The best of aug-sept-oct 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
andora spune:
Hei salutare fetelor!!!!
Multumim mult tuturor de pupici pe bubita, la noi nu se mai vede umflatura, mai are o cojita de sange pe la nas dar nu mai doare
Aissa ai dreptate au astia mici ceva cu capul.. cred ca din curiozitate baga capu-n fata sia tunci e primul sacrificat V-au trecut mucisorii? Noua nu de tot.. dar creed ca racesc eu ca-s infundata complet
Cybip copiii astia au pasiuni comune! Si a mea cara caruciorul de papusi in brate si-l aseaza frumios te miri pe unde, in general il cocoata pe masa/pe canapea ca acolo-i locu' lui
Geo hehe v-am vazut in vacanta! Super ca v-ati plimbat si voi nitel, ati avut si vreme frumoasa vad, si pup duuulce lui Dami pe ochisor... ofofof au copilasii astia ceva cu canapelele
Mada puneti rapid poarta si jos la scari Ce e 'scoala de duminica"? Se-ntalnesc parintii si bebeii?
Pufy ce e cu voi? Ce mai face bubita? Dar burtica?
Hai ca inchei rapid... raman prin zona
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
aissa spune:
Nu Andora, culmea, 2 zile a fost desfundata, vineri iar s-a infundat, sambata am iesit afara, ieri la fel. Am pus apa de mare, ser, vibrocyl, am folosit si pompa aia minune, tot curg apa-apa.
Cristina si Ale (30.09.2004)
andora spune:
Pufy acum vazui mesajul tau hihihi.... Ai dreptate nu stiu de unde atata energie. Aseara am fost la cumnati care au un hol luuuuuuuuuuuuuuuung si 4 camere de cotrobait si am lasat-o singura prima data cu nepoata-mea (care mai dadea din cand in cand peste ea) sa faca ce vor si am scapat fara nici o noua vanataie Au fugit 3 ore ca nebunaticele, au topait/ sarit/ tipat/ jucat si tot la 23 a adormit seara Am uitat sa va zic noua pasiune a lui Gogo: French can-can Asa dulci erau si ea si vara-sa cu picioarele pe sus iar unchiuletul si cu mine eram profesori. Dac-o tinem asa vreo luna garantat mai dau jos vreo 3 kile.
Pup ca iar m-am lungit !!!!!!!!!!!!!!!
Aissa editez ca mi-ai luat-o-nainte: sa va treaca si ... cred ca timpul e singura doctorie, pana nu-si fac damblaua muucisorii astia nu se lasa cu nici un ser nimic Pup Ale
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
anielas spune:
Neatza fetele!
Ne-am intors si noi din plimbari..parinti denaturati..ne-am cam facut de cap...dar..asa cum am promis am skiat pt fiecare din voi in parte ..am incarcat cateva poze incepand de aici.
Am mai incarcat poze si cu Inushu cel vrednicut incepand de aici.
Am vazut ca pe aici multi nazdravani au semne de buna purtare.. sa le treaca repede buba..
Incerc sa recuperez si eu ce ati scris in urma..si sper sa revin mai tarzior...dc ma lasa un pitik gelos pe calculator
Pupici
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
andora spune:
Ania mama ce sa mai zic, cu pozele de la munte m-ai dat gata si cu inushu' harnicutu' bafta mare pe voi Parinti denaturati sa exploatati asa copilu' bine intentionat
Care pune o vorba buna la barbatu-meu si pt mine sa ma duca la munte? Sau la Doamne-Doamne pt soacra-mea sa se faca bine ca sa plece acasica sa avem liber la distractie?
CRISMIR spune:
Salut fetelor,
PUFY, bazucului ,sa-i treaca repede vanataia...si noi am avut una facuta la cap,exact la fel de cantul unui dulap a dat gandacelul cu fruntea si aproape ca s-a spart,s-a invinetit asa de tare...dar se pare ca are carne buna,cum zic batranii,ca i-a trecut repede.
ANDORA, si micutei tale...o scumpica
ELIANA, si am vazut pozele,super,ce distractie faina.
Am vazut si pozele cu micuta lui ELLEN,.
Multi si pt puiutii vostrii fetelor:GEO,AISSA,DANIELA,AIELAS,HERRA,LORENA
Noi am fost ieri in Poiana Brasov si a fost superb,era zapada asa de mare si ningea...I-a placut enorm lui Robert,ne-am uitat la patinoar si era super incantat de cum se invarteau cate unii in cerc...doar ca era destul de rece si nu am putut sta mult,cu sania nici poveste ca nici lui Robert nu-i place pe ia,mai mult sa mearga el pe jos prin zapada.
Sanatate puiutilor bolnaviori,!
si pe mai tarziu,fug sa-l culc pe gandacel!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
anielas spune:
Ellen-mare distractie pe Alexutza..la ce loc de joaca ati fost? cat costa intrarea?
Geo-v-am vazut si pe voi in vacantza.. lui Dami sa-i treaca vanataia.
Mada-asteptam sipozele voastre
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
andora spune:
Crismir super c-ati fost in Poiana!!!!!!!
Ellen mai-mai ce Alexuta fericita am vazut eu!!! Foarte frumos acolo, multe jucarele de bebei, chiar, unde e?
herra spune:
quote:
Originally posted by aissa
Herra nu chiar batatura dar la Ale la degetele mari, in partea exterioara (deci nu spre celelalte degete, nu stiu cum sa explic) chiar langa unghie, are pielea ingrosata.
da, exact asa are si Vlad, dar la un singur picior, la degetul mare...curios...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!