The best of aug-sept-oct 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 6
Naty spune:
Salutare!
Pupici Ucai, lui Dami si lui Alesio, sa le treaca repede buba.
Eu am racit iar. Eram bine merci, am iesit afara sambata cu Dodo si a inceput brusc sa imi curga nasul intr-o veselie.
Of, tocmai vroiam si eu sa merg la patinoar samabata dupa masa, dar asa racita unde sa ma mai duc!
In plus, azi noapte nu am dormit mai de loc, Dodo a gemut si a plans intr-una. La 4 nu am mai suportat si am luat-o cu mine in pat, asa ca pe langa scanceli m-au impiedicat sa dorm si picioare date ritmic in cap. Cred ca e de la cei doi canini care ies deodata!
Asa ca mi-e un somn ... stiti cum e cand esti racit si ai dormi intr-una ... iar daca nu ai dormit mai deloc ...
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Am vazut poze cu Geo si Ania in concedii. Le invidiez!
Am vazut-o si pe Inush harnicuta foc si pe Alexuta lui ellenmare IT-ista!
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cybip spune:
Aniela, o reala incantare pozele voastre de la munte iar Inutza harnicutza nu are pereche (offtopicbanuiesc ca avem acelasi tip de masina de spalat)
Ellen ce distractie pe cinste, cred si eu ca Alexuta nici nu te-a mai bagat in seama la ce de tentantii existau acolo, mai si ce i-a crescut parul....
Andora stai ca m-am laudat degeaba, a facut masina aia aseara bucati, a trantit-o pe gresie in bucatarie .
Azi iar a facut figuri la papa, moooaaama nici nu stiu cum s-o mai dau, asa sclifoseli face....Acum, in momentul asta, calca telefonul fix in picioare si se sprijina de masuta de TV, ca vrea sa fie si ea mai inalta si era singura chestie la indemana pe post de "naltator".
dulce!
georgiana.david spune:
Ura!!! Tocmai a venit postasu' si mi-a adus banii pe ianuarie, eu ma gandeam ca pana in martie nu primim nimic.
Faina si tare harnica Inutza!
Ellen, am vazut-o si pe Alexandra, ce smecherita e!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
pufymic spune:
Am vazut poze cu Inutza-harnicutza(Ania nu mi-o imprumuti si mie din cand in cand?poate-l mai invata pe bazuc sa si stranga dupa ce imprastie tot ce prinde....), Cu Geo si Ioana prin calatorii, cu Alexuta (super locul de joaca!si ce reusite sunt pozele cu pitica intre bile...) si cele cu Ania la munte(superbe peisaje!)!
Deci m-am delectat putin!
Cris a facut Ale scandal cand i-ai tras mucii cu pompita?
Andreea iti tin pumnii sa plece odata socrella la casa ei sa va "destrabalati" si voi!Cum e buba Ucai?La Alesio se ingalbeneste incet-incet, si acum parca e murdar la gura, asa arata!
Raluca multa sanatate!Ai grija sa nu-i dai raceala si lui Dodolina scumpica!Ochiul cum mai e?
Mirela fain de voi ca ati fost in Poiana!Ce mai face gandacelul?
Cristina(Herra) si Alesio a avut o batatura cum ziceti voi la degetul mic, insa am depistat si eliminat cauza(care era o pereche de papuci de casa-acum il las numai cu sosete prin casa) si a disparut si batatura cu pricina de la sine.
Geo ce fain ca ai primit banii!Ovi tocmai a fost la oficiul postal de care apartinem si s-a crizat tampita aia de oficianta de la ghiseu ca ea nu stie nimic si ca toata lumea o intreaba pe ea de banii aia .....[!Cred ca ma duc eu sa-i fac un pic de scandal si o reclamatie dc nu se potoleste ca e tare nesimtita!
Concluzia e ca trebuie sa intrebam la Directia de munca si.... unde am depus dosarul !
In rest suntem bine, bazucu doarme(doar de aia am eu timp sa scriu atat...) burtica e ok, si de-abia astept sa mergem miercuri la Cluj sa il vedem pe bb mic(sper sa fie si bine cu el....)!
Pupici!
Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
georgiana.david spune:
Ioana si la Dami a inceput sa se ingalbeneasca sub ochi, doamne ca rau arata!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
herra spune:
sunt f.f. suparata: lui Vlad i-a iesit giardia la analize.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
aissa spune:
Pufy culmea, nu a mai plans. Nu pot zice ca a stat cuminte, ca tare greu ii nimeream nara, dar am facut operatiunea pe hol, in picioare, dupa ce aspirase Tony si am reusit cat de cat sa scot ceva.
Acum sforaie, doarme de vreo 3 ore, culmea cand as fi vrut sa se trezeasca pentru ca vroiam mult sa ies putin afara acum. Am vorbit si de 3 ori la telefon, a sunat si interfonul ca a venit tricicleta si ea doarme de nu are treaba. Iar altadata nici sa beau apa nu pot ca se trezeste cand fasaie capacul de la sticla.
Cristina si Ale (30.09.2004)
pufymic spune:
Cristina imi pare tare rau ca are Vlad giardia.Va tin pumnii sa dea randament tratamentul si sa scape repede....poate viermisorii astia sunt responsabili si de kk moale.....dr ce zice?
Cris pai ai fata mare deja dc a stat cuminte la "aspirat"!Cum e tricicleta?Poze , ceva?
Geo lasa ca le trece galbeneala!
Pupici!
Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
aissa spune:
Cristina imi pare rau ca au iesit asa analizele, am o prietena a carei fetita e la fel, "mandra" posesoare de giardia. Nu stiu ce sa zic, sa treaca repede-repede, sa va faceti bine.
Pufy sincer m-am mirat si eu de ea, dar o premeditasem faza. Adica stiind ca ea e fan aspirator (nu face curat ca Ina dar numai calare pe aspirator sta) am pregatit momentul si a mers faza. Trici e fremoasa foc, am facut poze dar doar cu ea goala, fara ocupant O sa pozez si fata si va anunt cand am poze noi. Oricum imi mai trebuie o camera clar ca daca ati vedea ce e in sufragerie acum la mine.... Si oricum Ale a umblat pe dincolo si a venit cu aparatul meu vechi de fotografiat minunea cu mangaiat tricicleta a durat cam juma de ora.
Cristina si Ale (30.09.2004)