Mamici de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
bulinuta27 spune:
Va pup burticute.
Gelizam-ai inttrebat de Predeal...a fost plictisotor caci am fost singurica si frigggg rau de tot...in rest era frumos de tot..zapada multa.
Cristina-Ioanate inteleg..si eu sunt la fel...plang in continuu...poate am si ceva motive dar sunt si foarte sensibila...plang toti cateii de pe strazi si tot ce vad rau in jurul meu...nu ma pot abtine
Si pe mine ma doare burtica destul de tare jos si am niste intepaturi mama-mama. Voi cu voma cum mai stati ca la mine s-a intetit acum
.
Am facut echo la Dr. Iosup (de aia va scriu asa tarziu) si se pare ca sunt fericita posesoare a unui
, desi eu mi-as fi dorit o fetita, dar sa Deie Domnul sa fie sanatos.
Va pup si o saptamana buna va doresc.
bulinuta
15+
PS aveti idee cate no-spa avem voie pe zi?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
letitzia spune:
Cristina_Ioana si mie mi se intampla des, mai ales in ultima perioada si de cand am "probleme" si la serviciu si plang aproape in fiecare zi; dar imi caut altceva de facut (sau de "gandit":) ca sa imi treaca starea; si sunt convinsa ca si tie o sa iti treaca starea asta pacatoasa, dar cu cat mai repede cu atat mai bine, nu-i asa![]()

geliza spune:
bulinutza, avem voie pana la 4 no-spa pe zi...
fiindca nu ai PM-ul activat te intreb aici: azi dimi ai fost la iosup? apoi ai fost la dr. T sau te duci diseara? apropos, l-ai sunat sa-l intrebi cand intrerupi tratamentul? Te intreb fiidca lunea viitoare merg si eu la iosup, apoi voi merge la elias...ca sa nu mai vin si seara la bucuresti
aa, si felicitari pentru baietel...
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
anasia spune:
buna, burtici!
bulinuta27 si eu l-am intrebat pe dr T cate no-spa si mi-a zis ca pot mai multe, nu au efect negativ asupra bb; cat despre voma nu sca p de nici o culoare, dr mi-a dat zofran cate 1 inainte de masa, dar nu stiu daca sa iau sau nu, a mai luat cineva?
anasia
misy spune:
bulinuta27 sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos si istet.Urmatorul bebelus o sa fie fetita!Nu-i asa ca iti doresti pereche?Leget de intrebarea ta din pacate eu nu pot sa te ajut cu un raspuns!
16
Cristina_Ioana spune:
Pumpkin si Misy, sunteti niste scumpe
...chiar nu stiu ce am de 2 zile, ca eu sunt o vesela si o optimista, chiar mi-a fost ok pana acum, nu stiu ce m-a lovit sensibilitatea asta deodata...aseara am plans la o comedie, acum imi vine sa plang cand vad cum ninge...uffff, oi trece eu si peste starile astea
Pumpkin- esti ok? cat mai stai?![]()
Cristina 19+
Cristina_Ioana spune:
Bulinutza, zici ca si pe tine te inteapa burtica jos? eu simt uneori asa ca niste cutite, mai ales daca tb sa merg la baie, cu cat tin cu atat mai doare mai tare...si dupa imi trece...nu mai stiu ce sa cred.. o fi normal?
Letitia, culmea e ca nu am avut si nu am motive sa ma stresez, pana acum am fost foarte echilibrata si pozitiva, sper sa treaca starea asta...ca tare nasol e...
Cristina 19+
arghirmonica spune:
Letitzia(sper ca am scris bine),scobutil iau supozitoare 2/zi impreuna cu no-spa.intrebarea e pana cand?Cat priveste colul al meu e mai scurt la 17 sapt.de 27/29mm si nu mi-a zis de cerclaj.Hai ca ma ia groaza,de ce nu o fi zis nimic.Oricum daca ma tine si nu mai trebuie sa merg la spital ma duc 22 feb.pt eco morfo si at am fix 19 sapt.Si oricum am zis ca ii cer eu sa-mi faca cerclaj.Vai ca nici nu mai stiu ce sa cred.Tu cat timp ai luat supozitoarele alea?
Mersi,Monica
17+
madacristina spune:
Buna mamicilor,
Am reusit sa mai intru si eu....imi pare rau ca v-am cam parasit,dar cand am fost in medical,cand a fost nebunie aici la servici.Eu sunt bine,adica cat se poate de bine,racita,insa bebe e k....luni ma duc la control,sper sa ne zica ca e totul in regula pt ca pe 22 plec la viena pt 4 zile si nu vrem sa fie vreo pb.
Ma tot gandesc cum sa fac sa nu mai vin la servici...sau sa-mi fac program scurt...acum sa vad cum ma inteleg cu cei de aici,oricum nu prea mai rezist,obosesc f repede si pe langa asta e si f curent unde am eu biroul....sa ma mut in alt birou nu se poate....cam complicat.
Tb sa aflu cate zile de concediu mai am si sa mai vb cu medicul de familie sa vad dc mai pot lua medical,pana sa intru in prenatal....de la conta mi-au zis ca dc-mi fac program scurt tb sa-mi ia din salariu,nu-mi prea convine deoarece si asa nu am un salariu f mare....dar sa vedem.Sper ca azi sa stiu si eu ceva sigur ca sa ma mai linistesc.....ma cam agit din orice si stiu ca nu am voie....
Voi ce mai faceti?
Va pup pe toate si sper sa intru mai des....sa aveti grija de voi si de cei mici...
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si bb 20 saptamani
andreea25 spune:
buna fetelor! scuze ca nu v am mai scris de mult ,dar am citit aproape tot ce ati scris.
eu sunt in concediu de odihna si ma simt f bine.am inceput sa mananc mai bine si pe 22 febr ma mai duc la un control.sper sa fie totul bine si cu bb.
am si eu dureri de burtica dar nu f dese si iau nospa doc mi a zis max 3/zi.
despre concediu medical am citit la pagina legislativa ca pana in prenatal putem lua 90 zile de medical de la medicul de familie sau de la ginecolog.concediu de risc de sarcina e putin mai complicat,poti sa iei in caz ca angajatorul nu ti poate oferi conditii sigure de munca.mai multe detalii cititi acolo ca e bine de stiu.si cu programul redus am vazut ca se plateste intreg.
eu o sa incerc sa mi iau medical cat pot de mult mai ales ca ne mutam si va fi o perioada mai stresanta ptr mine ,sper sa trecem cu bine.
despre TT eu nu vreau sa l fac decat dc doc va considera ca trebuie.in schimb vreau sa va intreb cu cat timp inainte trebuie sa ma programez la eco morfologica si dc imi trebuie trimitere de la doc ginecolog? stiu ca se face intre sapt 18-22 dc nu ma insel si eu sunt in 14 de la um asa ca as mai avea timp.
pofte am asa:portocale care mananc in fiecare seara si inghetata care nu prea ma lasa sotul sa pap ,in rest mancare gatita si multa salata verde sunt innebunita!!
hai va pup si aveti grija .va las ca incep sa mi strang din lucruri.
andreea25