Mamici de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
Mali_ spune:
Si eu sunt o fire vesela si optimista si faptul ca de cand am ramas insarcinata nu mi-a fost rau deloc m-a ajutat foarte mult sa imi mentin starea asta. Dar sotul meu este plecat in strainatate de lunea trecuta si o sa vine de-abia vineri si simt ca ma apuca si pe mine tristetea. Saptamana trecuta am rezistat eroic, dar azi, de cand m-am trezit imi vine numai sa plang. Nu am chef de nimic si am foarte mult de munca la serviciu. Dar sper sa imi treaca pana maine si sa recuperez.
Am observat ca bebisorul meu nu prea imi da voie sa ma enervez, sau sa ma supar, pentru ca incepe si el sa se agite si atunci imi aduce aminte ca trebuie sa am grija de el si ca sentimentele mele nu imi mai apartin, acum trebuie sa am grija de el si sa il protejez si sa fiu vesela pentru el.
Mali
17+
MissJJ spune:
Chiara.2005 dupa ecograf. Ca eu dupa UM am cu o sapt mai putin decat la ecograf. Si mi-a zis moasa ca ei la spital se iau numai dupa nr de sapt de la ecograf.
------------------------
14+
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
misy spune:
Mai fetelor cred ca de fapt noi avem o problema!Cred ca este o stare generala!Suntem nervoase,irascibile,ne deranzraza orice...De ce oare?
cristina_ana spune:
Fetelor!!!!, ce e cu voi? Credeam ca eu sunt singura cu moralul la pamant, dar vad ca e o stare generala. Si eu plang din orice, dar eu asa sunt de felul meu, mai pesimista. Mai ales ca miercuri ma duc la eco morfologica si mi-e frica sa nu-mi spuna ceva rau.(avand in vedere ca am tot avut contractiile astea nenorocite).
Cristina_Ioana, tu chiar nu ai voie sa fii suparata. Pai tu esti cea mai vesela dintre noi toate, si eu cel putin, de cite ori citeam mesajele tale ma incarcam cu energie pozitiva si optimism, si imi spuneam ca as vrea sa pot sa fiu ca tine.
Arghirmonica, si eu cred ca daca ai colul asa scurt ar trebui sa faci cerclaj. Nu ma pricep si nu as vrea sa vorbesc prostii si nici sa te sperii, dar eu cred ca e mai bine sa vorbesti cu medicul tau despre asta. Oricum, colul se poate lungi, dupa cite stiu eu, dar pentru asta trebuie repaus la pat. Eu iau no-spa si scobutil cam de trei ori pe zi, nu stiu nici eu daca e OK, dar decit sa stau cu contractii...
Eu tocmai am gatit friptura de vita la cuptor cu ciuperci, in sos de vin. Dar acum stau si ma gandesc daca vinul din sos a mai pastrat ceva alcool, sau s-a evaporat. Mancarea tocmai e gata, dar acum nu stiu daca sa maninc sau nu. Voi stiti ceva despre asta?
Va pup pe toate, si sper sa iesim cit mai repede din starea asta de deprimare!
Cristina, 20+
madacristina spune:
Nu stiu ce sa mai zic...eu una m-am zapacit rau referitor la chestia cu programul de la servici....tipa care se ocupa de personal de la mine din firma mi-a zis ca dc imi fac program scurt imi ia si din salariu automat,adica voi fi platita cat muncesc....mi se pare f aiurea...deja m-au luat toti nervii pt ca si asa am un salariu nu f mare si dc mai imi ia si din bani....atunci nu stiu ce o sa ma mai fac...oricum eu una vreau sa stau acasa...pt ca sicner nu mai pot,imi e din ce in ce mai greu,ai mei,parinti mai exact,nu inteleg ca mi-e f greu,ei cred ca sunt mofturi ca sa zic asa,dar deja nu-mi mai pasa,eu vreau sa stau acasa si gata...e mult stres,v-am zis de faza cu curentul....ajutati-ma cu un sfat,cum sa fac,chiar nu ma pricep la chestiile astea,tot citesc legi dar parca sunt batuta-n cap....acum vreau sa ma calmez putin,dar sincer sunt f suparata,dezamagita....
Multi pupici si sper ca nu v-am plictisit cu pb mele
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si bb 20 saptamani
Cristina_Ioana spune:
Cristina_Ana- nu stiu ce m-a apucat ca am fost foarte bine si vesela pana acum, optimista chiar cand imi era tare rau...eee, sper sa ma adun repejor si sa imi revin
Oricum ai fost tare haioasa cu sosul de vin, m-ai facut sa rad
Si eu gatesc fripturici cu sos de vin si cred ca nu e pericol ca se evapora din alcool...sau nu?...
Inseamna ca o ne-am imbatat bebeii pana acum ? 
Cristina 19+
bulinuta27 spune:
Geliza, da mergi al Iosup si apoi la dr. T in functie de timpul dansului poti sa mergi deiredt la cabinet dupa 3. Tratamentul l-am intrerupt in ultima zi din saptamana a 13 a si m-a programat la TT in saptamana a 16 a ptr ca eu am facut Prgenyl si trebuei sa treaca un timp ca altfel ii imfluenteaza rezultatul.
Misy, Anasia multumesc mult de urari, va pup
si va doresc si voua bb
sanatosi si isteti.
Cristina -ana nu cred ca are vre-o influenta vinul din fripturica asa ca papa linistita..presupun ca nu ai pus 2-3 kg
ca sa nu aiba tp sa se evapore.
va pup
bulinuta
15 +
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
cristina_ana spune:
Cristina_Ioana si Bulinuta, merci de raspuns. Acum ma duc sa pap friptura, ca miroase tare bine, si cred ca daca nu as manca as muri de pofta! Va pup!
Cristina, 20+
anasia spune:
cristina, mi-ai facut o pofta de friptura....imi fac, dar de porc ca nu mai suport pasare la fata;mi s-a urat de atata supa si carne de pasare; fetelor eu am facut TT la 14 sap si 5 zile, potrivit eco, rezultatul il iau vineri;
de cateva zile ma confrunt cu dureri de cap, trec dupa cateva ore si revin a doua zi, cred ca si din cauza ca nu dorm prea bine,bebelina ma tot suceste ba pe o parte, ba pe alta, plus ca este asezata cred, exact pe vezica si joaca cazacioc pe ea;
madacristina concediu medical poti sa-ti iei 120 de zile(incapacitate temporara de munca); daca ai risc in sarcina,poti sa-ti iei concediu de risc maternal, nu stiu exact cat timp , trebuie sa ma mai documentez;
anasia
dariana spune:
Cum se face echo la dr Iosup, abdominal sau transvaginal, ca ma duc acum si nu stiu, trebuie sa beau multa apa sau trebuie sa golesc vezica?