The best of aug-sept-oct 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
pufymic spune:
LA MULTI ANI ANDREEA!!!!!!!!
Sa fii iubita si rasfatata toata viata ta!....si sanatoasa sa te bucuri de tot ce primesti!
LA MULTI ANI MAMAELEI!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita mereu alaturi de cei dragi!...si mai zi-ne de voi!
Iar pentru voi toate :va doresc sa aveti o zi superba, plina de dragoste ,de multe si placute surprize si de rasfat la maxim!
Pupici!
Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pufymic spune:
Acum am vazut si pozele!
Cris super tricicleta! S-o stapaniti sanatoase!....Iar de Ale n-am nimic de zis decat !E adorabila.....da' rau de tot!
Andreea ce mi-au placut pozele voastre! E mortala Gogosica ta ce mutra face! Si vad ca are si ea pasiune comuna cu Alesio la aranjatul oalelor....castroanelor in cazul vostru! Iar cu rochita m-a dat gata!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
herra spune:
am vorbit aseara cu doctorita lui Vlad; mi-a spus ca giardia este un protozoar pe care il avem toti; ca dupa varsta de un an se trateaza numai in anumite conditii (diaree trenanta - Doamne fereste - si altele); i-am spus ca deocamdata are scaune bunicele si a zis sa-l lasam in pace deocamdata, sa mai vorbim peste o saptamana.
probabil din cauza ca tratamentul e destul de agresiv cu ficatul - intre timp am citit cam tot ce s-a scris pe forum despre giardia.
a, si mi-a zis ca il avem toti, deci il putem trata si peste 4-5 luni sa-i apara iar...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
cybip spune:
Buna fetelor!
La Multi Ani Andreea! De ziua ta iti doresc sa ai parte de multa fericire si armonie in viata si Gogo cea scumpa si frumoasa sa iti aduca numai bucurii!
La Multi Ani MamaElei! Sanatate si fericire cu multe impliniri!
Herra sanatate multa lui Vlad!
Aissa mai, mai ce mandrete de fata avem pe tricicleta dulce....dar spune-ne sincer, sincer cate minute s-a jucat cu ea? (la noi tricicleta este doar pe post de fundal sonor, nu vrea deloc sa o calareasca, doar pune muzica apasand pe butoane)
Si pentru toate fetele, astazi va doresc a aveti parte de multa dragoste si daca va dau voie juniorii/junioarele poate o cina romantica.
mina spune:
Salutare
La multi ani Andorra!
La multi ani MamaElei!
Si voua tuturor o zi frumoasa. Se pare ca azi ne scoatem parleala si ca nu avuram zapada de craciun
Eu as incerca un om de zapada cu fiul, sa vad cum evolueaza zapada si starea de spirit.
Pup si daca mai reusesc mai revin
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
pufymic spune:
Cristina dar de ceva tratament naturist pentru giardia n-a pomenit dr ta?Si eu cunosc aici o mamica a carei fetita are giardia si i-a recomandat seminte de dovleac pisate si cei de cimbrisor de camp.....si zicea mamica ca a inceput fetita sa pape mai bine ....
De trat. clasic stiu ca e toxic pentru ficat.....of!
Multa sanatate ii doresc lui Vladut!
Fugim si noi un pic la plimbare cu toate ca se pare ca e cam frig....brrrr -4 grade am vazut pe net ca sunt aici....
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
aissa spune:
Cristina eu stiu ca tratamentul ala se face in familie, adica prietena mea de care spuneam ca i-a iesit fetitei giardia, a luat si ea si barbatul ei pastile. Uf si fata lor e mai mica si i-au dat medicamente..... La ea se manifeste prin lipsa totala de apetit, e disperata maica-sa ca nimic nu mananca.
Cibyp s-a jucat putinel aseara, putin acum, dar sincer asta imi mai lipseste in casa, nu ma stresez ca nu o intereseaza prea mult ca jucarie. Am luat-o sa o scot afara, ca pentru in casa am destule... Se cere in ea si cand o pun acolo apasa butoanele si vrea jos si tot asa. O mai si plimba prin casa, dar ca orice minune tine 3 minute. O atrage ca se aprind niste leduri la nas si la nasturei atunci cand canta melodiile si ii plac pedalele ca se invart....
Pufy multumim de aprecieri, ne scuzati tinuta de casa, dar nu prea ii dau haine bune sa le tavaleasca, desi am sertarele pline si uneori ma gandesc ca pentru ce le-oi pastra... insa mi se pare mai lejer in haine din astea ....
Cristina si Ale (30.09.2004)
andora spune:
La multi ani MamaElei!!!!!!!
Sanatate, noroc si numai dragoste iti doresc!!!!
Iar voua tuturor va multumesc din sufletel pentru urari si va doresc o zi plina de multa, multa, multa iubiiiiiiiiiiire!!!!!!!!!!
Multumesc inca o data atat pentru urari, cat si pt aprecierile vis-a-vis de gogoasa infuriata.. a propos, ea a fost prima care m-a cadorisit azi... cu o frumusica de diareica de 2 ori pana acum si una pe drum ... dar am pus eu de-un pilafel cu pui sa-i pun capac
Mai am vazut=o pe Ale cea scumpa si frumoasa , hihi, ma gandeam asta vara cand vor sta si bebeii nostri pe trici din astea. si iata a venit vremea.... Aissa si noi tot in haine de casa stam, acum am schimbat-o de 2 ori ca s-a patat nu zic de ce si sper sa nu vina nimeni s-o vada asa
Herra tinem pumnii sa invingeti giardia, cum spune si Aissa manifeestarea pe care o stiu eu e lipsa poftei de mancare, fiica nasa-mii nu papa aproape nimic... dar o s-o mai intreb pe Pufy de tratamente naturiste sa vedem daca merg. La Vladut sunt sigura ca va trece si ca e o aparitie trecatoare
Ania si mie mi-e dor de voi!!!!!!
Pufy maine mergeti la Cluj? hihihi asteptam poze cu samburiciul mic.. sau cu portocaluta... cat de mare e?
Of nu ma mai lasa maimutica fug pupici papa! O zi super!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ionella3003 spune:
La multi ani fericiti, Andora!!!!!
La multi ani fericiti, MamaElei!!!!!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
zfcristina spune:
Ia uite aici ,party in toata regula.No problem , eu mi-am facut antrenamentul aseara ca a fost ziua sotului asa ca sunt pregatita.
LA MULTI ANI Andora!!!
LA MULTI ANI MamaElei!!!
Sa fiti sanatoase fericite si iubite!!!
www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/
Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)