Viata in Germania (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by papadie

Alina eu mereu am facut www.desprecopii.com/forum/portal.asp?ContentID=904&CategoryID=140" target="_blank"> Gogosi bestiale de aici de pe forum. si kiar mi-au iesit bestialee :)

Päpädioara draga,
Gogosile astea nu au zahar in compozitie?
Pls,spune-mi!Am cintarit faina,am amestecat chestiile si astept sa le fac,m-e pohta .

Alina,
daca tot astepti cu aluatul poti sa pui zahar. nici nu imi dau seama cata compoziti ai dar, vreo 4 linguri de zahar sunt indeajuns si mesteci pana se dizolva.
Gogosile sunt cele mai putin pretentioase dulciuri, parerea mea, asa ca adaptezi in functie de gust sau daca le umpli cu gem/nutela sau cum va plac.

Sa ne povesteti cum ti-au iesit! Io le prefer pe cele cu drojdie dar mai stii!
Pupici!

Alina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Alexandra,
Am facut gogosile bestiale,am pus 4 linguri de zahar la 200g faina si au iesit super.Am mincat,ne-am facut pofta dar pt ca se fac usor,o sa le mai fac si alta data.
Sincera sa fiu,eu nu-s fan gogosi,imi plac mult mai mult prajiturile si torturile dar pt ca zilele astea e plin de gogosi in toate patiseriile,brutariile si cofetariile,m-a luat pofta.Cele din magazin mi s-au parut mult prea dulci pt gustul meu,glazurile alea is faine dar prea zaharoase .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

am trecut sa va salut fetele ...nu am mai intrat de multisor aici.
Ancuta i-ti tin pumnii ptr baiat .Si pe nepotamiu l-au operat anu trecut de polipi ,mereu avea probleme cu racitu era satula soramea de antibiotice ...uite a trecut un an si abia a racit o data,pe cand inainte de operatie o tinea numai intr-o raceala.
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Andreia(Helbi), eu aveam nelamurirea asta cu plata la ebay(daca zici ca platesti inainte si apoi iti livreaza marfa),am eu garantia ca dupa ce se vede cu banii mai imi trimite si marfa? Ca el poate sa dea o adresa falsa acolo, nu si de unde-l mai iau apoi? Ca vazusem un reportaj la noi, cu niste romani din Anglia care asa tzepuiau oamenii, primeau banii si nu mai trimiteau marfa si era vorba de electronice, deci produse scumpe.
Eu vreau sa platesc in momentul cand imi ajunge marfa, nu se poate asa? Cum fac cu cei de la Y.Rocher.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

quote:
Originally posted by Christel
Eu vreau sa platesc in momentul cand imi ajunge marfa, nu se poate asa? Cum fac cu cei de la Y.Rocher.

Din cite stiu eu la Ebay nu prea se accepta Nachnahme..dar cel mai sigur..iuta-te la Akzeptierte Zahlungsmethoden si vezi conditiile vinzatorului cu pricina.
Eu pina acum o singura data mi s-a intimplat sa nu primesc marfa(era o carte si asta se trimite ca Büchersendung - unversichert)..vinzatoarea a sustinut ca ea ar fii trimis-o si ca o fii posta de vina sau o fii fost furata la mine in bloc In printzip se straduie sa fie seriosi ca sa nu capete Bewertung negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inca o zi spune:

Christel, si eu am cumapart multe de la ebay,inclusiv bijuterii de aur( cercei,2 lanturi).Am primit intotdeauna ce am cumpart,dar m-am uitat mereu la cate positive are (aprecieri,bewertungen)si daca am vazut care are si negative primite din cauza ca ceva nu a functionat in relatia cu alti cumpartori, nu am cumparat.In genral cei care au numai positive nu creeaza probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

asa e ,nici eu nu am avut pana acum probleme cu ebay-ul,am cumparat numai de la vanzatori cu bewertung 100% pozitiv,am platit imediat cum am castigat licitatia si am si eu 100% pozitiv
Eu am cumparat pana acum carti,o geaca pentru marc,lego,un trenuletz de ala cu magneti,sotzul meu ceva pentru calculator(cutie fritz daca stiti,dar totul sigilat+ garantia)per total nu am avut experiente negative pana acum dar nici foarte multe actiuni,vreo 20 sa zic.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor, nu uitati de carnaval (Osna de data asta chiar e carnaval astazi ).
Eu nu merg pt ca sotului nu ii place si mai e si f frig...asa ca noi mergem intr-o mica excursie intr-un orasel din apropiere...

Va urez la toate o duminica faina si HELLAU!!!!

PS: Aveti grija sa nu ramintei cu durere de spate de la atita aplecat dupa bomboane , hehe, stiu eu ce spun, vajnic luptator in campania Adunat bomoboane in lupta inegala cu o grupa de babute inarmate cu umbrele.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Fetelor, nu uitati de carnaval (Osna de data asta chiar e carnaval astazi ).
Eu nu merg pt ca sotului nu ii place si mai e si f frig...asa ca noi mergem intr-o mica excursie intr-un orasel din apropiere...

Va urez la toate o duminica faina si HELLAU!!!!

PS: Aveti grija sa nu ramintei cu durere de spate de la atita aplecat dupa bomboane , hehe, stiu eu ce spun, vajnic luptator in campania Adunat bomoboane in lupta inegala cu o grupa de babute inarmate cu umbrele.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Noi am fost la carnaval,aici,in München,in Marienplatz.Dar nu ploua cu bomboane ci cu confetti .A fost fainut dar frig si ningea tare,ne-am incalzit cu Glühwein.
La un moment dat,formatia din piata a cintat "Dragostea din tei"si mama-mama ce succes au mai avut .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica spune:

Helbi, multumesc pt raspuns. Pot sa spun ca voi dormi mai linistita la noapte. A reusit Bianca sa isi faca si prieteni printre copii, cu care sa se viziteze acasa? prin zona noastra se obisnuieste, ca dupa program , copii sa se viziteze unul pe altul.( cu programare din timp) Voi sunteti de religie catolica? Am vazut ca aici se face multa religie la gradi si multe activitati sunt legate de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Revin cu o rugaminte-intrebare: Ce tip de abonament telefonic vi se pare convenabil?

Noi avem Arcor si la trafic nelimitat net si cateva convorbiri in ro max 30 minute vine o factura de 100 euro!

Multumesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput