajung la confortul psihic pe care mi-l doresc ma apuc din nou de monty.. asa ca daca mai ai abateri, cel mai bine e sa te bucuri din toata inima de ele si dupa ce trec necazurile te apuci iar de faza I. asa cum faci acum, nici nu te bucuri de lucruri interzise, nu ai nici o satisfactie de la regim si esti si plina remuscari dupa fiecare abatere.. trebuie sa recunosc, ca pt mine o bucatica de ciocolata la momentul potrivit face minuni.
am avut si eu o zi grea saptamana asta, din fericire a fost numai una, si am cedat, am mancat seara niste sarailie, o placinta dobrogeana cu branza de vaci si stafide si lapte cu biscuiti. eram ca un greiere bortos... dar fericit...
m-am uitat si eu in tabel si nu esti grasa deloc.. femeia aia care ti-a zis asa ceva are creierul spalat daca are impresia ca toate trebuie sa fim ca ollie a lui popeye marinarul...ai grija de tine si nu te mai stresa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

mulpt ca eram moarta de somn si m-am trezit la 9.30 cand am papat o pulpa de pui la cuptor facuta de soacra mea pt. ca eu nu am avut timp sa gatesc ,si un pahar cu lapte batut light.
acum mestec guma
faptul ca nu m-am ingrasat ,ci din contra chiar am slabit ,putin ce-i drept ,ma ajuta sa merg mai departe.
inainte,cand tineam o cura de slabire,si credeti-ma am tinut foarte ulte,nu reuseam sa u am abateri si sfarseam prin a pune la loc tot ce dadusem jos cu mult efort.mi-a fost teama de perioada asta si de aceea cand eram la capatul puterilor v-am cerut ajutorul si va multumesc pt ca ati fost alaturi de mine.sper sa am cat mai putine abateri si sper sa realizam toate ce important e suportul psihic intr-o cura de slabire.
va pup si sa aveti spor la slabit!

viorica

Mergi la inceput