Mamici de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
Galushca spune:
Cosmina, sa stii ca ne gandim la tine si la bebitz. Nu te stresa, o sa fie bine
Iti tinem pumnii si ai grija de tine!
Pupicei
Galushca 17 sapt +
Sabana spune:
Muuh la multi ani pentru ziua ta. Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos.
Mada_mxm eu de la o vreme poftesc groaznic de tare. Tocmai am mancat o Milka cu biscuiti.
She_wolf esti super curajoasa. Te admir.
Cosmina iti tinem pumnii si sa vii cu vesti bune peste o saptamana.
cristina_ana spune:
Cosmina, ai sa vezi ca o sa fie bine. Daca te interneaza, inseamna ca o sa te tina sub control si o sa primesti tratamentul adecvat, asa ca nu are cum sa nu fie bine. Sigur peste o saptamana o sa ne dai o veste buna.
Te pup si iti tin pumnii! Sa fii curajoasa!
Cristina, 20+
geliza spune:
Buna burticute,
Muuh, La multi ani cu intarziere...nastere usoara si bebe sanatos
Cosmmyr, iti tin pumnii sa fie totul in regula si te asteptam cu vesti peste o saptamana
Pumpkin, iti multumesc si eu ca te gandesti la noi si ai grija de tine si de fetita in continuare
Pika-pika, sanatate multa tatalui tau
Stefania, insanatosire grabnica lui David si sper sa nu fie nimic grav
Lulu, dar ce ai patit?
Bulinutza, cum a fost la Predeal?
Fetelor, eu am fost la un chef aseara si azi noapte nu am putut dormi de cat am mancat
...asta e...acum ma dreg cu salata de fructe, dar tot am mancat niste finetti pe paine...nu stiu ce mi-a venit ca n-am mai mancat de ani de zile...
despre miere...nu stiu daca e permisa sau nu, cert e ca eu am mancat pana acum 2 borcane de cand sunt gravida
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
A.cicel chiar nu ne-ai zis nimic de planurile pt luna de miere!
Din pacate nu vom pleca in luna de miere imediat dupa nunta. O sa amanam pana in vara. Nu ne permite nici seviciul... Si mai sunt si alte probleme pe care trebuie sa le rezolvam pana in vara... Dar atunci sigur vom merge.
13+Mai am 13 de zile pana la nunta
POZE
mamanati spune:
A.cicel, pai in vara tu nasti!!! Cind vrei sa mergi in luna de miere?
Parerea mea ca pina la 6 luni e bine, dar dupa asta cu burta mare nu te mai poti relaxa cum vrei.
B.N.
Muuh spune:
Multumesc mult de urari si va doresc si voua sarcina si nastere usoare, copii sanatosi si norocosi.
Mitza
16
AYSHA 2 spune:
SAlut burticutelor !
N-am mai scris de mult timp, mea culpa, dar am avut primele luni o perioada horror, in fine, acum a trecut, sunt bine, dar am burta si sunt din ce in ce mai greoaie, nu mai dau acelasi randamnet la locul de munca
Am inceput sa manac din ce in ce mai mult, inca am probleme cu lactatele, fac tot felul de combinatii ca nu pot sa beau lapte simplu ca imi crapa burta, offf
Se pare cama baietel !!!!!!! Oricum, asta era ultima pretentie pe care o aveam de la el...
Imi patre bine ca voi sunteti in mare majoritate bine
Va doresc numai bine pe viitor
Va pupa pe toate
Aysha 17+
COSMMYR spune:
Va multumesc mult pentru incurajari! Peste o sapt trebuie sa ma intorc cu vesti bune.
La multi ani ,MUUH!
COSMINA
18 SAPT
cornelia_laura spune:
Buna seara fetelor.
Din pacate nici eu nu vin cu vesti prea bune
. De vineri am contractii destul de puternice cu dureri serioase, burtica e tare de tot. Am fost azi la control la spital si mi-a confirmat medicul ca sunt contractii. Reluam tratamentul cu utrogestan, no-spa si scopantil(cate 1/12 ore din fiecare) plus repaus. Asta cu repausul e imposibil, nu are cine sa se ocupe de Eduard . Merg cu Dumnezeu inainte si sper ca bebe sa fie luptator. Pe 23 Feb merg din nou la spital, asta daca pana atunci nu mai apare ceva.
lulu75, imi pare nespus de rau!
mamanati, la mine este o diferenta de aprox 10 zile(depinde mult si de ecograf)si 2 medici mi-au spus pana acum ca nu e nici o problema.
stefania, sanatate multa lui David!
Muuh, cu intarziere iti urez si eu din suflet LA MULTI ANI!
Cosmmyr, ma rog la Dumnezeu sa-ti fie bine. Nu-ti pierde speranta!
Kehleyr, ai mare grija de tine! Ce noroc ai cu socrii tai....
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
16+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard