Viata in Germania (32)
Raspunsuri - Pagina 6
peca spune:
stit voi unde gasesc pe net citate ca si invitatie care se scriu pe invitatiile de botez .... si chiar si ilustrate/invitatii ..... caci ma gandeam ca le pot scana poza pe hartie colorata extra de invitatii ....
caci m-am uitat aici intr-un magazin...dar nu prea imi plac....si ma gandeam ca daca dau eu de ceva ce imi place le fac singura druckenite pe A4, poza combinata cu textul si le voi rula si lega cu o panglicuta albastra....ca doar nu e musai sa fie inviatii timp, nu?
mersi de sfaturi
peca si niko(23 iulie '05)
_
tumpi spune:
peca uita-te putin aici sa vezi daca gasesti ceva care sa-ti atraga atentia.
http://www.colorsbydesign.com/store/CAT/CH.shtml
http://www.gesica.ro/botez.html
http://www.invitatii.ro/botez1.htm
http://www.digitalex.ro/invitatii_botez.htm
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
narcisa spune:
Peca, da se poarta si invitatiile pe hirtie cu plic speciale pt. asa ceva; din pacate cu textul din lipsa de timp nu te pot ajuta, poate gasesti ceva pe link-urile date de tumpi!
Ancutza, pt. ca vroiai sa stii cu zborurile spre RO, am reusit sa gasesc Frankfurt-Constanta(dus intors), 2 adulti si 2 copii 998€, dar cu greu si pe ultima suta de metri(pt. August e incredibil, e doar februarie acum). Altceva mai ieftin n-am gasit, acelasi zbor din Dusseldorf ne-ar fi costat cu 300€ per total mai mult. N-am crezut niciodata ca poate fi o diferenta asa de mare, pt. noi oricum distanta pina la Düsseldorf sau Frankfurt e aproape egala.
Si la noi e o diferenta, din ce descrii tu, daca ar fi sa ma duc sa stau la hotel in RO, sa maninc zilnic cu piticii la restaurant n-as face-o, te inteleg, dar terasa de la mama si aerul curat si linistea deja mi le imaginez si ca avem plaja la 20min. cu masina e si asta un avantaj, fara stress cu piticii, le putem combina pe toate, ei sint fericiti ca ne vad pe noi si nepotii si noi ne incarcam bateriile si ne relaxam. Al meu sot e mai rau ca mine, de parca el ar fi roman, daca n-ar putea merge in RO vara ar fi terminat.
toate cele bune
narcisa
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by Alina
Fetelor,
Cititi si voi povestea lui Denis,baietelul de aproape 4 ani,bolnav de leucemie.E internat intr-o clinica din Germania.Haideti sa-l ajutam,putin cu putin se aduna ceva,are nevoie de transplant dar nu sunt bani si nu prea are timp sa astepte .
Alina, tu strangi bani sau cine ii strange din exteriorul Ro, ca nu am inteles din subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam speranta si copilaria lui Denis! sau poate nu am citit io bine?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
Alina spune:
quote:
Originally posted by DidiAlexquote:
Originally posted by Alina
Fetelor,
Cititi si voi povestea lui Denis,baietelul de aproape 4 ani,bolnav de leucemie.E internat intr-o clinica din Germania.Haideti sa-l ajutam,putin cu putin se aduna ceva,are nevoie de transplant dar nu sunt bani si nu prea are timp sa astepte .
Alina, tu strangi bani sau cine ii strange din exteriorul Ro, ca nu am inteles din subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam speranta si copilaria lui Denis! sau poate nu am citit io bine?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
Alexandra,
Eu nu string bani dar as vrea sa facem cumva sa adunam niste bani.Am inteles ca mama baiatului si-a facut cont in Germania,poate nu ne-ar costa un transfer bancar sau haideti sa gasim impreuna o solutie!
Sta cineva prin zona aia si i-ar putea vizita?
Multumesc!
Alina
Editez mesajul ca poate nu suna prea bine:am zis ca nu string bani dar daca voi vreti,as putea sa o fac insa ma gindesc ca poate sta cineva mai aproape de localitatea unde e baietelul internat si i-ar putea da direct banii de la noi.Astept ideile voastre!
copiloi spune:
Mei, eu as ajuta cu draga inima......m-am uitat si ar fi vreo 2 ore de la Mannheim pana in orasul respectiv (nu mai stiu cum ii zice)....DAR, pana pe 7 martie nu am cum.....trec printr-o perioada foarte grea, am examene, am primit niste vesti proaste de acasa, si-s cu moralu ferfenita. In caz ca lucrurile se vor "limpezi", eu pe 7 martie termin examenele si am sa am mai mult timp liber (asta in cazu# ca nu va trebui sa merg in RO!!!).
Va spun toate astea, pentru ca "m-am simtit", Mannheim-ul fiind relativ aproape de oraselul respectiv.
Ma gandeam, ca s-ar putea apela la biserica....cred ca fiecare stiti prin zona voastra o parohie ortodoxa, unde s-ar putea strange niste bani. Chiar imi aduc aminte, ca preotul de aici a spus ca este deschis la actiuni de acest fel, in care sa fie stransi bani pentru copii bolnavi. In caz ca ajung duminica la biserica, eu voi vorbi cu preotul (sau poate ar trebui vorbit, cu vreo 2 zile inainte, ca sa i se arate cazul). Am sa vad. Din pacate, nu pot face acum mai mult.
Ideea cu biserica poate o luati in calcul si incercati pe la comunitatea voastra din zona.
In caz ca faceti rost de contul familiei din Germania, sa-l comunicati si aici.
Numai bine!
Alina
DidiAlex spune:
Pt cei interesati de Subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank">Sa redam speranta si copilaria lui Denis!
quote:
Originally posted by adrian_balaci
Inca odata dovezi de omenie din partea comunitati virtuale mamici si tatici, si (de ce nu?) unchiuleti fara frontiere:
Conturile din Germania in care puteti vira banutii cu care doriti sa il ajutati pe nepotelul meu sunt:
1. Contul deschis pe numele mamici sale (Mona)la banca:
Volksbank
Kirn-Sobernheim eG
55606 Kirn
Ihre Kontonummer bei uns: 1201541
Unsere Bankleitzahl: 562 610 73
TODERICI
Ihr/e Kundenberater/in:
DE 9556261073001201541
2. Direct in contul clinicii:
Klinikum Idar-Oberstein GmbH
Cont nr: 1155
BLZ/codul bancii/ 56250030
Krissparkasse Idar Oberstein
Parola: TODERICI
Pentru alte detalii privind aceste detalii puteti lua legatura direct cu clinica la care se afla Denis la tel: 06781-661501.
Va multumesc inca odata din tot sufletul!!
DUMNEZEU sa va ajute si sa va dea sanatate!!
Adi Balaci
www.denis-toderici.com
Sau in plic putem trimite si la Ana Maria - Sfarsitoarea pe forum.
Oare ne puteam mobiliza?
mamica dulce spune:
da,cred ca ne putem mobiliza,eu o sa trimit un plic dupa 1 martie,mai inainte nu pot si apoi ,pe 28 intru cu puiul in spital ca avem programare la operatie.
Fetele,cu cate cazuri de aviara pe aici..voi mai cumparati pui si oua?Eu mai am ceva carne de pui in congelator,dar dupa aia luam o pauza ,insa la oua e chiar greu de renuntat.Ieri am cumparat pentru prima data oua dei alea bodenhaltung (pana acum luam doar freiland sau bio)
Inca ceva,cat tine nebunia asta nu-i lasati pe copii sa puna mana pe pisici care umbla mult afara ,poate pisica a mancat vreo pasare infectata si virusul se transmite usor daca zgarie sau linge copilul de ex.Asta am auzit la radio si banuiesc ca au inceput sa avertizeze si in scoli/gradinite..
Doamne-ajuta!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
peca spune:
fetelor ...am iarasi nevoie de ajutorul vostru:
cum se numeste acea hartie care o folosesti pt. diferite ocazii (in functie de hintergrundeul ce il are pe ea) si care nu artata chiar ca drukpapier....adica asa lucioasa, sau poate deloc, in functie de ce vrei si poate putin mai subtire
si practic este folosita pt. selbstbastelln / invitatii/ grußkarten /dangekarten/ ....
caci singurul lucru ce l-am gasit este motivpapier dar toata pt. scrisori si nu cred ca merge pt. ceea ce vreau eu
mersi de ajutor
stiu ca am vazut asa ceva in magazin....dar atunci nu ma interesa in mod deosebit asa ceva si nici nu m-am uitat cum "o cheama" ... iar acum mi.-e destul de greu sa ajung in oras si as fi comandat de pe ebay .... daca as sti dupa ce sa caut exact ..
mersi mult mult
peca si niko(23 iulie '05)
_