The best of aug-sept-oct 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

mai Aissa-parca o descri pe Ina mea..exact asa face si ea..cu deosebirea ca nici nu vrea sa arate la animale..cu toate ca eu ii repet mereu cum le cheama si cum fac..ii plac cartile sa le rasfoim dar doar atat...de inteles intelege absolut tot..execut multe lucruri pe care i le spun..chiar dc e pt prima oara cand ii cer acel lucru...dar de vorbit NU VREA sa vb..asta e..incerc sa ma resemnez ca o sa-si dea ea drumu...astept cu nerabdare momentul...
aaa..ca mi-am amintit..dovata ca e incapatanata si nu vrea...ieri ii ziceam lui stefu .."haide tati"..am repetat de mai multe ori...si la un moment dat o aud pe ina..fff clar"HAIDE"..deci poate si nu vrea

Hai pupici..incearca sa nu te mai stresezi

Multumesc pt rasp referitor lalaptic..o sa mai incerc..sper sasi reusim..tocmai am auzit de o fetitza de 3ani care nu s-a obisnuit cu laptele din comert si bea inca Milupa

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

iata-l cum se "slutzeshte" - vorba lui bunica-sau!

si cum ma ajuta la treaba, abia intors de afara (si imbujorat in consecinta! - sau vrea sa-mi spuna "hai, la matura cu tine?"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, patru luni si 25 de zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Si andreiu meu e incantat sa duca la gunoi pampersul si tot felul de scame pe care le aduna de pe covor; e atat de incantat incat in ultimele zile a inceput sa arunce si ce i se pare lui cam uzat (niste sosete de-ale mele, salvate la timp de bona)
Apropos de confuziile mama/tata si altele: cum apar pe usa de la servici fi-miu ma striga extaziat... tati!
si eu astept cu nerabdare ca fiul meu sa deprinda odata limba romana ca m-am saturat de tot ghicesc intentii
bine ai revenit andreea (&doru)!
sanatate maxima pufy!
v-am pupat

Cristiana mami de Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

de carti cu animale pentru copii vorbiti? Moama ce as vrea sa stau de vorba cu ala care a pus cartita, pitigoiu, grauru si melcu in ele....sa vad, el stie sum face cartita? stie? hm hm...ca de cal, vaca si oaie nu au auzit. Cand o fi mare copilu zice muuuuu la cal. vai ce suparare pe mine.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

herra super poza cu matura si farasul!Na ca suna mai mult a "ia apucate de treaba " ofof :D

aissa lasa fata in pace, si voi astealalte care va stresati ca nu graiesc!O sa va saturati voi de "toca-toca "toata ziua de va ies pe ochi si urechi!!!Stati calme!

am sa incarc si io cateva poze facute ieri si azi, sa ne mai vedeti si pe noi :D
A nins aici de mama focului...acu se anunta ploi ca tare sa icalzit....numai sa vina o data primavara!!!
Va pup si mai revin

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by herra

iata-l cum se "slutzeshte" - vorba lui bunica-sau!

si cum ma ajuta la treaba, abia intors de afara (si imbujorat in consecinta! - sau vrea sa-mi spuna "hai, la matura cu tine?"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, patru luni si 25 de zile!

E mortal Vladutu' tau!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

iaca si noi cu poze noi aici

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetelor m-ati facut sa rad la cat de nervoasa eram....
Da mai Mino mai, ariciul, cartita si ornitorincul sunt cosmarul meu de cand ii luai fiica-mii carte cu animale sa-nvete si ea deh cun fac. A ajuns sa spuna ca girafa face "muu" (cine o contrazice?), ca ariciul face "ham" si ca celelalte animale greu de definit fac "bleaaaaaaah" Da' nu-ti zic c-am gasit-o pe fiica-mea fascinata de o carticica idioata de povesti si pe cateva pagini aparea uff Aschiuta am aruncat-o cat colo de n-a-nteles copilu' ce-am cu ea .
Danyce hehe tot vecinica se cheama, vezi ce bun fu DCul asta? Aaaa si sa stii ca Jungle Book nu era book ci filmulet cu muzica si tot tacamul. Tac-su cica invata la criminologie pe pariu ca ia examenul azi magna cum laude haha, si sa stii ca Alma zice "mamaa-a" ca Uca, asa ca japonezii a ramas ridica tonul o octava la sfarsitul cuvantului la orice zice.
ZfCristina hihihi ce soricut scumpici ai!!!!
Aissa maiii ce-am ras gandindu-ma la tabloul aviar cu Ale dictand sa-i dai cate ceva Hai ma ca tre' sa fie o dulce.. si pt mine e chiar comic Auzi, uite la noi a mai mers ceva: ma taram in 4 labe dupa curul fiica-mii (pardon) latrand ca desperata si ea murea de ras, iar cand ma opream imi zicea sa mai fac latrand la randul ei. Nu merge si la Ale-microbista?
Aniela hai ma ca Inushu' e fata dasteapta, o sa vorbeasca ea cand o sa vada ca n-are incotro, de putut sigur ai vazut ca poate, are doar personalitate strong , bravo ei!
Cristia haha ce haios cu confuziile! Se grabeste si el, ce vrei acum
Herra wow ce frumusel e Vladutu' tau imbujorat, pup dulce! Si strambatura o mai stiu eu de undeva... hehehe la noi ejumate alintatura jumate strambarici

Si ziceam ca eram nervoasa.. pai dupa ce m-am deselat ca fusei in Cora sa-i iau copilului diverse, pampersi am amanat, (m-a pus sa-i iau si soldat cu 35000 ca deh ii placea nenea si l-a infascat din cos ) am urcat carut cu copil si bagaj un etaj=20 scari0 si abia ma mai puteam misca de sale Copilu' adormit eu fericita ca am dat-o gata cu plimbarea, evident ca dupa cele 10 minute de zi cu zi s-a trezit frumusel, noroc c-a venit mama si s-a dus cu ea la utza. Si eu hop la voi sa ma plang...
Hai ca inchei ca iar intrec masura. Va pup dulce!

PS: Ati vazut ca vine primavara? E asa frumos afara!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ano mama ce m-a speriat Stefanu' tau cu TAAAAAA Si ce zapada aveeeeeti!!!!! Hai ca vazui poza in care te striga si mi-adusei aminte sa va zic ca fii-mea cand vrea ma striga extrem de autoritar, de pilda azi in Cora cand o lasam in carut sa merg un raft mai incolo incepea "Maaaa - MA!" sper ca deduceti fonetica din modul de scriere. Evident ca toata lumea se uita la ea ca la un bebe amarat si parasit de ma-sa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mina ma alatur si eu ca nu stiu cum face delfinul, veverita si...macaleandrul . Asa ca la ultimul ii zic vrabiuta cip-cip.
Andora si asa rade fi-mea de c....l meu, daca ma pun in 4 labe si ma apuc sa latru o sa confunde catelul cu hipopotamul . Si nu va mai pricepe nimic.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput