Bebelusi de iulie-august 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Salutare fetele...offf...nu v-am mai citit in ultimile zile pt ca am fost taree ocupata cu cititul cartii lui Montignac.

Si...de ieri-09.02.2006 am intrat la regimVreau sa scap neaparat de 10 kg si mai vedem...

Si vreau sa mai fac un anunt...tot ieri,putza lu' Dani s-a decalotat!!!Fara doctor,fara pic de durere...doar putin ajutor din partea mamicii.Ce bine-mi pare ca nu am ajuns la dr....

Promit sa recitesc tot din urma!

La multe luni bebicilor ce rotunjesc lunisoare!!!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Diana-Mirela-mersi de raspuns! I-am luat si eu azi Izvorul Alb,o sa o iau numai pt. el,ca eu beau numai Perla Harghitei,ca asta-mi place cel mai mult!Bafta in continuare la examene!

bAly-eu la fiecare vaccin i-am dat n novocalmin intreg-unul imediat dupa vaccin si unul seara inainte de culcare!Multa sanatate puiutzei!

Monai-Woow ce fetitza mare,deja la olitza!!! Dar cred ca a uitat sa-si dea pantalonii jos!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Boga- eu nu-i mai dau suc de morcov de cand i-am dat morcov fiert si din ala ii dau mai putin de jum pt ca e cam constipat! Multumesc mult!

Anis- chiar ca dintoasa ta are un ritm de iesit dinti.....vrea sa prinda un an si cu maselele de minte? Pupici la amnadoua, dar mai ales ei ca imi imaginez ce trebuie sa fie pe capul ei saracuta.....

Ema- pupam si zambareata ta. Va doresc nopti din ce in ce mai linistite si fara dureri de gingiute!

Mamini- de ce esti trista? Pai tocmai tu veselia forum-ului? Te asteptam cat mai repede sa iesi din pasa asta si sa te intorci la noi! Pupam Veverita!

Ema- si eu am aceeasi problema! Sunt f uscate si aspre, intre degete zici ca sunt zgariata si ma ustura si daca me frec cu mana de ceva da sangele! Eu credeam ca e de la bibe ca le spal cu apa calda si le clatesc cu rece si ziceam ca de la dif de temp, nu stiu ce sa mai zic, dar ma apuca disperarea ca ma ustura!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Salutare
2 vesti bune:
1.Am primit indemnizatia! Palmyrah2002, am inteles ca si in Iasi pe unele zone s-a primit ... vezi la "Probl. legilative"
2.Paula se ridica de pe spate, ca un resort si da sa se ridice in picioare! singurica!si un colt de dintzisor se arata!

Brianamica, Katink, felicitari ptr. dintzisor!
Andre_ea, felicitari si la multi ani!
Dede, multumesc pentru apreciere... si sa stii ca o poza de acu, dupa ce m-au terorizat gagicile mele ti-ar sch. parerea!
Paula a inceput sa pape, dar se agita de la durerea provocata de dintzisor! Cartoful clar nu-i place! de maine gulioara...

nu ma lasa sa scriu!

Ella si printesele

Mergi la inceput

Andre_ea- la fel face si Mario, si pt ca avea si putina febra am ajuns la orl. Si dr a ras de mine si mi-a zis ce ti-a spus si Laura, ca si-a descoperit urechile! Si se trage tare si mai tot timpul! Pupam baiatul! Stai sa vezi ca Mario azi a descoperit altceva si sa vezi ce-si infige degetelele si se trage de ea!

Mergi la inceput

Laura- nu vazusem si al 2-lea raspuns. Vad ca o iau in aceeasi ordina baietii nostri! Eu las baiatul in pace ca tb sa-si cunoasca si el corpul! Sa-l vezi la baie cand si-o si vede! Eu nu cerd sa fie vreo problema! Pupici!

Dede- cand Mario nu vrea sa pape, dupa ce incerc cu cantecele, jucarii si alte alea, il las nemancat pana la masa urm, ca macar la aia sa pape mai bine, dar asta fac in ultimul timp si imi permit pt ca e mai grasan si nu prea mai plange de foame. Nu stiu ce sa zic, dar daca ar fi sa nu pape nu as mai gati iar altceva, i-as da niste lapte in ziua aia!

Anis- pofta buna la fasole. Mario e innebunit dupa cartof, si papa tot ce-l contine!

Va pup ca ma duc sa-i dau sa pape. Mai vb dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Simona-nu sunt suparata! L-a tinut decat 2 zile somnul luuung.Ieri si azi a dormit in total 2 ore pe toata ziua!Bravo lui Mario ca a papat toata mancarica de cartofi!! Baiat mare ce mai!

Eu i-am pasat ieri pastarnac si radacina de patrunjel si a mancat 80 gr,eu am vazut ca se tot stramba dar nu mi-am dat seama si la sfarsit am gustat si eu,cand ce sa vezi...era amar-amar! Nu stiu de la ce poate de la patrunjel?? Dar oricum,bietul copil l-a mancat asa amar cum era,de foame!!
Azi am vrut sa vad daca bea apa,si a baut vreo 20ml din sippy-cup,ca nu vreabibe,doar suntem baieti mari!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Simonaci79, multumesc papa fara cartof si cu ulei de masline! dar isi roade mana si pe mine ma"devoreaza" cand o iau in brate! musca ce apuca! inca nu am facut"buf"! am o experienta cu Iulia...

Giana, felicitari ! a trecut o problemutza! succes la cura! eu am scapat fara sa fac ceva de aprox. 5 kg!

Sanatate bebeilor raciti!
Si Mamini, suntem alaturi de tine!

Anis, numai clipe minunate alaturi de sotzior!

Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

La noi ninge de 3 zile!!!!
nu am mai intrat ca si noi avem zile destul de grele, cred ca o sa mai apara dinti ca gingia de jos e foarte umflata.
Si Aidan refuza din nou sanul, nici noaptea nu il vrea, numai cand il pun la culcare.Am asa de putin lapte ca nici nu mai trebuie sa port sutienul de alaptat.
Nu cred ca o sa mai alaptez exclusiv la un viitor bebe sau poate deloc.E prea frustrant si pt mine si pt el.

E si constipat asa ca i-am pus supozitor de glicerina in fundic sa vad daca face.Am inceput sa ii pun lapte in mancare la fiecare masa.
Sper sa poata sa ia ceva in greutate luna asta....

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare, fetele!

Azi am terminat reumatologia, am avut ex. practic.

Brianamica si Katink, felicitari dintoaselor! La mai multi si cat mai cuminti!

Katink, distractie placuta la bazin. Cred ca-i va placea mandrei .

Anis, sper sa luati si voi o pauza cu dintisorii...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput