The best of aug-sept-oct 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 4
herra spune:
mai are vreunul din bb-ii de aici vreo batatura?!
lui Vlad i-a aparut una, doar la un picior, probabil se sprijina altfel pe el; nu stiu ce sa fac, cu foarfeca oricum nu se pune problema sa umblu, poate exista vreo crema...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
danyce spune:
Salut si din partea noastra,
In primul rand, ii pupam dulce de tot pe puisorii care au facut "buba", Alesio si Uca si le dorim sa le treaca foarte repede.
Speram ca si lui Ale ii vor trece ultimii mucisori si mamica ei va fi astfel pe deplin fericita (rad eu, Harap Alb, de ce mod de exprimare mai am, nu de alta)... chiar daca nu are sanie.Nici noi nu avem, iar eu ma gandeam ca nici nu avea rost sa iau pt ca aici nu prea ninge, nu e zapada iarna. Dar, normal ca anul asta a fost zapada destula vreo 2 saptamani si ,pe cand a aparut tati al nostru la orizont sa putem merge sa o cumparam,a disparut zapada.
Alma are o placere nebuna sa se plimbe pe la lacul cu rate din apropierea casei noastre.Sa se plimbe ea, pe piciorusele ei, nu in carut.Atata ca dureaza o vesnicie pana acolo (desi nu-s mai mult de 100m) pt ca pe domnisoara noastra o distrage orice pe drum (ba cate un nenea pe bicicleta...si aici sunt destuuuui, ba o tanti cu un catel, ba un copil galagios), suficient sa o faca sa-si schimbe directia in sens invers.Cand ajunge la lac ies toate ratustele sa o intampine pe mademoiselle, mai ales ca ea e atat de darnica incat isi arunca toti biscuitii in apa.Imi pare rau ca nu am facut inca poze la lac, dar voi face zilele astea.
Elyanne, sunt foarte faine pozele de la concert.Si mi-ai adus aminte ca si eu am un sal asemanator, crem insa, pe care nu l-am purtat niciodata pt ca...e in dulap, alaturi de alte esarfe si alte cele, nepurtate (ideea e ca de cand o am pe Alma sunt exagerat de practica in unele privinte...sa nu zic altfel...incat in maneca fiecarui palton sau fiecarei haine se afla o esarfa asortata si gata..nu prea mai ajung sa ma uit in anumite sectiuni ale dulapurilor).
Revin diseara pt ca acum plecam pe la socrii la cafea (ca si lor le-a fost dor de tati al nostru) si apoi la o aniversare a unei simpatice membre DC.Duminica placuta tuturor,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
aissa spune:
Danyce de aia nici nu am luat sanie ca in Bucuresti zapada tine 5 minute, si alea maxim. In rest e noroi.
Herra nu chiar batatura dar la Ale la degetele mari, in partea exterioara (deci nu spre celelalte degete, nu stiu cum sa explic) chiar langa unghie, are pielea ingrosata. Mi-a fost teama sa intru cu forfecuta mea de pielite, cu aia a ei boanta nu am reusit. Eu banuiesc ca o freaca marginile de la tenesii din casa, nu stiu ce altceva. Sper ca la vara sa fie mai lejera incaltamintea si sa treaca...
Cristina si Ale (30.09.2004)
Mada spune:
salut fetele,
uca si alessio pipam bubele sa treaba mai repede.
Ilinca e si ea plina de vanatai mai ales pe picioare, mai are si cate un cucui in frunte, ei au o scara interioara, este numai calare pe scari, imaginati-va ca scarile au inaltime 6 m.
am pus o poarta sus, dar jos inca nu, si cum prinde momentul sus pe scari este.
o sa pun curand niste pozici.
aici a nins vineri destul de mult, numai ca zapada nu se pune pe trotuare si pe strazi, pentru ca dau cu fff multa sare pe jos, ar trebui doar in parcuri sa mergem cu sania.
am scos-o vineri si i=am facut poze cu zapada.
iar se maraie mai ales cand sunt eu in preajma, ma ia de mana sa ma duca in diverse locuri, nu mereu am chef sa urc scarile cu ea de 5 ori la rand, sau sa se joace la apa, sau sa manace din mancarea, catelului sau a pisicii, asa ca maraiala e in top.
nu prea mananca, mai nou ar vrea dulciuri, acu 2 luni ma rugam de ea sa pape cate ceva dulce.
siii maine vine si tati... abia astept
am fost la biserica azi, nu am mai luat-o cu noi, am lasat cu sora=mea acasa, ca data trecuta am dus-o la scoala de duminca pt copii si a urlat de n=am avut liniste, desi nu era cea mai mica de acolo.
erau azi 2 bebelusi unul de 3 saptamani o fetita tare dulce imbracata in rochita cu ciorapei de licra!!! asa mult mi=-a placut.
si un baietel de 2 luni tare dragut.
s=a trezit, va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
cybip spune:
Buna fetele!
Mada ma bucur sa aud ca sunteti bine cat mai stati la Budapesta?
De doua zile fetitei mele i s-a pus pata pe o masina (asta de bine ce i-am cumparat un bebe mare si frumos) dar nu se joaca si ea normal, sa o impinga, nu, nici vorba, o cara in brate dintr-o camera in alta incercand sa o puna pe mobila cat mai sus, ma intreb eu n-o fi ametit la cate ture a facut, ca ma plictisisem eu si ea nu. Tot e bine, un pas inainte spre a se juca singurica fara sa fiu si eu in preajma (chiar astazi am gatit fara asistenta).
Cat despre mancat, vad ca azi nu mi-a refuzat nimic, i-am pus iaurt in toate cele si vad ca tine figura, sa speram ca isi revine. Multumesc inca odata pentru sfaturi Mai ramane totusi sa renunte si la lapticul de la 4 dimineata.
Copii vostri mai dorm in timpul zilei de doua ori pe zi?
Vad ca mandra mea se fofileaza si mai mult de o repriza de 1h30min nu mai vrea.
Pupam dulce pe toata lumea!
ellen spune:
Cybip, offf tot uit sa mai pun si poze. Poate o sa reusesc zilele astea ca tocmai azi am facut ceva poze cu mandrulita. Am fost la un joc de joaca pentru copii si a fost tare fericita incat nu a mai bagat se seama ca-i facem poze
De dormit, Alexuta inca mai doarme de 2 ori pe zi dar nu chiar de fiecare data. De ex. azi a dormit doar 1 singura data, dar in ultimele 2 zile a dormit de 2 ori pe zi.
Andora, offf si voi ati facut buba... multi micutei si sa-i treaca repede.
Lorena, multa sanatate micutului si sa va treaca repede si tusea.
Herra, nu stiu ce sa zic cu bataturile alea ca noi nu avem probleme, dar orice ar fi nu umbla acolo cu forfecuta.
ellen spune:
Am uitat sa zic...
Eliana, si Alexuta mea se intelege mai bine cu fetitele mai mari decat cu piticuti de 4-6 ani.
georgiana.david spune:
Va anunt ca Dami are primul semn de buna purtare, ochiul stng vanat parca a fost la box. Are o placere nebuneasca sa fuga in patutul lui dintr-o parte in alta (spatiul limitat) si sa se arunce in margini (probabil franeaza), ghinionul a fost ca a franat cu ochiul. Doamne ce a mai plans. Mi-e o mila de el de mor cand il vad asa dar cred ca tot ii fac o poza ca sa i-o arat la majorat
Am editat ca sa va spun ca am pus cateva poze din vacanta la albumul Timisoara -Deva
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
aissa spune:
Neata fetelor!
Uf Georgiana, alt copil cu semn de buna purtare.. ochisorul, bietii de ei, v-am zis eu ca astia numai in cap cad, oare de ce?
Cristina si Ale (30.09.2004)
pufymic spune:
'Neata fetelor si de la noi!
In sfarsit mai dau si eu un semn de viata....dupa ce ieri am "hibernat"!
Multi lui Uca si Dami accidentati! Mey dar copii astia parca-s zvarlugi!Ieri chiar se minuna Ovi de Alesio cat poate sari, fugi, topai....si tot mai avea energie....!Sanatosi sa fie si sa le treaca bubele repede!
Revin ca s-a trezit goanga!
Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump