Viata in Germania (32)
Raspunsuri - Pagina 3
gabi68 spune:
Porumbita,hai sa-ti raspund si eu:sotul meu mananca clatitele cu dulceata sau cu nutella.
Gabi
Himmelsduft spune:
Sotul meu prefera Apfelpfannkuchen. Le fac clatitele obisnuite si pun felii de mar deasupra si asa le coc, pe o parte si alta. Eu le prefer pe cele umplute cu kaba sau gem, dar im plac si cele cu mar.
Himmelsduft
calut
Alina spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Ce-i aia kaba?
Copiloi,
Kaba e un "praf" special pt copii,un fel de Nesquick.Din cite stiu e cu mai multe arome:capsuni,vanilie,banane,etc.
Alina
mamica dulce spune:
himmelsduft uite cum fac eu clatitele cu mere...nu pun feliile intregi ci dau marul pe razatoare in aluat si ies foarte bune,mananca fi-meu de rupe.La fel fac si cu banana.Mie imi plac mult de tot cu ahorn(sirop) sau cu dulceata.Sotzul meu numai cu nutella.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
cklaudia21 spune:
Ati mancat vreodata clatite cu inghetata?
e foarte foarte buna
Lecker!!!!
http://community.webshots.com/user/cklaudia21
Himmelsduft spune:
@ Mamica dulce, chiar ca esti o dulce. Mi-ai dat o idee f buna si am sa fac asa cum ai scris, sa vad ce zice sotul cind gusta.
Sa nu va zic ca ieri seara m-am apucat de facut clatite ca mi-a fost atit de dupa ce am citit despre clatite.
O saptamana buna va doresc la toate,
Himmelsduft
calut
dana n. spune:
Buna seara!
Va multumesc mult la toate ptr.raspunsuri.
Osna,mersi frumos.cu siguranta voi mai apela la un sfat ,ceva.Sarcina usoara!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
peca spune:
caci tot vorbiti de lucruri sfinte.....si pe deasupra si interzise ....ia spuneti cum faceti voi aluatul/ciurul de clatite
ca eu il mai fac asa dupa amintiri...dar parca nu mai sunt asa ca cele de acasa....si ma gandesc ca poate am pierdut ceva pe drum
peca si niko(23 iulie '05)
_