Bebelusi de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
Simonaci79 spune:
quote:
Simona iti tin pumnii sa scapati fara bufnituri. Fata mea nu stie sa se intoarca decat de pe spate pe burta dar pt asta e planat de 2 ori jos din pat. Din fericire la mine toate saltelele sunt la 10-20cm de sol asa ca nu a patit nimic. Doar sperietura mea a fost mai mare. Prima data ii dadeam sa manace in pat, sprijinita de perne. cand nu a mai vrut am mers sa ii pregatesc completarea de laptic si am gasit-o pe spate pe jos, cu un picior sprijinit de pat si cu cotul in castronul cu papa
Cat despre pasiunea lui Mario pt flori si frunze verzi, o impartaseste si zuzuca mea. Cand am nevoie de 10 min de liniste o garez cu scaunul de masa sub trandafirul japonez Asa am si eu o pauza pana se intinde ea fara succes dupa frunze si pana le certa zdravan ca nu vin singure in mana ei
Imi pare rau pt voi. Dar vad ca pov haios, deci ti-a trecu! Mie imi e tare teama pt ca patul meu are cam 70 si ceva de cm + salteaua si eu am numai parchet pe jos si locul cam stramt, deci se poate lovi ori de noptiere, ori de sertarele de la sifonier ori de calorifer!

Oricum, s-a lins pe bot de stat singur in patul meu! Dar vezi si tu sa ai mare grija, ca nici Mario nu se intorcea asa pana de curand si deodata intr-o dim, pac se intoarce inapoi pe spate, si asa a tinut-o vreo ora! Noroc ca eram langa el, ca alfel podeaua scria pe el! Succes si va diresc o lipsa totala de busituri de acum!Simona mamica lui
Mario 22.07.2005http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Katink spune:
Monai, multumim frumos pentru felicitari.
Am zis ca nu inchid pana nu iti spun ca am vazut-o aseara pe Sara pe olita, si e o scumpete!!!
A vazut-o si sotul si i-a placut ce frumos sta ea acolo si ce bine se tine in fundulet! Felicitari si voua.
Gata va pup fetele mele, dar trebuie sa inchid pana nu trezim toti vecinii cu concertul Emmei de vocalize 
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
MONAI spune:
Dede, Sara nu mi-a refuzat pana acum nimic la modul categoric(nici nu ar avea de ce, dupa parerea mea, fiindca ceea ce-i pregatesc, mie mi se pare gustos - eu nu mananc sarat in general si combinatiile pe care le fac ar trebui sa o satisfaca). Dar ea nu mananca mult (fiecare masa inseamna cam un borcanel de 125 gr) si restul completeaza cu tzitzi. Pur si simplu nu vrea sa se lase de supt, nici acum la mai mult de 1 luna de cand am inceput diversificarea
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
delia grozav spune:
Ma duc sa mananc macar eu ceva desi si mie mi-a pierit pofta de mancare dar nu pot face mofturi ca sunt pe post de vacuta inca.
.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
andre_ea spune:
Multumim de urari tuturor!
Sa va spun despre Tudor ca sta bine in fundulet. A inceput de pe la 5 luni jumate si acum sta f. bine. Cade doar daca se intinde dupa o jucarie care "fuge" de el. ![]()
Alearga prin pat de m-a zapacit. Si se taraste cu spatele ca un racusor. Degeaba incerc eu sa-i spun ca el e leut. Si se enerveaza ca se departeaza de obiectul dorit.
S-a facut mult mai cuminte. Papa bine. Rade mult. Doar de trei zile maraie si nu mai stim de ce.
O singura problema mai am cu el. Da' aici e vina mea. Somnul. Adoarme tarziu si se trezeste o data sau de 2 ori pe noapte. Dar nu ma lasa inima sa il las sa planga.
Cam asta e. Va mai scriu pe masura ce-mi aduc aminte.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
MONAI spune:
Simonaci, am masurat L=105 cm, l=70 cm.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
andre_ea spune:
A, si a mai invatat sa intinda mainile sa-l iau in brate, santajistul mic
.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
delia grozav spune:
Monai la mine s-a intamplat sa refuze categoric aceeasi mancare care a mancat-o de cateva ori bine. Deci sigur sunt toane, de aia is nervoasa.
Dar are cu cine semana.
Noroc ca nu intra mama pe aici sa va spuna cum eram eu cand eram mica, si acuma tot mofturoasa am ramas.![]()
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
andre_ea spune:
quote:
Si doctorul care vreau sa il chem e pentru ea, dar mi-e jena ca de, eu nu-s doctor?
Dede, ma bucur ca nu te-ai suparat. Cheama dr. pentru inca o parere, de ce nu?
Katink, succes maine la inot. Sigur o sa-i placa Emmei.
Mamini un pupic pentru tine sa-ti treaca.
Multi pupici si pentru Stefanel cel incercat. Si pentru Isa, mamica puternica.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
Simonaci79 spune:
Briana- ne luam de mana! Si Mario e racit tot de azi dimineata. Insa noi nu avem dintisor, desi se roade de manuta si e marait deci tot ce e posibil! Felicitari pt dintisor, sa-l foloseasca sanatoasa si sa-i iasa altii dar nedurerosi!
Cristina- ai mare grija cu ridicatul, sa nu faca buf! Eu indemnizatia nu am primit-o inca, cica se da in functie de data nasterii copilului si eu am nascut pe 22, asa ca mai astept. Am inteles ca nici in buc nu se da pe card deocamdata. Eu mi-am deschis cont la cea mai apropiata banca, numai pt alocatie cica tb sa-ti faci la bancile din lista lor! In bucuresti la nunta se da cam 100 de euro, nu stiu in provincie, dar mai putin oricum, depinde de cat costa tacamul. Distractie placuta!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos