Mamici de mai-iunie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
raalucutza spune:
VIRGI asa este e tareeeeeeeeeeee frumos aici ......si ninge in continuu.......nu s-a mai oprit!noroc ca nu trebuie sa ies din casa!
RALUCA 25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza
raalucutza spune:
CARMINA ITI DORESC CASA DE PIATRA SI DISTARCTIE PLACUTA LA NUNTA! sa vii cu poze!
ralucis spune:
casa de piatra carmina! si sa ne zici si noua la ce restaurant va duceti dupa sa topaiti (ma rog, cine poate...
), ca eu mai am inca obsesia asta cu restaurantul pt botez, ce sa-i faci, fiecare cu pasarica lui!
raalucutza spune:
V-AM PUS POZE-3- DE LA NOI DE AICI!SA VEDETI CUM NINGE AFARA!SI SA VEDETI CATA ZAPADA ESTE!

cristina1702 spune:
raalucutza multumesc mult ca mi-ai spus tu...
CamiM
eu am avut pana de curand problema asta...si au fost mai multe motive...eu am descoperit in timp ce imi dadea dureri...
1. intr-o perioada mancam multe rosii si ardei grasi cu diverse langa (cum ar fi branza)...si o saptamana am murit de durere...peste noapte, cand mancam seara chiar si numai o rosie, ma apuca o durere groaznica...exact in partea de jos a abdomenului...de dimineata ma simteam din nou bine....dar apucam sa dorm dupa 4 dimineata, pt ca in rest era crunt (probabil fierbeau legumele acolo si dupa ce termina stomacul de digerat ma linisteam)...la inceput nu am stiut ce e...dar intr-o seara am iesit cu o prietena intr-un restaurant unde am mancat o uriasa salata...noaptea urmatoare a fost de cosmar...si asa mi-am dat seama...dupa care am incercat diverse...si prima seara de dupa am mancat doar orez cu lapte si fructe (cumparat de la supermarket) si am dormit ca un prunc...a fost minunat...
2. am mai avut acelasi fel de dureri din cauza constipatiei...parca ma taia cineva sub burtica...si dupa 5 zile deja era ucigator...
dar chiar si dupa 1 zi-doua tot dureri acolo simteam...probabil ca apasa cumva...si am mare grija din punctul asta de vedere....
oricum, doctorita mi-a zis cand ma doare burta sau am contractii sa iau nospa....asa ca de cate ori ma durea (eu nestiind intial motivul luam nospa)...macar, uneori, mai usura durerea...
ai grija de tine...nu stiu daca te ajuta cu ceva ce ti-am povestit...
Lya spune:
Raluca,e aceeasi chestie exact doar ca trebuie sa intri la profil personal si sa-ti faci modificarile la semnatura.Si deschideti o pagina separat cu forum code ca sa tragi cu ochiul .Sper sa te descurci.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">20 sapt
si
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
inaioana spune:
Luana, suna excelent propunerea ta. O trecem la lista. Pe mine una ma tenteaza foarte tare!
Tot despre restaurante, o prietena imi scrie: "...Eu am mancat la 3 restaurante in care am incredere mare: El Basha , la Marriot, Calea 13 Septembrie nr. 90 , Tel.: 021 - 403.31.03( scumpicel...dar nu foarte-foarte), Four Seasons Str. Vasile Lascar nr. 81 (langa P-ta Gemeni), sector 2 , Tel. 212.29.92 si Crocodile Dundee :Calea Vitan nr. 126-128 (intersectia cu Mihai Bravu), sector 3 , Tel. 0788.317.005; 344.69.47 ( este mai ieftin, nu e asa select dar cu mancaref. buna). oricum , depinde ce comanzi.... nu e mai mult de 500,000 de persoana la nici unul."
Voi ce stiti de astea? Si ce ziceti, le trecem la propuneri?
Dilaural, eu fac Stiinte Politice la SNSPA, totalmente din placere asa ca nu regret ca am intrerupt-o din cauza vreunei cariere ci asa, pentur mine. Oricum, o voi continua dupa ce termin de mamicit!![]()
Virgi, nu-mi spune de doua ori ca acuma te iau in serios si aterizez pe capul vostru intr-o mini vacantza!
Ca tare sunt amatoare de calatorii! Pacat cu plaja dar eu nu-s mare amatoare pentur ca oricum nu ma bronzez...iar anu' asta chiar ca nu m-as dezbraca pe plaja!![]()
Ioana
26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
inaioana spune:
Cami, inafara de ce ti-a spus Cristina, ar mai putea fi de la intinderea ligamentelor. In perioada asta se intind, iti dai seama, destul de nasol si e firesc sa te doara pana se obisnuiesc cu noua greutate care trebuie sustinuta. De aceea ma si gandesc ca te doare mai degraba cand mergi. Zic si eu. Asta dupa ce elimini posibilitatea de a avea gaze sau constipatie!
Multa sanatate!
Ioana
26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
CamiM spune:
Multumesc frumos Cristina1702 
!! Aici nu au no-spa sau ceva asemanator, daca mai ma doare si azi( deocamdata am pauza..
!) o sa iau niste tylenol si sper sa ajung intreaga pana luni cand merg la doctor si o sa intreb. Nu prea cred ca e de la mancare ca durerea este jos de tot.. nu stiu cum sa explic..in zona ovarelor, si nici probleme cu
nu am mai avut in ultimele zile..
Drum bun, distractie la maxim si in general vacanta placuta !! Si nu uita te asteptam cu
!!E super ca aveti ocazia sa faceti asa o ultima vacanta pana vine bebe, plus ca o sa te faca sa nu mai stai stresata tot timpul de problema cu oreionul!!
Cami 27+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
CamiM spune:
Inaioana merci de raspuns asa prompt!!
Da cred ca asta este mai degraba desi citisem undeva ca durerile de ligamente se cam termina pe la 24 de saptamini... poate asa sunt eu mai " norocoasa!!" tocmai cand ma laudam ca asa o sarcina usoara am ...!!
![]()
Cami 27+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos