Bebelusi de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
emaaimee spune:
mamini-si eu ma bucur enorm ca va existati
.Oricum noi aici suntem si ne gandim la tine
Andreea,cuscra,copii astia sunt la varsta descoperirilor-gata
.Sa o vezi pe Oana ce sii da ea caciulile jos,se trage de urechi,de par.Si la pampers umbala cand o schimb![]()
Dede-vezi ca doar e o toana,ca de obicei papa bine ea.Se poate sa nu vrea de la dinti sacutza.Cred ca noua ne trebuie dr ca astia mici rad de noi.
mitub-eu de cand am ramas
m-am spalat si mai constiincios pe maini cat pt 2
si de atunci sunt tot o scoarta pe maini.Dar eu de obicei am sensibilitate la detergenti de vase,rufe,etc.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Katink spune:
Buna fetele mele!!
Tare harnice mai sunt mamicile de iulie-august
, abia reusesc sa termin de citit un capitol, ca voi il terminati si pe al doilea..
Am intrat sa va anunt si pe voi ca Emma are un dintisor!!!!
Asa pe neasteptate, miercuri am vazut ca are ceva pe gingie, parca ii lucea
, si cand ma uit mai bine se vedea un dintisor
Azi deja a iesit, se simte ca o aschiuta cand o pipai, si Emma e toata ziua cu gura plina
Roade TOT, inclusiv bara de aluminiu-fier sau ce o fi de la scaunelul ei in care ii dau de mancare.
Dintisorul numarul 2 e pe vine si el, azi se vede mai binisor o bucatica din el, inca nu a iesit, probabil in week-end ne va onora cu capushorul lui 
Cel mai fain e ca inafara de treziri dese noaptea, nu ne-a facut nimica ciudat ca sa banuim ca ies dintii...
E mai mofturoasa la mancare si atata... in schimb noaptea se trezeste si de 6 ori
, dar o iau la san, trage putin si adoarme la loc, fara alte doleante ![]()
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Laura25 spune:
La multi ani, Clara (Cristina33), Tudor Andrei (andre_ea)
si Al Gabriel! (ursuletulpanda2005)!!! 
Tin sa imi laud gasca care a mancat exemplar astazi (ptiu, sa nu-i deochi!). Supa refuzata ieri am amestecat-o cu un cartof, un pastarnac si un patrunjel proaspat fiert, am mai dat o data la blender si cu un cubuletz de unt, au hapait tot-tot...
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
http://b1.lilypie.com/AoK7p2.png
Katink spune:
Raspund si eu acuma la ultimile mesaje, sper sa nu va suparati pe mine, dar sincer nu stiu cum faceti de aveti atata timp de net, ca eu sunt cam zombii pe aici ziua 
Andreea, si Emma se mai trage, acuma parca nu asa de des, dar a avut o perioada de se tragea de urechi ceva de speriat... Asa ca daca il pipai in jurul urechii si nu plange, nu are febra sau nu da semne de discomfort, si eu cred ca le-a descoperit si se "joaca" cu ele,
La multe luni inainte puiului vostru!!!
Mamini, pupici si de la noi sa te simti mai bine 
Anis, ma bucur ca iti merge si tie schema asta de diversificare. Bafta in continuare!
Laura sau Isa, care e mai aproape de computer
, cum se mai simte Stefan?
Pitecantrop, nu stiu daca am scris bine nick-ul, verific dupa ce trimit
Ai operat puisor? Cum se simte?
dede, si Emma are toane, cand mananca mai mult, can mai putin... ca si noi de alfet, doar nu mancam la fel zilnic..
La multe luni inate si pentru Al Gabriel si Clara!!!
Pupici,
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Katink
Laura sau Isa, care e mai aproape de computer, cum se mai simte Stefan?
Isa s-a intors cu baietii acasa de mai bine de o saptamana. Amandoi au racit (Stefan in spital, Tudor a luat de la el), tuseau si aveau mucusori si ... se tratau. I-a scos firele de la operatia de hernie, dar pe cele de la taietura de la scrot (unde l-a operat ca sa-i puna testicolul la loc) i le scoate dupa o luna si Isa se plangea ca trebuie sa-i schimbe pansamentul de 3-4 ori pe zi si e un intreg show. Cica doctorii i-au spus ca la un copil asa mic nu au mai intalnit o hernie asa de complicata. In principiu, problema e raceala, operatia s-a rezolvat bine.
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
http://b1.lilypie.com/AoK7p2.png
MONAI spune:
Katink, felicitari pentru dinte
, cred ca nici pe Albinuzza n-am felicitat-o pentru acest eveniment si pe cine mai stie cine
?
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Simonaci79 spune:
Lia- pai inainte o "sedinta" de muls dura cam 20 min (eu ma mulg manual) dar acum ca nu prea mai am lapte din pacate dureaza cam 10 min.
Monai- multumesc mult. Dar ce dimensiuni are aproximativ?
Fetita ta chiar ca e super tare, sta f f bine in fundulet. Bravo ei!
Mai, tocmai ce ma laudam ieri cu somnul lui praslea, s-a deochiat baiatul (de 2 luni jum doarme asa, si acum......) s-a trezit la ora 5 si jum cu chef de joaca. I-am scos caruselul ca sa nu mai faca galagie, sa se plictiseasca si sa adoarma, ceea ce s-a intamplat intr-un final, dar la 7.30 cine era la datorie treaz de tot? Dl Mario!!!! Si nu a mai dormit deloc. A papat, a mai dormit putin si incep mofturile la mar, pe care l-a papat pana la urma in 3 reprize!!!! Si colac peste pupaza ne curge nasul! Se trezeste cu el horcaind si daca-l tin putin in sus incepe sa-i siroiasca! 

Trebuia sa fie tasu racit sa-i dea si baiatului!!!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Katink spune:
Multumesc Laura pentru raspuns
. Sa ii transmiti multa sanatate din partea noastra si multi pupici lui si Isei. 

Si inca o veste avem sa va dam, maine incepe Emma cursul de innot ![]()
De abia astept sa vad cum reactioneaza mandra mea in bazin plin de bebelusi
Acuma va las, ca s-a trezit gaza si cere atentie.
Va oresc un sfarsit de saptamana cat mai linistit!

Pupici,
delia grozav spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri. Ca intotdeauna sunteti tare dragute.
Medeea nu a mancat nici ce i-am gatit a doua oara si am trimis-o la plimbare cu taica-so sa ii vina pofta de mancare.
Nu i-am dat nic sa suga pentru ca efectiv parea ca nu ii e foame.
Am gustat si eu ce i-am facut si nu era rau de loc.
Stiu si eu ca au toane dar sincer toata saptaman asta a fost cu toane.
Dupa ce saptamana trecuta a mancat bine, mai ales atunci cand a mancat 190 g de fructe cu cereale, saptamana asta mai mult de 100 de grame nu a mancat la nici o masa.
Si nu am fortat-o de loc, cand da semne ca nu mai vrea nu ii mai dau dar nu ma pot abtine sa nu ma enervez desi incerc sa nu ii arat, ea ma simte.
Pana azi am dat vina pe dinti pentru ca se maraia si musca lingurita dar azi nu a vrut pur si simplu decat 5 lingurite din felul unu si vreo 3 din felul 2.
Si doctorul care vreau sa il chem e pentru ea
, dar mi-e jena ca de, eu nu-s doctor?

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005