Viata in Germania (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Carmi, caruciorul nu se considera bagaj ca si patut din acela pliabil; bb pina la 2 ani in avion are dreptul la patut+carut+pamparsi(am carat noi de ex.). Trebuie doar sa te ei de ele la Schalter daca pretind altceva, unele sint nestiutoare.
Noi am avut si patut si carut dupa noi(asa e ai voie cu el pina la scara avionului) si au fost extra ca kg la bagaj fara sa platim in afara de kg care am avut voie 20 sau 30, dupa caz.
Daconst, bine ai venit!

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Daconst, bine ai venit! Noi mergem din cand in cand in Buchloe la niste amici, e ceva mai aproape de Memmingen decat München-ul:)

Carmi, cu ce companie zburati? De regula caruciorul nu e considerat bagaj, eu cand am mers cu taromul l-au bagat in cala ca era prea mare si mi l-au dat la coborare, au fost f draguti si m-au ajutat sa car scaunelul de masina care era atasat de carutz si in care dormea printesita. Chiar imi amintesc cu cata grija au desprins cu mine scaunelul de carutz ca sa nu se trezeasca:)) Dar daca ai buggy care se strange mic ti-l da cu tine. Sa ceri loc undeva in primul rand, ca ai mai mult loc.

Se pare ca nu mai are nimeni zboruri ieftine catre Ro, asa-i??:((

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc pentru primirea calduroasa si trebuie sa va spun ca citesc inca partile din urma sa nu repet intrebarile daca s-au mai discutat.Recunosc ca am citit doar ce ati postat anul asta...mai am ceva de citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Tinatache,e relativ aproape Buchloe de noi,poate ne intalnim la o cafea,cind mai veniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetelor,
A mai avut cineva probleme cu Deutsche Telekomul?
De o luna si ceva nu-mi merge telefonul,sunt zile cind nu-mi merge deloc si zile cind merge perfect!Am sunat la Telekom de mai multe ori si cica nu e de la ei dar nici de la aparatul meu,poate fi de la diferentele de intensitate a curentului,diferente care apar mai ales iarna si care pot defecta aparatele care-s sensibile la asta.Solutia lor era sa resetez mereu telefonul si sa-l las in odihna minim 10 minute de fiecare data.
Marti le-a trimis sotul meu o reclamatie,cum naiba sa platim abonament si sa nu avem ton iar ei nu iau nici o masura,defectiunea e fara explicatii.
De ieri seara nu mai misca nimic,oricit as reseta,ori cit as astepta!Probabil ca acum s-a defectat si telefonul,nu stiu ce sa mai cred.Astazi mergem sa cumparam un nou aparat,schnurloss.Aveti idee care-s bune si foarte bune?

Danke!

Alina

Mergi la inceput

Alina, noi asa ceva avem si sintem ff. multumiti.
Punctele noastre forte in alegerea lui au fost akku sa tina cit mai mult, si tine peste o saptamana, freisprecheinrichtung are, are si robot si pretul mai mult decit OK.
http://images-eu.amazon.com/images/P/B000187TP0.03.LZZZZZZZ.jpg

Carmi noi am zburat cu diverse companii si peste tot a fost la fel, Tarom, Airberlin, Germania, Condor, in rest nu mai stiu pe moment parca mai era una sau doua.

narcisa

Mergi la inceput

Alina, am uitat...
Ce telefon aveati inainte? Si o sa-l intreb pe sot diseara ca socrul meu a lucrat o viata la Deutsche Telekom si al meu are practica facuta la ei si cunostinte in domeniu daca au auzit de asa ceva sau e vreo gaselnita. Mie nu mi se pare plauzibil raspunsul lor.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

virtuale si de la noi.
Ce nebunie e acum in Bucuresti intre Romana si Universitate .....(!cred)

Narcisa, multzam mult inca nu ne-am hotarat dar studiem.

Daconst Bun Venit! si cat mai multa activitate pe aici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Fetelor, bantuiam acu cateva zile pe la mamicute..am o placere sa le citesc, si aflu ca o "vecina" de-a mea si cam timida pe aici are o mandrete de fetita nascuta prematur,

Mirela -Nicolle27 felicitarile noastre!!!!

Sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by narcisa

Alina, am uitat...
Ce telefon aveati inainte? Si o sa-l intreb pe sot diseara ca socrul meu a lucrat o viata la Deutsche Telekom si al meu are practica facuta la ei si cunostinte in domeniu daca au auzit de asa ceva sau e vreo gaselnita. Mie nu mi se pare plauzibil raspunsul lor.
narcisa

Narcisa,
Multumesc pt raspuns .
Noi avem un Sagem WP1130,tot schnurlos.Il avem de vreo 4 ani si mai facea rar figuri ca nu se auzea prea bine,dar in rest era ok.Il avem de vreo 4 ani si copila l-a mai trintit,a fost chiar si in oala cu spanac dar de fiecare data,si-a revenit in forta .
Aaa,uitam sa zic ca pe display apare "kein netz"si tot la 2-3 minute face si un "tut-tut"enervant dar am citit in cartea lui ca e normal,ma avertizeaza ca nu e conectat in retea.
Deci in prima saptamina dupa primele reclamatii telefonice la ei,telefonul a mers perfect.Dar minunea a tinut numai o sapt,de 3 saptamini merge sporadic,maxim 5-6 ore/zi,si de ieri deloc.

Alina

Mergi la inceput