Mamici de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
Muuh spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru urari. Sa aveti toate o sarcina usoara, copii sanatosi si norocosi.
Cristina_ioana haide te rog nu mai fii trista. Lasa ca si eu mai nou plang la desene animate. Stau ma uit si daca e ceva trist plaaang in hohote dar in rest nu am probleme.
Intreba cineva de blugi cu banda: am vazut la Roccoco dar daca ai pe cineva in strainate incearca sa iti iei de pe net, sunt muult mai ieftini si arata si muult mai bine.
Mitza,
16
geliza spune:
Bulinutza, mersi de raspuns...eu credeam ca trebuie sa opresc tratamentul cand se termina saptamana 14...si utrogestanul l-ai oprit brusc sau progresiv? ai oprit si magne B6? si eu cred ca o sa fac TT mai tarziu, tot din cauza Pregnylului...
Anasia, ti-am scris un mesaj privat dar cred ca nu l-ai vazut...sau nnu, uite s-a intamplat altceva ca nu-mi apare nici mie in mesajele trimise
...acolo te felicitam pentru fetita...si te mai intrebam ceva, dar sincer nu-mi amintesc acum ce...cred ca mi se iarta ca sunt gravida
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cornelia_laura spune:
Cristina_Ioana, sa sti ca in fiecare zi citesc mesajele tale pentru ca sunt pline de optimism asa ca nu-ti dau voie sa fi trista. Sa vezi ce bataita iti dau
. Lasand gluma la o parte si eu ma lupt de cateva zile cu o stare foarte proasta, parca nimic nu-mi convine, sunt intoarsa si apatica. Eu cred ca hormonii au inceput sa se joace
cu noi asa ca nu va ingrijorati prea tare.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
16+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Sabana spune:
Cristina_Ioana nu mai fi tristuca. Zau asa.
Fetelor eu sa stiti ca foarte rar mai gust un pic de lichior, sau un pic de vin. Bunica ma tot bate la cap sa beau bere, ca o sa am lapte pentru bebe. Dar sincer nu am pofte din astea.
Nu cred ca vinul din friptura sa iti faca vreun rau.
Pe mine de vreo 2 luni ma incearca asa de vreo 2 ori pe zi o stare de fericire, nu stiu cum sa va explic, e asa un sentiment misto, o stare de euforie. Dar azi sunt si eu mai trista. A venit sora mea din Austria si mi-a adus multe chestii, inclusiv capsuni, a cautat pe peste tot cirese, dar nu a gasit. Si asta m-a emotionat.
A si am uitat sa va povestesc. Aseara stateam eu intinsa in pat cu burtica goala si sa vedeti voi cum am vazut-o eu pe bebelina mea prn burta, un piciorus, o mana. A fst foarte frumos si emotionant.
De azi trebuie sa iau ampicilina ca nu am scapat de infectia cu E coli. Voi ce stiti de ampicilina pe sarcina.
Crsitina sa nu mai fi trista ca te bat. Daca nu iti revii trebuie sa ne intalnim la hora bocitoarelor. Si bebeii nostri nu cred ca vor asta.
pika-pika spune:
bulinutza felicitari pentru baietel!
Cristina_Ioana si eu sunt cam plangacioasa in ultimul timp,pana si la reclame imi vine sa plang.Pun totusi tristetea pe seama dorului de casa,nici nu mai stiu la ce sa ma uit la TV.Sper sa nu iasa si bebe asa sensibil.Dar vad ca toate trecem prin asta,or fi simptomele trimestrului II.
Cornelia si Stefania incercati sa va menajati cat mai mult desi cred ca e greu cu un copilas.Stefania,nu ti-a spus inca ce e,nu?Cand mergi la doctor?Eu sper sa-mi spuna joi ca nu mai am rabdare.
In rest...am reusit sa racesc
,cred ca mi se trage de la cele 2 inghetate de vineri seara(in casa era cald
) asa ca acum stau cu limonada langa mine,portocale,azi imi aduce sotul miere....Bine ca nu fac febra cand racesc.De fapt doar gatul ma deranjeaza(sigur e de la inghetata
)
Bebe se misca din ce in ce mai des.Duminica l-a simtit si cumnata mea...era atat de emotionata ca a inceput sa planga.Cu tati nu vrea deloc sa se miste desi se roaga de bebe,pupa burtica...nimic!Eu zic ca e baiat de aia reactioneaza numai la fete.![]()
Tatal meu a iesit din operatie si se pare ca nu sunt probleme.Inca nu am prea multe vesti.Sunt in asteptare.
Aveti grija de voi si de bebei!
19+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
Sabana spune:
Fetelor eu nu mai pot de nervi. E 7.30 dimineata si o vecina obsedata de zapada ei din curte a inceput sa imi zgaltaie creierii. Femeia asta e obsedata de zapada, nu suporta pic de zapada in curtea ei. Daca ninge o noapte, o noapte intreaga ea sta la zapada. Imi vine sa deschid geamul si sa-i zic vreo doua. Numai oameni nebuni. Mai am si o pisica calduroasa, care se miorlaie si face catrenul pe linie. In rest e doar dis de dimineata. Buna dimineata fetelor!
a.cicel spune:
Va invit la un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69052" target="_blank">aici
Am deschis mai repede capitolul pt ca azi voi fi plecata.
13+
Mai am 12 de zile pana la nunta
POZE