Mamici de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
Sabana spune:
Dandana multumesc mult pentru raspuns. Eu am de gand sa beneficiez de acest salar, daca e lege nu e tocmeala.
Pumpkin deja imi ploua in gura la propriu. Eu sunt cumplit de pofticioasa. Maine imi fac si eu clatite cu dulceata de visine ca nu se mai poate asa.
Comsmyr eu stiu ca e suma fixa. 2 milioane alocatia copilului si 6 indemnizatia.
COSMMYR spune:
Sabana, pe langa 2 mil pt copil si 6 mil pt mame care se primeste timp de 2 ani,primaria da o indemnizatie in momentul in care nasti.Despre asta ziceam ca difera de la o localitate la asta
COSMINA
18 SAPT
huacin spune:
leti sigur pre si post natalul nu sunt asimilate concediului medical; mai sunt si alte concedii medicale care pot depasi 90 de zile, de genul tbc, dar noi nu aveam treaba cu el. Ideea este ca poti avea 90 de zile de concediu medical si apoi sa iti ies linistita prenatalul maxim, fara probleme.
pika multa sanatate tatalui tau, te rog nu te framanta, sigur va fi bine!
Valentina
15+ (30ani),
Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)
she_wolf spune:
Cristina_ana, multumesc mult pentru raspunsuri. 
Pumpkin,
ma bucur ca te simti bine prin Paris si mmmmm, ce bine suna clatita aia! 
La noi e vreme destul de buna, asa ca am profitat si am stat astazi 5 ore si ceva pe afara. Cred ca m-a prins putin soarele pentru ca sunt imbujorata si ma ustura obrajii. ![]()
Week-end placut!
Claudia
(13+) si
Cristi (16.12.2002)
Muuh spune:
Cristina_ioana si eu am dureri asa cum zici tu si de cele mai multe ori imi trec daca ma duc sa ma plimb si merg mai mult. Asa ca poate e bebe intr-o pozitie care iti da dureri.
pika sanatate multa tatalui tau. Va fi bine, stai linistita.
Mitza
15
anasia spune:
buna,burtici si mari si mici!pentru ca am fost si saptamana aceasta in medical, n-am avut un net la dispozitie, dar v-am citit din urma acum;multumesc in primul rand pentru urarile facute de ziua mea,din pacate asa cum am presimtit am sarbatorit la orizontala;
am avut niste zile groaznice, cu dat la rate la greu, astazi am mancat si eu doua mese, ca pana acum doar seara puteam sa mananc cate ceva, am slabit vreo 5 kg(am ajuns la 69);
saptamana aceasta am facut morfologica la Iosup si se pare ca va fi....fetita, e totul in regula, e chiar cu doua zile mai mare decat masuratorile dupa um;dr meu mi-a zis ca o sa am o sarcina plictisitoare(din fericire);tot saptamana asta am facut si TT, rezultatul saptamana viitoare;
sper sa intru mai des de acum, desi seful mi-a adus o inlocuitoare deja, dar mai stau 2 luni jum si gata;va pup!
bebe 15 sapt
anasia
mamanati spune:
Buna burticilor,
Da ce vrednice mai sunteti. Am lipsit si eu vre-o 3 zile si am nevoie de 2 ore sa citesc ce ati mai scris.
Ieri am fost la eco. Bebe e super Speedy Gonzalez! Face zeci de miscari pe minut. Ba cu minutza in gurita, ba o scoate, acum e cu capul in partea stinga, acum e cu capul in jos si tot asa. Nenea Doctor a spus ca bebe e OK doar ca e cu 2 saptamini mai mic, adica arata de 12 sau max 12,5 sapt. nu de 14. Mai are cineva asa mari discrepante?! Sexul copilului inca nu se vedea, dar as prefera sa nu-l stiu (deocamdata).Misy, si eu sunt cam confuza, vreau sa stiu sexul bebicului sau nu.
Sabana, cred si eu ca nu e cazul sa-ti faci griji ca bebe e cu capul in jos. In perioada asta are foarte mult loc in burtica si inoata in lichidul amniotic cum ii place lui.Are el grija sa se intoarca la timpul lui cu capul in jos si astepte startul.
In capitolul precedent am incercat sa-ti lamuresc cum se face "bold" si "sa schimbi culoarea la cuvinte", dar nu stiu daca am facut-o destul de explicit.
Ancutex, tu intrebai cum se simt contractiile. Nu stiu cum la alte fete dar mie nu-mi pare de loc ca sunt asemanatoare senzatiei de balonare. Mai bine zis e o se senzatie ca se intareste sau se stringe uterul. Si burtica o ai mai tare ca deobicei. Dar nu e obligatoriu sa le ai acum Asa ca nu le astepta, e bine daca nu le ai asa devreme. Unele femei le simt abia pe la 5-6 luni, se numesc Braxton Hicks, si sunt inofensife atit cit nu-s dureroase.
Mada_mxm, eu stiu ca durerile de cap le au multe insarcinate, dar la servici de citeori zic ca ma doare capul,toate intr-un unison zic ca le doare si pe ele (si doar una din ele mai e insarcinata.
)
A.cicel, iti doresc casa de piatra si sa stii ca nu ne suparam nicidecum, pentru ca intelegem cu toate ca esti ocupata. Iti doresc sa ai o petrecere ca in povesti sau asa cum ti-o doresti tu! Apropos, de vizita baietelului cu rujeola, atit m-am gindit la asta, ca in noaptea aia am si visat ca m-am contaminat de rujeola.
Cristina_Ioana spune:
Cosminaaaaaa, am avut o revelatie ...
sunt e gravida ametita, ma intrebai tu daca nasc la Polizu, ca avem DPN apropiat, iarta-ma ca reactionez cu intarziere... 
Eu am DPN 15 iul si mama face misto de mine ca poate il mai tin pe bebe inca niste zile ca sa intre in Rac (23iul)
Insa io cred ca voi face cezariana si astea stiu ca se programeaza putin mai devreme decat DPN...asa ca sa vedem...
Mda, ideea e ca ne vom vedea pe holurile sau prin rezervele de la Polizu...
Cristina 18+
Cristina_Ioana spune:
Cosmina, vroiam sa zic Leu si nu Rac, doaaaamne ce cascata suuuunt 
![]()
![]()
![]()
![]()
Cristina 18+