The best of aug-sept-oct 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 16
danyce spune:
Andreea, am uitat sa-ti spun ca am citit cum fu la voi la nunta, mai bine zis la cununie...

Vedeam filmul in fata ochilor citind si radeam de nu mai puteam ca nebuna, iar Alma radea si ea in hohote ca deh...daca mama rade asa, inseamna ca e motiv de veselie.
Am ras cu pofta si vazandu-l pe Vladut, seful mamicii lui. E un scump!
Stefanut e un dulce cu balonul.
Si daca tot pomeneati de copii "gunoieri",ia ghiciti unde am gasit eu cheia de la intrare azi?:)))
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
CRISMIR spune:
Fetelor m-ati distrat fain azi....![]()
MINA,
si ma alatur si eu...fac crize cand vad foca si Robert se uita intrebator la mine cum face?...
...pe langa faptul ca la el tot ce are urechi ca si magarul,fac "iha"...si girafa din reclama tot asa face
...
CRISTIA
si las ca si al meu face la fel,zice "mama" la toate femeile,si nu numai,adica si pozele cu el sau daca se vede in oglinda tot "mama" e,plus ca iconitele cand le cere tot "mama" sunt
...dar sunt tare dulci puitii
Weekend placut fetele si nopti linistit va doresc!
Am vazut pozici cu Vladutul,
dulce,e tare scump...si cu Stefanel,ce mare e puiutul tau Ana,
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
herra spune:
quote:
Originally posted by aissa
...si asa rade fi-mea de c....lmeu, daca ma pun in 4 labe si ma apuc sa latru o sa confunde catelul cu hipopotamul
. Si nu va mai pricepe nimic.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... 
georgiana.david spune:
Super tare pozele cu Vladut dar nici Stefan nu e mai prejos.
Fetelor sunteti de groaza cu carticele cu animale. Vedeti ca la Diverta am gasit carticele cu animale normale (cal, vaca, caine, pisica, gaina, cocos, lup, urs, etc.)
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
andora spune:
Aissa, hai mai esti de groaza cu hipopotamu', pai ce, eu crezi ca sunt mai prejos cu dorsalu' elefantesc? Noroc ca Gogo e fata finuta si se prinde 
Danyce pai bine c-ai cautat cheia in timp util
Cred ca azi fu zi de povesti matrimoniale ca si Ionella mi-a zis c-a citit-o. Hihi, ma bucur ca ti-a placut si promit sa pun si poze
Cu nenea Petru Rares a ramas insa in coada de peste ![]()
Robert scumpule, zi-i lui mami ca la foca tre' sa se tarasca pe jos 
Geo da si noi avem de la Diverta o carte tare ieftina si frumoasa cu animale din ograda romanului. Hihihi dar stii seria aia de carticele mici patrate cartonate? Eu in alea tot gaseam pe langa animalute normale foci, marmote, morsa si alte mute
.
Gata, va pup dulcic!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

andora spune:
Mai fetelor eu nu mai intru seara asta, am intrat sa va zic noapte buna.... am citit despre AndreeaC si nu mai pot face nimic, m-am blocat
.... am vb acum si cu o prietena de pe DC din Montreal unde e un dezastru, vant fff puternic, frig, acoperisuri smulse si sosele blocate si ea e singura cu doi copii in casa.. of groaznic... sper sa fim sanatosi cu totii si Dumnezeu sa nu ne dea mai multe decat putem duce vreodata 
Somnic usor!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

mamica de sept-oct spune:
Continuarea... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69412" target="_blank">The best of aug-sept-oct 2004 (106)

meu, daca ma pun in 4 labe si ma apuc sa latru o sa confunde catelul cu hipopotamul