Mamici de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Va rog sa ma scoateti din listuta.

Sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi!

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Buna, burtici!

Mai, fetele care aveti contractii, stati cuminti cum va spun medicii, ca sa nu fie nevoie sa stati toata sarcina, ca atunci sa vedeti urcat pe pereti!!!! In mod normal, daca "spiritele" se linistesc, nu e nevoie sa stati in pat toata sarcina, asa ca mai bine fiti putin cumintele acum...

Problema tensiunii mici... 9 cu 5 e normala in sarcina, dar sunt fete care nu o tolereaza, pentru ele e prea mica si da dureri crunte de cap, la propriu; sucul de fructe este, in cazul nostru, cel mai bun regulator de tensiune. Eu am tensiunea in cadere de obicei, va dati seama ca acum e un dezastru; data trecuta, la o astfel de cadere pe la 2-3 luni de sarcina, m-au pus sa beau si cola in spital, ca sucul de fructe nu a fost suficient, asa de rau cazuse.

Febra de 3 zile, unii ii spun si pojarel, are marele dezavantaj ca da febra mare, in jur de 40, chiar daca dureaza asa putin. Practic, problema ei majora este controlul febrei, celelalte efecte nefiind importante, nu lasa nici sechele. Ideea este ca, la peste 40, multi copii mici pot face convulsii, nu stiu acolo Stefania, dar eu aici i-am cerut doctoritei de familie diazepam intrarectal sa-l am in casa; in cazul in care febra sarea de 39,5, ii puneam repede puiului unul in popou, ca sa nu ajunga la convulsii.

Valentina 15+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor,

avem voie miere de albine in timpul sarcinii ? pe paine cu unt sau pt indulcit ceaiul ?

ca citisem eu ca nu ar fi buna, tot pe forum am gasit asta.
dar e naturala 100%, oare e ok ?

pupi,
miti 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Miti, este absolut "safe" sa papi miere cit esti insarcinata. Nu e voie sa dai miere la copii pina la un an , pentru ca contine o bacterie Chlostridium botulinum care poate fi fatala. Ba la gravide chiar se recomanda tratament cu miere cind esti racita. Iata citeva site-uri:
http://www.webmd.com/content/article/43/3606_275
sau uite ce spun mamicile aici pe forum:
http://www.babyfit.com/messageboard-thread.asp?imBoard=17&imparent=1408020
Deci daca totusi ai dubii poti cumpara miere din magazin care e pasteurizata. Eu folosesc miere si naturala.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Va salut si eu burtici.

Scrieti asa de mult incat eu abia apuc sa va mai citesc. E drept ca nu pot sa intru prea des, intru numai de acasa si asta inseamna numai seara. Eu ma bucur de fiecare zi acum de cand numai am greturi si sunt mult mai activa. Bebe misca din ce in ce mai des, in cate o zi il simt de mai multe ori pe zi.

Sunt si eu interesata de intalnirea din Martie, treceti-ma si pe mine in listuta, va rog.

Inca ceva voi simtiti burtica rece pe mijloc? A mea este calda in parti, iar chiar pe mijloc, unde il simt si pe bebel, este rece. Nu am apucat sa o intreb pe doctorita, dar poate ma ajutati voi inainte.

Bebelul meu se naste in jurul zilei mele de nastere, asa ca o sa fie leu ca si mine . Eu sunt tot mai curioasa sa stiu ce este, fetita sau baietel, nu ca ar avea mare importanta, doar sunt curioasa ca sa stiu la ce sa ma gandesc, pana la urmatoarea eco insa nu am nici o sansa. Saptamana viitoare imi fac si eu TT, sper sa iasa bine.

Vreau sa stiu si eu daca e interzisa mierea in timpul sarcinii, cred ca tot aici am citit ca nu e buna. Si mama ce am mai mancat in primele saptamani, ca aveam pofta, deh.

Hai ca va las acum sa nu ocup prea mult loc dar va urez in continuare sarcini usoare la toate burticile.

Tina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Buna bebelusi si mamici!
Nu am vesti f bune dar asta este.Ieri am fost la control si d-na dr nu a fost f incantata pt ca uterul meu este f contractat si am eminenta de avort.Maine ne internam sa ne tina sub observatie o sapt si sper sa ne intoarcem cu vesti foarte bune.
Vom face si morfo-fetala si sper ca vom afla si sexul bebelusului.Am fost foarte suparata si trista aseara ,iar azi noapte abia am reusit sa adorm pe la ora 4-5 nu mai stiu, dar am reusit sa trag o serie de plans si m-am descarcat.
Eu am mai piredut o sarcina in luna august ,deci am antecedente si probabil de aceea dr este ingrijorata.
Va doresc numai bine,multa multa sanatate si aveti mare grija de voi si de bebelusi
Va pup pe toate! SCuzati-mi exprimarea dar nu gandesc prea lucid la ora asta.

COSMINA 18 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna burticutze!

Muuh La Multi Ani pt ziua de ieri! Sorry dar ieri nu am intrat pe net.
Cosmina numai bine si sanatate! Si sa vii inapoi cu vesti cat mai bune!
Pika-Pika multa sanatate tatalui tau!
Stefania insanatosire grabnica la puisor!
A.cicel chiar nu ne-ai zis nimic de planurile pt luna de miere!
Eu ieri nu am fost pe net ca am fost la cumparaturi pt gratarelul de azi ca avem musafiri. Numai ca trebuia sa nu fie ceva ok si de azi noapte ploua, nu a plouat de n-spe zile si tocmai acu s-a gasit. Ufff! Dar oricum facem gratarul ca avem afara spatiu si acoperit in gradina deci e ok. Dar era mai bine daca totusi nu ploua. Aseara am stat in bucatarie la casapit carnitza. Am unso cu toate mirodeniile si la frigider cu ea ca azi are o zi mare. Tre sa arate bine! Mai avem si o salata bouef la antreuri pana se face gratarelul si apoi gratar cartofei la cuptor si salata. Iar la desert inghetata cu piersici din compot si prajitura cu budinca de ciocolata. Abia astept! Aaaa si vinete la gratar!
Gata ca v-am innebunit cu papitza mea.
Va pup si sa aveti o duminica frumoasa si o sapt cat mai buna!

------------------------
13+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Muuh, LA MULTI ANI si din partea noastra. Sorry, cam tirziu.
Mada_mxm, te bat! Am un lac in gura. Da bine, de fapt ca asa m-am hotarit ce fac azi. Merg la un restaurant sa pap si eu carnita la gratar. Petrecere frumoasa diseara!

Mergi la inceput

Muuh, LA MULTI ANI si din partea noastra. Sorry, cam tirziu.
Mada_mxm, te bat! Am un lac in gura. Da bine, de fapt ca asa m-am hotarit ce fac azi. Merg la un restaurant sa pap si eu carnita la gratar. Petrecere frumoasa diseara!
Nati si bebe din burtic 14+

Mergi la inceput

Cosmina, te asteptam peste o saptamina cu vesti bune. Ai grija de tine si de bebe. Multa sanatate si sa va aiba Doamne Doamne in paza.

B.N.

Mergi la inceput