Mamici de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Lariana, bine ai venit in grupul burticilor. Iti doresc sarcina usoara.
Pika_pika, ii dorim tatalui tau sa se faca cit mai repede bine dupa operatie.
She_wolf, eu am inceput sa simt miscarile lui bebe de la 13 sapt., dar si la II sarcina poti sa simti si incepind de la 16 sapt.
Fetelor vreau sa va intreb ceva. Stiu ca e foarte folositor pentru bebe sa mincam fructe si legume proaspete. Acum iarna toate sunt aduse din Turcia, Grecia, Spania..., si ma gindeam daca nu sunt stropite cu ceva ca sa se pastreze mai mult timp. Stiti ceva despre asta?
Parca mai aveam eu intrebari, dar cred ca timpul sa va pupacesc si sa va zic noapte buna, sa merg si eu la somn ca parca am super glue in ochii. Pina miine,
Nati, 14 fix.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Cristina Ioana,nu este nici o problema.Si eu mi-as dori sa nasc dupa 23 ca sa fie leu dar nu cred ca depinde de noi,atunci doar bebei nostri vor fi sefi si isi vor progama intalnirea cu noi.Dar ce mai conteaza rac,leu...sanatos sa fie pt ca de frumosi....vor fi cei mai frumosi copii din lume.

COSMINA 18 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burtici!
Nu am apucat sa citesc ce ati scris,sunt suparata,David e bolnavior,ieri a facut febra 40 mi-a fost frica rau de convulsii dar a fost bine din fericire.
Raceala se pare ca nu e,nu are altceva decat febra foarte mare deci s-ar putea ca peste vreo 2 zile sa se umple pe corp de bubitze,e o boala la copii aici,3 zile febra mare dupa care eruptie si gata.
Sper sa nu faca complicatii,sunt foarte ingrijorata.
Va pupic si aveti grija de voi!

Stefania 15 fix si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna dimineata!
Gata si eu ma apuc de facut clatite.Nu se mai poate.Pacat ca aici nu avem dulceata de visine...
Stefania,saracutul David.Ai grija de puiut si de tine.

19+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna gravidute!
Huacin multumesc pentru raspuns. Anasia mi-amintesti de cum am petrecut eu ziua mea de nastere (am bolit toata ziua, am vomitat non-stop, si aveam impresia ca mor). Dar trec astea.
In ceea ce priveste acea suma de bani de care aminteam: din cate mi-a spus colega mea este o suma fixa care se da de catre Primarie la toate femeile cand nasc (doar atunci cand nasc, o data); iti cer nu stiu ce hartii (am sa ma interesez); ce nu stiu sigur e daca acesti bani se dau in toata tara; dar ce stiu sigur este ca aici in Brasov, s-au dat (i-a luat colega mea in decembrie cand a nascut , si chiar mi-a spus despre ei pentru ca se pare ca sunt f. multe mamici care nu au habar de asa ceva, si daca nu merg sa intrebe nu le trage nimeni de maneca).
In ceea ce priveste durerile de cap: si eu am tot avut si am intrebat dr.: sunt oarecum normale, sunt datorate sarcinii; tot la fel si tensiunea scazuta si ametelile; incercati sa va luati tensiunea atunci cand va doare capul si ametiti caci sigur o sa o aveti mica; eu asa am facut, si aveam tensiunea 9 cu 6; sfatul dr: sa incercati sa va intindeti si sa va linistiti pe moment.

19+

Mergi la inceput

Hai ca abia acum am facut si noi ochisori,am stat ieri pina 1 noaptea pe net.
Stefania, imi pare rau pentru David. Sper sa se faca bine cit mai curind. Il poti trata acasa sau trebuie neaparat dus la spital. Oricum noi toate speram sa nu dea complicatii.
Si daca a fost vorba de concediu prenatal eu am voie sa-mi iau doar 4 luni concediu de maternitate, timp in care imi iau salariul suta la suta. Daca vreau sa stau mai mult -atunci fara plata si nimeni nu-mi garanteaza ca ma vor primi iar la servici.
Pupici, Nata, 14+

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mamanati, sa stii ca si mie mi-a zis dr de o discrepanta, numai ca bebe era mai mare cu o sapt decat varsta sarcinii mele...

Cosmina, asa e, ai dreptate, glumeam si eu si mama, iti dai seama ca n-o sa ma mai gandesc eu atunci la zodie....oricum mie una mi-e indiferent daca e Rac sau Leu, pentru ca va fi puiul meu scump si imi doresc numai sa fie sanatos

Stefania, imi pare tare rau pentru David, saracutzu' de el. Insanatosire grabnica!

Pika-pika- m-ai omorat cu clatitele...tocmai ziceam si eu ca ma apuc sa ma mai abtin de la orgiile alimentare, dar cu voi aici nu am nici o sansa...sunt topita dupa clatite...
Ce face tatal tau, cum se simte?

Cristina 19+

Mergi la inceput

Fetelor, da ce lisniste pe aici.
Cristina, eu cred ca e vorba de ciclu menstrual mai lung la mine si mai scurt la tine. Respectiv si ovulatia la mine e mai tirziu. Da nu e chiar 2 saptamini. Cred ca bebele tau e un baietel zdravanel si papacios.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Ma alatur si eu grupului cu contractii, din pacate . Am avut joi seara dureri destul de neplacute si nu m-au lasat decat dupa 3 no-spa-uri luate consecutiv, ceea ce nu mi s-a mai intamplat. Asa ca mi-am luat concediu medical, am expediat-o pe Stefania la socrii mei si acum stau la orizontala toata ziua. Este tare greu de rezistat, ma plictisesc cumplit. Mi-a spus doctorita insa ca primele 3-4 zile sunt esentiale, daca in astea sunt cuminte am sanse sa revina colul la loc (in caz ca s-a scurtat) si sa fie bine mai departe. Acum nu mai am dureri, macar... Orizontala inseamna repaos absolut, exprimarea ei a fost ca "la baie si atat". Asa ca, daca aveti dureri, evitati statul in picioare si efortul de orice fel...

Pika-pika
, iti tinem pumnii pentru tatal tau.

A.cicel, nu stiu cum rezisti la programul asta . Zi-ne de luna de miere , unde va duceti?

Va pup pe toate si am fugit la orizontala.

Kehleyr 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Letizia, pana la 9 cu 5 e tensiunea normala in sarcina.
E firesc sa scada tensiunea, de la progesteron peretii vaselor de sange sunt mai flexibili.

Uite aici explicatii mai pe lung: http://www.birth.com.au/class.asp?class=6625&page=3

Bebele meu s-a hotarat sa faca miscare si seara alearga prin burtica Are program de jogging de pe la 10 pana cand ma culc (pe la 2 adica). E foarte fain, imi place sa simt cum se invarte pe acolo. Poate in curand o sa se simta si cu mana, sa stie si tati cum e...

Pupici la burtici!

Galushca 17 sapt +

Mergi la inceput