The best of aug-sept-oct 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 14
aissa spune:
Neata. Va scriu in scartait de copil neinteles, faceti-o oameni buni sa vorbeasca, eu nu mai stiu ce sa fac. Si sa ii dati in cap aluia care m-a invatat sa ii iau trici ca acum trebuie sa o plimb prin casa. Scrataieeeee si arata cu mana dar nu vrea sa scoata un sunet, frate nu pricep
. Si stie ce e, dar nu vrea, nu vrea nici sa mai spuna ce spunea, nici macar mama. Imi iau jucariile si plec. Aseara s-a culcat la 10 (desi pe la 7 ziceai ca vai ce somn ii e) dupa ce mancase la 8. Bineinteles ca a adormit doar dupa supliment. La 2 s-a trezit. La 3 supliment, dar sa nu credeti ca murea de foame. Practic cele 2 suplimente au fost impreuna cat tot bibe de seara. La 8 trezirea nene. Si acum scartaie. Sunt tembela, nu ma bagati in seama. Pot doar sa rad de Dami cu pampersul in ulei, acum ma duc sa interpretez noul scartait, oare ce mai vrea d-ra?
Cristina si
Ale (30.09.2004)
CRISMIR spune:
Am venit si eu sa ma plang
Robert nu stiu ce are,o pun pe seama dintilor,mama lor,dar saptamana asta m-a capiat cu somnul...noaptea trecuta a fost apogeul
,s-a foit ba sus ba jos de pe la 5 dimineata s-a trezit,la fel ca Ale a AISSEI,ba a vrut sa pape pe la 2,ba ma striga la cap "mama",si-mi tragea cate un cap in gura,sa ma faca atent,dar el dragutul vroia sa ma pupe,ca asa face..insa eu dormeam si m-am speriat de...ufffffffff...sunt cu nervii prastie azi...acum vreau sa va zic ca doarme,de la 9,15...si s-a trezit la 7,30 definitiv
...nu a vrut sa pape de dimineata...deci ,voi ce ziceti,sunt dintii nu?...
...parca mai auzeam pe cineva plangande-se acum cateva saptamani asa...acum parca ii curge si putin nasucul

IOANA,
si bine ca ati ajuns cu bine...ma speriai si io putin cand am citit mesajul...dar e bine ca sunteti sanatosi acasa.
GEO,tare faza cu ceaunul
...Robert duce la gunoi pampersul,doar ca uneori il aruca langa daca vede ca e prea plin
...mai nou stie sa-l si deschida ca pana acum il deschideam eu
...
pt scumpicel
ANIELAS
pt fetele dragalasele si multumim
AISSA,nu-ti fa probleme ca nu vorbeste Ale,are timp..avem un baietel al unor prieteni care a inceput sa vorbeasca la 2 ani,si intelegea totul dar nu vroia sa zica nimic,doar"hm" si-ti arata spre locul unde vroia ceva
...iar un altul car la 3 ani si-a dat drumul,si e un dulcic acum cum vorbeste..si un istet foc...stai linistita ca toti vor vorbii,depinde de personalitatea lui
,nu o forta,isi va da ea drumul cand va vrea...
si bafta cu maselele!
ANDREEA,bine ai revenit,frumoase poze...tot dulce e pitica ta
...dar ce s-a intamplat de nu ai mai intrat pe aici?....nu ne mai iubesti
?...nu ti-era dor de noi?

fetelor si multa sanatate!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
aissa spune:
Io as sta foarte linistita daca nu m-ar stresa. Pur si simplu nu mai suport sa aud "î". Non stop, la masa, la joaca, la culcare, mana intinsa si "î",la un moment dat o iei razna. I-am zis si unei prietene care vrea sa ma linisteasca, acum sa nu intelegeti ca intru in balamuc cu chestia asta, pur si simplu caut un mod prin care sa o stimulez pe ea sa spuna ceva, orice. Numai ca faza cu ignoratul, cum mi-a zis cineva nu merge, mai rau se enerveaza ca nu ii raspund si tipa.
Si mor de nervi ca stiu ca poate, stie (din moment ce candva spunea si mama, si bau iar acum toate sunt pa), dar NU VREA. Si de aia ma tot stresez ca nu stiu cum sa o determin, psihologic vorbind, sa isi dea drumul.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
andora spune:
alutare oameni buni!
Hai ca ma bag si eu in clubul celor care-si iau jucariile si pleaca... ma oftic nene, pai ce, ieri a dormit maimuta pana la 10.30, de acord, ingeras, insa la amiaza doar 10 minute.... seara pica de somn insa cred ca a trecut punctul critic si a adormit.. la 00.30
si s-a trezit la 8.30
La 23 ne daduseram batuti si ne uitam toti trei ca chiorii la "Jungle Book" evident fii-mea in culmea fericirii iar eu si sotu' chiompaind pe canapea.
Mda... Aissa cand dai bir cu fugitii ia-ma si pe mine
Hihi, cu vorbitul stiu cum e cu maraiala, chiar daca vorbeste oarescat Gogo are momente de maraiala maxima mai ales noaptea cand imi vine sa mor. Eu ti-o tot dau exemplu pe nepoata-mea care pe la 2 ani a inceput sa zica si ea mama-tata-apa-mimi si atat, apoi dupa 2 ani jumate si-a dat drumul... acum turuie toata ziua. Pup Ale triciclista si mami-motorizata 
Ania am prins pupicii, lapte am inceput cu Dorna rosu si i-a placut din prima, acum bem Brenac albastru. 
Geo hihi ce intelegator e Dami, bravo lui!!!! 
Gogoasa mea de o luna cand duce pampersul deschide usa mastii de la gunoi, se uita in galeata, zice "ne-ne-ne" si pune pampersu' pe coltar 
Crismir mama iti doresc putere multa lasa ca trec dintocii astia cremenali 
Aissa ziceam de maraieli.. de cand am inceput mesajul fii-mea izolata-n scaun maraieeee de ma toaca.. ma gandeam incearca sa nu-i dai ce cere pana nu spune ceva.... aoleu fug ca mor de maraiala offff pup papapapappapapapa!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

andora spune:
Am dat-o jos si am trimis-o la plimbareala in vastul dormitor si hol, are treaba.
Aissa acum am citit mesajul ultim, deci nu merge cu ignorarea. Uca la inceput la fel maraia cand vroia ceva si atunci o intrebam "vrei x?" si o puneam sa zica "da" sau "nu". In final a zis si apoi de cate ori vroia ceva arata spre obiect si zicea "da". Asa mai face si acum. Celelalte cuvinte le-a invatat cand ne uitam la carti, invatand cum fac animalele. Pe Ale n-o intereseaza sa va maimutariti "onomatopeic"? ![]()
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

mina spune:
Salutare
E clar, copchiii astia-s vorbiti sa ne scoata din sarite. Ca la fel face si al meu, cand vrea ceva mmm-mmmm-mmmm si arata incolo. Care daca e o masa plina cu de toate...intelege cine poate ...... Pana acu mai cerea si el papa, dar acu se duce si bate pe scaunul de masa, stiti gestul ala cu care bati in scaun cand inviti pe cineva sa ia loc...asa face si fiul meu. Cu scaunu cand vrea sa pape, cu perna cand nu vrea sa adoarma si ma invita pe mine sa dorm daca tot tin musai. D'aia zic si io ca tine Cristina: vreau sa vorbeasca mai repede sa stiu ce ma injura.....
Cat despre ce ziceai tu Andreea...ma apuc io intr-o zi sa invat copilu. Arat spre mine si zic mama arat spre el si zic Matei (un fel de Jane si Tarzan).Repet de cateva ori la care fiul se bate in piept si zice MaMa. Sa mor.....
A invatat sa mangaie si sa zica mai-mai,numai ca lui ii iese ceva de genu mama. Stres si nervi pe tacsu care a innebunit cand,mangaiat fiind in mod duios de mostenitor, a auzis din gura lui mama. Pfuuuui, grea incercare.
Pampersu si-l pune la cos demultisor. Insa ii place asa de tare miscarea ca duce acolo cam tot ce gaseste mototolit,mai ales hartii.
va las ca se presteaza urlete....mai revin
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
zfcristina spune:

PUFY , ma bucur ca sunteti bine!Un
la burtic si 
ANIELAS , noi am inceput cam de o luna sa incercam laptele de vaca si ii dau MILI albastru.La inceput l-am combinat cu lapticul praf,ii faceam 90 ml laptic praf dupa care umpleam biberonul cu lapte de vaca plus 2 - 3 lingurite cu cereale instant pentru bebei.
De o saptamana am ramas numai cu laptele de vaca la care adaugam cerealele si il bea f. bine.
Eu nu risc sa-i dau lui Mihai pampersul sa-l duca la gunoi pentru ca este taaaare curios si se opreste in drum pentru al verifica putin .A facut-o odata si a dat cu nasul de kk .
Aseara am luat mere sa fac la pitici o placinta si "soricelul" mamii le-a luat la capsat.Musca dintr-un mar si-l punea inapoi pe platou,mai musca altul il punea inapoi si tot asa mi-a capsat baietul mamii 1 kg. de mere dupa care a trecut la portocale,dar i s-a cam taiat ca nu-i asa de buna coaja la portocale cum e cea a merelor.![]()
www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
danyce spune:
Salutare,
Pufy, ne bucuram mult ca sunteti bine acum si ca ati ajuns cu bine acasa.
tuturor, mai ales lui Alesio si burticii.
Andora, "vecinuta" blonduta din poze locuieste de fapt cam la 125km de noi si e si ea pe jumatate romanca, intocmai ca Alma (de fapt mamicile blonde din poze sunt romance si activeaza si ele pe DC ca asa ne-am si cunoscut
).Cat despre Gogo treaza pe la miezul noptii, cu voi aproape adormiti pe langa ea, cu Jungle Book in brate
...am ras bine doar inchipuindu-mi faza, adica ce bine va statea.
Mie mi s-a intamplat chiar sa adorm in fotoliul din camera Almei tot citindu-i povesti, trezita fiind de domnisoara "tragatoare" de nas, urechi si alte cele.
Fetelor, nu va stresati atata cu vorbitul ca si Alma e intr-o anume faza acum.Adica, desi are deja destule cuvintele in vocabular,nu mai zice decat "mama" cu intonatie pe ultima silaba ca japonezii, "boef" sau "boefie" (adica "smecherila", numele ei de alint in nl) si "woef,woef" (ham-ham).Asta o face de cateva zile si ma dispera. In rest, arata si ea cu aratatorul inspre orice isi doreste si spune si ea binecunoscutul "hmmmm" cu aceasta ocazie. In romaneste imi tot spune doar "zitzi" (de la "Ce zici?" cum o intreb eu destul de des).In rest mormaie pe intelesul ei toata ziua.Concluzia mea:copilasii nostri sunt acum intr-o perioada de refuz, inclusiv refuzul de a vorbi.
Aniela si restul fetelor care ati vazut si admirat pozele noastre, va multumim mult pt aprecieri![]()
Ii pup pe toti copilasi chinuiti de dintisori si le doresc sa le treaca cat mai repede durerile.
Mamicilor le urez o zi mai linistita.Revin mai incolo ca acum trebuie sa distrez o domnisoara mofturoasa.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
aissa spune:
Repede pana nu se scoala
:
Andora, ba da, ii place sa ma maimutaresc eu. Ne aduce intr-una cartile si da paginile, daca o intreb care e catelul, ursul, pisica le stie. Nu pe toate animalele, cateva. Dar desi ii zic la toate cum fac (alea de le stiu
) ea nu repeta, NICI NU INCEARCA. Si cum spuneam si cuvinte deja spuse au disparut. Adica ma rog de ea "zii mama" si ea direct fara sa stea pe ganduri zice pa. Face misto de mine, pe bune.
Asa cum spune Mina cel mai ca lumea e cand urla cu mana intinsa spre birou sau spre masa si ii dai toate pe rand si ea tot urla. Daca as putea sa v-o arat cum face, se ridica pe varfuri, scoate pieptul in fata (ca si cocosii) si se screme sa tipe cu mana intinsa. Daca nu m-ar enerva faza ar fi chiar comica
.
Sper sa se dea pe brazda cu fotbalul si reclamele
. Aia cu Metropolitan cafe nici nu incepe bine si ea si canta "teeeeeeee" (de la "am nevoie de tineeeee"), iar cu melodia care e imnul Stelei e de coma. Zilele astea ca au tot dat astia melodia la stiri, cum aude cum ridica mainile si se duce spre televizor si zice ceva ce cred eu ca ar vrea sa fie gooool (se aude un fel de o
). E tare dezamagita daca ii spune ta-su ca a ratat. Comentatoare o face mama, sa ii ia locul aleia de la protv.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Nu v-am spus ultima minunatie, acum 2 zile, dimineata la sculare ii schimb pamparsul lui Dami, il imbrac si il dau jos din pat. Nu am ce face si ii spun sa duca pamparsul la gunoi, el il ia si o zbugheste spre bucatarie, eu dupa el dar cu 1 sec. intarziere. Baiatul meu deschisese dulapul de langa cel in care se afla galeata si a aruncat pamparsul in tuciul cu uleiul pt. prajit cartofi. I-am aratat ca nu acolo trebuie aruncat iar ieri seara si azi dimineata l-am testat si a stiut locul corect

mai povestiti, ca-mi place!
si Vlad a inceput sa duca tot felul de lucruri la gunoi, trebuie sa-l studiez bine inainte de a-l arunca din casa!
ma pregatesc sa incarc o poza, sa vedeti cum se stramba cand nu vrea sa manance!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ...