Mamici de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
mamanati spune:
Cornelia, mersi pentru incurajare. Si eu sper ca nu e grava discrepanta asta. De fapt, nu-mi fac mari griji ca eu am mai avut asa ceva si a fost totul OK. Iti doresc sa te faci bine cit mai repede si sa-ti treaca contractiile. Spune-i bebelui sa fie rabdator pina in iulie. Si, poate gasesti pe cineva sau iai o bona sa te ajute cu Eduard, macar acum.
B.N.
miti2004 spune:
dragelor, aveti grija de voi si de burtici...si odihniti-va de cate oi aveti ocazia...
Azi deja am dat iama-n miere ! mi-a adus sotul de acasa ca s-a intors ieri ...e asa de buna 
pupi,
miti 15+
mamaluidavid spune:
Buna fetele!
Va scriu repede,inca nu s-a insanatosit David,se pare ca nu e ce au crezut,are niste virusi in gat,virusi noi deci sunt mai greu de diagnosticat
,noroc ca am fost ieri la urgente si am dat peste un doctor bun.Sper sa ii treaca repede cu tratamentul nou.
Cornelia tinem pumnii sa fie totul bine si sa fie Eduard cumintel sa nu te obosesti prea tare.
Kehleyr ai si tu grija de burtica,sa treaca contractiile.
Sa stiti ca si eu in ultimele zile am cam simtit burtica tare,oare ce o fi de ne-a apucat pe asa multe contractiile? Bebei grabiti ce avem 
Miercuri o sa merg si eu la control,sper sa vin cu vesti bune.
Lulu imi pare rau.Ce s-a intamplat? 
Cosmina te asteptam cu vesti bune!
Huacin cand a facut febra 40 avea introdus de vreo 40 de minute supozitor pentru reducerea febrei,se pare insa ca virusul asta isi face de cap.Sper sa scapam cat mai repede de el.
Eu probabil ca voi intra ceva mai rar,miercuri ajunge sora mea cu sotul ei la noi ,probabil vom fi mai mult plecati dar nu va uit eu pe voi si o sa mai intru din cand in cand sa vad ce mai faceti si sa va spun despre noi.
Sora mea are 22 de saptamani,abia astept sa ii vad burtica
Va pupic si aveti grija de voi!
Stefania 15 +
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by mamanati
A.cicel, pai in vara tu nasti!!! Cind vrei sa mergi in luna de miere?
Parerea mea ca pina la 6 luni e bine, dar dupa asta cu burta mare nu te mai poti relaxa cum vrei.
B.N.
Vrem sa mergem prin luna iunie. daca vom reusi. daca nu...amanam pentru anul viitor. Noi vrem sa cumparam apartamentul in care locuim si vrem sa il renovam de la A la Z. Si asta pana in vara. Speram sa si reusim.
13+Mai am 12 de zile pana la nunta
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by ildiko75Ildiko 75 - DPN 08.07.2006
Bine ai venit. sarcina usoara iti doresc. Asteptam mai multe detalii despre tine si BB. Esti trecuta si pe listuta.
13+Mai am 12 de zile pana la nunta
POZE
chiara.2005 spune:
Feleor imi cer scuza daca revin la un subiect care s-a mai discutat dar aveam o intrebare. Am fost in dimineata aceasta sa ma programez la TT, si ei mi-au calculat ca daca acum sunt in saptamana 15 va trebui sa fac TT-ul in 7 martie, ceea ce ar insemna deja saptamana 18. Din lista cu analizele care trebuiesc facute, scrisa daca bine imi aduc aminte de Kehleyr, rezulta ca TT-ul trebuie facut in sapt. 15 - 16. In acest caz nu sunt programata prea tarziu? va fi concludent testul? mentionez ca sunt in 15 saptamani calculate de la data UM...oare ei calculeaza saptamanile in functie de data la care se presupune ca a avut loc ovulatia? ....
Chiara 15+
Ancutex spune:
Buna burticutze,
Chiara, mie dr mi-a spus sa ma programez pentru TT in saptamana 16, iar dupa sapt 20 stiu ca se face echo morfologica. Mai intreaba-ti dr.
Aveti mare grija de voi si de bebei si urmati sfatul medicului. Si cel mai important este sa fiti linistite si sa nu va stresati si agitati inutil. Starea de spirit este cea mai importanta si se transmite catre
. Mie mi se intampla ceva ciudat cu pofta de mancare - sunt zile cand am o pofta... de as manca de toate si zile in care nu pot sa ma gandesc la mancare si vreau doar fructe si salata. Si voi treceti prin stari din astea? Oricum incerc sa mananc cat mai mult lapte, iaurturi si branzeturi, ca am suficient calciu pt bebe si pt mine. In trecut am mai avut deficienta de calciu.
Nu reusesc sa tin pasul cu voi la scris, dar va citesc toate mesajele si o multime din intrebarile mele isi gasesc raspuns in discutiile de pe forum 
Ancutex 13+ 
Ancutex spune:
Am uitat sa va intreb ceva, mai ales pe mamicile care sunteti in Bucuresti - Unde as putea gasi niste pantaloni cu banda lata elastica pt
? Pantalonii pe care ii am incep sa ma stranga si sa ma simt incomod in ei si imi trebuie altii pentru birou.
Multumesc si va pup,
Ancutex 13+