Mamici de mai-iunie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
shoricutza spune:
26octombrie am inteles ce ai vrut sa spui ... dar daca bei apa de la robinet macar sa o fierbi.
24+
puiudana2004 spune:
Hello,dragutele mele burtici.Eu azi am fost la dr de familie pt controlul lunar,toate bune si frumoase,bb creste normal,numai mami nu,adica am luat in ultima luna ....
4 kg(deci pana acum 8 kg-cam mult zice ea dintr-o data),dar asta e,ce sa fac.Si culmea,mananc ca si pana acum,nu am facut excese.Am anemie(Hb=11,2) si mi-a dat sa iau tardiferon fol 2/zi.
Multumesc fetelor pt urari,am fost si azi la puiuti si sunt tare frumosi,asa ca ma hotarasc daca o sa-i dau.Nu prea ma mai pot dezlipi de langa ei.
la toate si un we placut.
Dana
24+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
shoricutza spune:
Puiudana sa-ti traiasca puisorii. Ce-as mai vrea si io unul ... eu sunt moarta dupa animale, dar in special dupa catelusi. Cred ca aia mici sunt bestiali!
Si tu sa ai un week-end placut.
24+
shoricutza spune:
Carmina multa bafta ptr maine sa iasa totul asa cum v-ati dorit voi! Sper ca ai reusit sa te incadrezi in timp si sa le rezolvati pe toate.
Deci inca o data distractie frumoasa si CASA DE PIATRA!!!!!

24+
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
26octombrie am inteles ce ai vrut sa spui ... dar daca bei apa de la robinet macar sa o fierbi.24+
DADADA, evident ca trebuie sa o fierbi, eu asa am si spus (nu sfatuiesc pe nimeni sa se ia dupa mine, eu am recunoscut ca sunt talamba la treaba cu apa)

Luana si Hora
AlaBalaPortocala
cristina1702 spune:
Carmina CASA DE PIATRA
sa fiti fericiti toti trei si sa fie ziua de maine asa cum ai visat...ai grija cu emotiile! eu am crezut ca o sa fiu relaxata la cununie si cand colo am tremurat toata ... e un moment important in viata iar la voi e si mai special dat fiind ca participa si bebe la eveniment...
sa aveti o viata frumoasa!!!
cristina
virgi spune:
Luana..tu cred ca ai dreptate..insa..chiar crezi tu ca apa aia plata...e atat de minerala???....sa ne rugam sa nu patim nimic.
Carmina - casa de piatra si distractie placuta!!!!!
alisia spune:
Diana, multumim de raspuns
!!!
La Dr. am fost si mi-a spus rabdare....musetel....
Sa aveti mare grija ce creme folositi pentru sani!!!!

Alisia si ingerasul
Diana79 spune:
Buna fetelor!!! Eu sunt tare bucuroasa de azi am inceput sa muncesc part-time. E asa de bine sa stau acasa dimineatza. O sa lucrez de la 13.00-18.00 in fiecare zi exceptand vineri cand lucrez 13.00-17.00.
Yuppiii tare bine este...mai ales ca azi ninge aici si eu si galushca nu mi trebuie sa iesim in frig la prima oara.
Carmina Casa de piatra!!! Si tot ce va doritzi.
Eu apa beau tot plata la sticle de jumatate.
Fata mea misca mai tot timpul, nu tare dar atat sa o faca pe mami ei tare fericita. mor de dragul ei.
Va pup pe toate si avetzi grija de bebei.
Weekend placut.
Diana
23+ Cu Evelyn
CamiM spune:
Salut burtici!!
Am si eu o intrebare( sper sa o vada cineva si poate de data asta capat un raspuns pleeeeeeaaaaaaaase!!) Mai are cineva dureri in partea de jos de tot a abdomenului? nu se intareste burtica deci banuiesc ca nu sunt contractii.. si atunci ce pisici sunt? Ciudat este ca daca stau intinsa sau pe scaun si nu ma misc nu prea simt dar cum vreau sa merg e dezastru

.. Am avut o serie acum cateva zile seara dar pana dimineata au trecut dar ieri m-au chinuit mai toata ziua si pana luni cand am programare la doctor nu stiu ce sa fac. As putea sa sun dar cum doctorul meu nu are program in week-end la cabinet o sa ma trimita la urgenta si nu prea as vrea sa ajung acolo.
Multumesc frumos anticipat pentru raspunsuri!!
Cami 27+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos