The best of aug-sept-oct 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 7
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by herra
sunt f.f. suparata: lui Vlad i-a iesit giardia la analize.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are un an si patru luni
off, cristina, multa sanatate! sa dea D-zeu sa se faca repede bine, vladutul, ca mult ati mai tras-o!
Tocmai am vizionat poze de domnisoare: inushu harnicutu si alexandra jucausa! Ce domnisoare mandre avem in gasca, sa ne traiasca!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
georgiana.david spune:
http://community.webshots.com/user/cristidavid70
aici o sa vedeti ce zuze suntem (adica eu si Ioana)
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
andora spune:
Sara buna!
Noi fuseram la plimbareli prin zapada prin Plaza (Aniela nu am reusit sa intram la bile ca erau niste nebunatici de baieti care se aruncau pe acolo.....) si acum dormim... mami insa profita si pana nu-ia tati locul mai sta pe net ...
Herra of imi pare rau de giardia... si fetita nasei noastre are giardia, are 5 ani si e frumoasa si vesela si desteapta doar ca nu mananca bine, pur si simplu zice ca nu are pofta... hai va tinem pumnii la casapit viermisorii .... pup dulcic lui Vladut!!!!
Naty sanatate!!! Si eu am ramas cu un nas curgator, in rest insa e cam ok
Cybip a facut-o bucati deci? Mai stiu eu pe cineva care calca totul in picioare daca e sa o faca mai inalta!
Aissa fata cuminte somnoriciul Ale! Bravos si sa va pozati pe trici!!!
Pufy nu se mai vede umflatura Ucai iar vanataie n-a avut, i-au ramas doar doua julituri micute, daca vrei sa vezi in poze. Dar m-au apucat azi pandaliile ca-si mai duce mana la cap in dreapta si-si acopera fruntica si mi-e teama sa n-o doara... ca nici nu mai stiu cand face bau-bau si cand o doare Vanatai am avut odata pe ambii obraji si la fel se ingalbeneau nasol.. off pup Alesio ca tare s-a mai lovit!!!!!!! A, si bafta la cotonogit tanti de la posta!!!!
Geo wow pai ce va pasa dom'le ? Dansul-dans , excursia-excursie, inseamna ca asta ma asteapta cand va creste uca, superrrrr Mai ce bine c-ai primit banii!!!!
Ionella draga ce-mi face ginericu'? Are zapada mare cred dar voi doi? Sa va iubiti mult maine ati inteles?
Eu va urez de pe acum O ZI FRUMOASA SI PLINA DE IUBIRE SI INTELEGERE MAINE!!!!!
Sa va distrati si sa va iubiti si sa fie o zi perfecta!!!
Hai ca am pus si eu pozeeee proaspete (si) de acum doua ore....
Pupic si noapte buna!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ellen spune:
Multumim mult de aprecieri. Locul de joaca este Kidy Land de la intersectia Mihai Bravu cu Splaiul Independentei. Este foarte frumos acolo si au jucarii destul de multe. Am fost si mai dimineata cand este mai liber. Alexuta a fost foarte incantata si cred ca o sa mai mergem si in weekend-ul urmator. Daca mai este cineva amator noi va asteptam cu drag. Poate reusim sa ne intalnim mai multe cu piticutii. Ce zice-ti?
Naty, multa sanatate si ai grija sa nu ii dai si Dodolonei. Multi Dodolinei sa-i iasa mai repede caninii aia.
Am apucat si eu sa mai vad poze cu Inuta harnicuta si cu Geo si Ioana la distractii.
Herra, offff multa sanatate lui Vladut si sa treceti repede peste asta.
Pufymic, pentru bb mic.
Si daca tot am ajuns deja pe 14 feb, urez "La Multi Ani!" Andora si MamaElei. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi. Multi pupici pentru voi si piticute.
ellen spune:
Am reusit de am vazut si pozele cu frumoasa Uca .
Sa aveti o zi plina de iubire si rasfat
anielas spune:
LA MULTI ANI ANDREEA!!!!!
sa fi sanatoasa si iubita si da Doamne sa se faca si socrela bine sa va puteti face de cap asa cum vreti
LA MULTI ANI MamaElei!!!!!
SA AVETI O ZI MINUMATA IN CARE SA FITI IUBITE SI RASFATZATE DE ALESUL VOSTRU!!!
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
anielas spune:
Andreea- e scumpa foc Gogo..tb sa ne mai intalnim cumva..ca mi s-a facut dor rau de ea.
Herra-sper sa-si faca repede efectul medicamentele si sa scape Vladutzul de viermishori .
Aissa- vrem poze cu trici..ca ne trebuie si noua asa ca avem nevoie de inspiratie in cautare de modele...te rog mult sa-i dai un pupi lui Ale pe nasuc..am vazut cateva poze cuea aseara..are niste falcutze numai bune de papat
Pufy-suntem in asteptare de poze noi cu bb mik din burtik..pana atunci pupam una bucata bazuc scumpik.
Aseara am scos-o si noi pe Inu la zapada..imi pare rau ca nu am avut aparatul...practic afost prima zapada maimare pe care a vazut-o ..a fost super incantata..nu mai vroia sa intre in casa..ne impingea pe amandoi de la usa si zicea pa-pa.
Mai fetelor..eu cred ca Ina mea isi ia tot mai in serios rolul de mamica in casa...dupa ce mi-a facut curat asa cum ati vazut in poze..ieri a luat linguritza si un castronel gol si a inceput sa-mi dea de mancare...dc nu ma conformam sa vin mai aproape ma tragea de maneci, apoi imi baga linguritza in gura si dupa zicea Miam,miam..imi venea sa o pap pe ea..nu alta
Hai pupici..sa aveti o zi de vis
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
aissa spune:
La multi ani Andorra!
La multi ani MamaElei!
Revin cu pozele!
Cristina si Ale (30.09.2004)
herra spune:
LA MULTI ANI Andreea si MamaElei!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!