Viata in Germania (32)
Raspunsuri - Pagina 12
Carmi spune:
Sfarsitoarea, Narcisa, Cristina, multumesc mult pentru raspuns.
Cu Taromul zburam.
Alina, noi am avut o gramada de probleme cu imbecilii astia de la Telekom, ba opreau telefonul asa, din senin, se scuzau de o mie de ori ca ´a fost o gresala´, ba ne-au gekündigt abo la net tot ´din gresala´ si a trebuit sa ne schimbam adresa de email din cauza lor, ca sa nu-ti mai spun cate telefoane le-am dat, cu cate persoane a trebuit sa vb, si...cam degeaba...tot cand au vrut ei au rezolvat problemele. Mie mi se face rau cand aud de ei...
Va pup,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
Daconst spune:
Hai sa va spun si eu de al meu tel,sa nu spuneti ca n-am activitate
Al meu telefon e Philips QS nu stiu care model,dar l-am luat sa fie destept sa scrie sms si cind venim cu el acasa vedem meniul in romaneste.Si are melodiile care suna romanesti...mda,abia am ales una sa fie mai neutra.Asa ca atentie si la meniu si ce cumparati acolo sa nu va treziti acasa cu altceva
narcisa spune:
Io n-am priceput in totalitate.
Cum are meniu in romaneste? L-ati luat din RO?
Si daca e de aici, de ce nu l-ati dus inapoi???
narcisa
quote:
Originally posted by Daconst
Hai sa va spun si eu de al meu tel,sa nu spuneti ca n-am activitate
Al meu telefon e Philips QS nu stiu care model,dar l-am luat sa fie destept sa scrie sms si cind venim cu el acasa vedem meniul in romaneste.Si are melodiile care suna romanesti...mda,abia am ales una sa fie mai neutra.Asa ca atentie si la meniu si ce cumparati acolo sa nu va treziti acasa cu altceva
Daconst spune:
Poate m-am exprimat eu aiurea...am vrut sa spun ca era facut in Romania...deci avea meniu si in romaneste.
Noi suntem multumiti de el dar ne-am uitat sa fie ceva de firma si acasa vedem made Romania...Asta e,n-aveam motiv sa-l ducem inapoi.Suntem multumiti,il avem de 2 ani parca.
Himmelsduft spune:
Daconst , bine ai venit.
Tinatache , ti-am dus lipsa. Cum merge lucrul?
Un Weekend placut la toate,
Himmelsduft
calut
tinatache spune:
daconst, pai daca e bun ce problema e ca e facut in Romania? Din contra, eu as fi mandra ca au ajuns si romanii pe piata din vest, chiar daca sub alte marci. Am mai dat si noi peste papuci sau haine facute la noi si au fost bune, nu le aleg dar daca se nimereste, asta e.
Eheee, cand mergem noi la Buchloe e scandal mare, ca acolo amicii nostri stau la casa, au 3 copii si cu ai mei 2 iese o alergatura prin curte..:)
Apropo de vaccinuri contra varsat de vant: le-am facut, absolut nici o reactie, totul e ok. Oricum, dupa ce ne-a povestit mamica asta din Buchloe prin ce a trecut cu cei 2 copii mari, ne-am convins ca a fost o decizie buna. Si ea a zis ca la bebele mic nici nu mai sta pe ganduri, ii face vaccinul de cum le termina pe cele obligatorii. A zis ca a fost groznic, la una din fete a avut bube mici pe tot corpul, de parca era batuta cu urzica, si in gat&gura, peste tot. Acuma 3 ani cand au avut ele nu prea era vb despre vaccinuri ca le-ar fi facut.
Noua casa nu ni le-a platit, a costat 54€ bucata.
Himmelsduft , lucrul merge... taras grapis. Am multe de invatat, si pana intru in paine ritmul e mai lejer ca nu pot face decat chestii simplute. Dar deja m-au anuntat ca de sapt. viit. preiau lucruri serioase asa ca... imi dau silinta. E bine, ce sa zic, atmosfera e faina, munca placuta... poate cand am sa ma vad scapata si de ZA am sa fiu mai relaxata:)
Weekend placut tuturor!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Alina spune:
Fetelor,
Multumesc mult pt raspunsuri .
Ieri am cumparat un telefon nou,am ales un T-Com Sinus 712A.Nu prea am avut timp mult de cercetat,sotul vroia un Siemens nou aparut dar beraterul de la Saturn ne-a zis ca au avut reclamatii cu ele ca tastele is cam fragile asa ca l-am ales pe asta.
Are un menu bogat,pare mai robust,sper sa fie ok.
Aseara l-am instalat si situatia pare ok,tre'sa mai asteptam vreo sapt-doua pina ne convingem ca problemele erau de la telefonul nostru sau de la Telekom.
Carmi ,daaaa,ai dreptate!Mi-am amintit si eu ca acum 5 ani,cind ne-am mutat in München si ne-am instalat Dsl cu Isdn,nu mergea netul nici de frica.Sotul meu a instalat,reinstalat si setat tot ce se putea si tipul de la Telekom sustinea ca nu-i vina lor,e imposibil ca noi sa fi primit un modem nou stricat deja .Aaaa,si pina la urma s-au convins ca modemul era kaput,ne-au returnat si banii pe vreo luna cit am platit degeaba netul si nu am avut.De-atunci am mai schimbat vreo 2 modemuri ca s-au tot defectat .
Nici eu nu am probleme cu lucrurile facute in Ro.Eu am cumparat tot felul de haine de la H&M facute in tara si au fost de cea mai buna calitate.Am cumparat si lucruri din tara facute pt Germania,cu etichete de Quelle si C&A(de ex,fabrica 1 Iunie Timisoara face pt Quelle si C&A)si au fost de buna calitate.
O zi buna,mai trec eu pe la voi!
Ma enerveaza cumplit vremea asta,ninge ca in povesti,nici nu zici ca e primvara!In loc sa mergem la cules ghiocei,mergem miine la sanius!
Alina
ana_st spune:
Buna ziua fetelor,
si o primavara plina de fericire. Si la noi ninge si a nins toata noaptea, numai primavara nu e...
Sa va zic si eu de Telekom. Am avut si noi probleme cu ei. Prima data cand ne-am facut abonamentul la ei, tot asa nu mergea modemul de nici o culoare si dupa vreo 2 saptamani de insistente a venit un domn de la Telekom si a mesterit ceva in cutia electrica a casei si s-a rezolvat totul. A doua oara tot cu probleme a fost, am asteptat tare mult pana au reusit sa ne conecteze telefonul, cred ca a durat cam o luna. Am sunat la ei de vreo 3 ori si de fiecare data au zis ca nu e facuta comanda pt. telefon, desi noi facusem comanda pe net. Si dupa o saptamana dupa ce ne-au conectat telefonul ne sunau sa ne intrebe daca totul e in ordine. Pana la urma s-a rezolvat si pe parcurs nu am avut probleme cu ei.
Prima data am avut si noi un telefon fata fir, dar am citit ca nu sunt bune, ca emana foarte multe radiatii, mai multe decat un modem wireless, asa ca acum avem un telefon cu cablu, dragut si micut
Despre produse roamnesti si noi am fost destul de uimiti sa le vedem pe piata. Am vazut o canapea la Segmüller, vroiam sa o cumparam si l-am intrebat pe vanzator unde e facuta, ne-a zis ca in Romania. Pana la urma am cumparat altceva, dar cea facuta in Romania arata bine si era lucrata destul de bine. Am mai cumparat si haine, multe de la H&M care au eticheta Made in Romania, toate bune si de calitate. Eu imi aduc aminte ca si in Romania multe produse pe care scria MAde in Roamania erau de calitate si aveam incredere sa le caumpar. Mult mai bune decat cele turcesti sau chinezesti.
Va doresc un we placut si distractie placuta la sanius
Daconst spune:
N-am spus ca am pobleme cu lucrurile facute in Ro,doar ca la electronice as fi preferat calitatea nemteasca.Si nu ne-am asteptat.In rest recunosc ca nu am intilnit pe aici alte produse facute in Ro.O sa ma uit mai atenta la etichete...
Eu am o problema cu forumul asta,sunt noua recunosc...nu stiu de ce nu primesc instiintari pe mail cind apare un raspuns nou?Oare trebuia sa setez ceva si mi-a scapat?
ooana spune:
Spuneti-mi va rog daca stiti aproximativ cat costa un bilet de avion Timisoara - Frankfurt?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day