Mamici de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ancutex eu mi-am luat blugi cu banda de la Eu si Mami, deschis in Carrefour Militari si undeva pe Stefan cel Mare vis-a-vis de Spitalul Colentina. Haina dragute mai au si in magazinul Victoria la ultimul etaj. Un picut cam scumpe, dar acum fiind reduceri poate gasesti ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Dragi mamici,nu am mai scris demult dar am avut atatea pe cap.Dupa ce mi-a zis dr ca am placenta praevis si ca mi s-s scurtat colul(27/29mm) am crezut ca innebunesc.Plus de asta durerile din burta m-au terminat.Am postat un subiect cu Dupaston si Nospa.De 4 zile stau la orizontala si astept.Ieri am fost la medic care a vrut sa ma interneze si am refuzat.Mi-a mai zis sa iau scobutil si parca m-au mai lasat .oricum am promis ca ma duc de bunavoie daca nu schimba situatia.Uite asa nu am avut nimic si dintr-odata m-au apucat toate.Daca stiti ceva despre ce am eu,sfaturi orice varog sa imi spuneti.
Scobutilul ala cat se ia?Stiu ca la dureri in burta dar la inceput cam cate zile?
va pup si va doresc numai bine.
Statul in pat ma innebuneste.Am noroc ca copilul e la soacra-mea ca altfel..
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza' fetele!

Chiara.2005 TT se face, aici cel putin, intre sapt 16 si 18. Asa mi s-a zis de la spital. Pe mine m-au programat la 16 sapt si 3 zile pe 1 martie si cumnata mea care este in Italia s-a dus la 16 sapt si o zi.
Mamanati n dadea! Multumesc pt urare. A fost f fain cu toate ca a plouat. Atata tot ca aici nu gasim carbuni klumea de gratar. Adik sunt un sg fel care sunt buni si de cate ori am facut gratar am umblat ca nebunii jumate de londra si abia abia am gasit o punga. Asa ca ne-am cam chinuit cu focul. Dar in rest a fost super. Papa mult si bun, distractie in ciuda frigului de afara.
Si chestie curioasa eu care nu suport nici un miros de mancare nu am avut nimic cu mirosul de fum si de gratar sau de cartofi sau ce-a mai fost pe masa. Dar cand am terminat si faceam curatenie si am deschis frigiderul pt o fractiune de secunda sa pun smantana la loc, mi s-a intors tot. Offf...Si nici nu zic distractie distractie dar si ce maldar de vase era dupa ziceai ca erau de la un restaurant asa multe erau. Dar a fost great.
Azi ma pun pe invatat ca trebuie sa merg sa imi dau primul examen si m-am tot lungit asa ca fug la studiat. Pupici la toate!

------------------------
14+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Buna burtici si bebici
Mamanati din cate stiu eu la fumatoare apar discrepante,bebelusii fumatoarelor sunt mai mititei insa sunt sanatosi!
Mamaluidavid incearca sa te relaxezi,micutul o sa se faca bine iar tu risti sa ai probleme apoi cu bebe2!Sunt convinsa ca nu vrei asta!
Ildiko75 bine ai venit printre noi!Sa ai o sarcina usoara si un bebe voinic si sanatos!
Ancutex eu niciodata nu am fost o mancacioasa!Acum insa patesc acelasi lucru ca si tine insa ma chinui sa mananc chiar daca nu imi este foame fie ceva usor fie fructe,iar daca nu intra le mai imping putin cu degetul...
Pika-pika astept vesti bune de la voi!Incearca sa fi puternica!
COSMMYR astept vesti bune de la voi!
Cat despre dureri eu simt in acelasi loc,adica fie in stanga fie in dreapta jos nu dureri ci intepaturi puternice insa scurte ca durata.
16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Mada_mxm, 16 si 18 saptamani calculate de la data UM sau se considera varsta de la ecograf?

Chiara 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Arghirmonica nu am inteles: ti-a dat scobutil pasile sau supozitoare (care se mai numesc si scompantil)? Eu tot fac tratamente de la inceputul sarcinii si pot sa iti pun ca dr. imi dadea sa iau dimineata si seara un no-spa pastila si un supozitor scompantil concomitent; duphastonul este progesteron; de cate ori pe zi ti l-a dat? si in ce luna esti? caci mie pentru col scurtat mi-a facut cerclaj (si aveam in jur de 30/32) dar asta nu se poate face decat maxim pana in saptamana a 19-a
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Va pup
Nici eu nu sunt intr-o stare tocmai buna, nu stiu ce am, imi vine sa plang din orice, ma inteapa burta jos( cred ca de la uter si ligamente), ma doare capul si sunt tare trista...eu care eram optimismul in persoana si vesela mereu....sper sa ma adun si sa imi treaca...

Cristina 19+

Mergi la inceput

Pe net scrie ca triplul test se face intre saptamana 14 si 18,maxim 20!Mie mi se pare o tampenie,poate gresesc!Este un test care de cele mai multe ori da un rezultat gresit,stim f. bine ca multe mamici au trebuit sa-l repete iar una l-a facut la 6 clinici iar cand se face ecografia morfologica,in ciuda acelui rezultat eronat,din fericire bebe este bine!Asta dupa ce ne dam de ceasul mortii,ne stresam,ne agitam...riscand sa ne facem mult rau in acele momente!
16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Cristina_Ioana, vreau sa vad un zambet de la tine....si dau la schimb niste pupici parizieni, ok?

Miky 20+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Cristina_Ioana ce se intampla cu tine?Crezi ca lui bebe ii place de tine asa?Vrei sa-l superi pe bebe?

Mergi la inceput