Viata in Germania (32)
Raspunsuri - Pagina 10
helbi spune:
Alina, pina acum la noi la gradi nici un copil nu si-a serbat ziua la un Spielplatz asa mare. Am auzit insa, ca in astfel de cazuri merg si parintii (sau macar unul din ei) pt mai multa siguranta. In mod normal, ce am vazut eu aici este: duci copilul la ora stabilita in invitatie si -l iei acasa la ora indicata in felicitare. Dar, asta e valabil pt cazurile in care aniversarea se face acasa, la Mc Donalds, deci in locuri mai "restrinse", unde copii pot fi supravegheati doar de parintii copilului sarbatorit.
Cu cadoul e cam asa: intrebi fetita sau/si mamica ce-si doreste. La virsta lor vei auzi cred Barby. Daca copila stie mai multe iti spune: cu rochita mov, sau roz, sau egal.........Eu am fost deseori intrebata ce are nevoie Bianca. Pina anul asta am lasat la alegeerea Biancai, dar anul asta, pt ca ziua ei este relativ aproape dupa Craciun, si pt ca ea incepe si scoala si chiar nu mai avea idei de cadouri, am rugat sa i se aduca lucruri de care va avea nevoie la scoala. Ca valoare am vazut ca se practica intre 5-6 euro pina spre 20 max.
osna spune:
va daruiesc la toate acum de 1 martie o ,fie ea si virtuala si va doresc o primavara minunata.
10+
Himmelsduft spune:
Si din partea mea un 1 Martie plin de martisoare (chiar daca in D nu este obiceiul asta) si speram ca vine primavara in curand, ca la mine iar ninge si m-am saturat.
Salutari la toate si cite un
Himmelsduft
calut
Daconst spune:
Sunt noua pe forumul acesta si sper sa ma primiti si pe mine in cercul vostru.Locuiesc de 4 ani in Germania si de cind va citesc trebuie sa recunosc ca m-ati luminat si pe mine in anumite privinte.
Daca tot este 1 Martie imi permit sa va dau un martisor virtual la toate si sa va doresc o primavara senina,plina de iubire si surprize frumoase.
copiloi spune:
Un martisor virtual si de la mine! O primavara frumoasa cu numai impliniri!
Daconst , bine ai venit si poate ne spui mai multe despre tine!
Alina
Daconst spune:
Sigur...ma bucur ca ma primiti
Asa,sunt de 4 ani si un pic in Germania,locuiesc in Memmingen,zona Bayern...Am lucrat 2 ani in diferite branse,dar nu in domeniul in care am terminat,am studiat un an pina am aflat ca diploma din Ro imi este recunoscuta si ma pot angaja cu ea.De un an de zile imi caut un job in IT,dar se pare ca nu imi suride norocul.Deci sunt somera,momentan.
Am 31 de ani si mai nou cochetez cu ideea de a avea un bb.
Am vazut ca sunt gravidutze la voi aici,asa ca le pup si le doresc sarcina usoara.O sa le stresez si eu curind cu intrebarile...sper sa nu se supere pe mine in viitor.
Carmi spune:
Buna fetelor, am si eu o nelamurire, poate ma luminati voi. Plecam in Romania cu bb cu avionul si vreau sa stiu, caruciorul (cu care banuiesc ca am voie in avion, nu?)se considera ´bagaj´, sau e auxiliar? Va multumesc,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
sfarsitoarea spune:
Carmi, cand faci check-in-ul spui acolo ca ai carut si ca vrei sa il iei cu tine in avion si or sa-ti prinda o eticheta speciala de el. Caruciorul o sa-l poti folosi pana la intrarea in avion, acolo o sa-l stranga si o sa ti-l dea inapoi in clipa in care cobori din avion. Cel putin asa am procedat eu.
Multa sanatate
osna spune:
Daconst bine ai venit printre noi.te asteptam cu vestea despre bebe si iti raspundem cu placere la intrebari.
va doresc o zi minunata si plina de soare
10+