Endometru, ovulatie, monitorizari si gravide - 107
Raspunsuri - Pagina 3

Cristinna spune:
Asi uneori eu nici nu mai stiu ce sa zic ...deocamdata inca astept cu optimism ca mi se va indeplini dorinta de a avea un bb.Sper sa nu raman fara speranta niciodata
Cristinna

bubulina1 spune:
Cristinna,
Picca,
Bun venit CHOWPERSA si katthy si sa treceti cat mai repede la !
Eu azi incep monitorizarile, sunt in z11 si am emotii mari.
Va pup pe toate!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

marrina spune:
bubulina Las emotiile! Fii plina de entuziasm! Esti pe drumul BUN!
CristinnaImi pare rau dar sunt sigura ca luna aceasta va fi bine!
piccaflor si Nadya Bine ati revenit!
Trebuie doar sa crezi!
marrina

ingeras26a spune:
Bine v-am gasit!
Am fost internata sapt aceasta la ZPolizu, la prof Banceanu. Mi-a facut, printre altele HSG (la care am lesinat - la propriu - de durere) si histeroscopie. La HSG imi iesise trompa dr buna, cea stanga infundata, iar la histeroscopie a descoperit ca ambele canale sunt infundate, deci ovulul fecundat nu are cum sa ajunga in uter. Concluzia: recomandare FIV. Deci imi aiu adio de la aspirantele optimiste...
Am hotarat sa fac pauza in feb si martie (sa imi mai revin fizic si psihic), iar din aprilie sa ma apuc de pregatiri pt FIV.
Va multumesc din suflet si va urez sa reusiti toate!
Pupicei, Ingeras

marrina spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Bine v-am gasit!
Am fost internata sapt aceasta la ZPolizu, la prof Banceanu. Mi-a facut, printre altele HSG (la care am lesinat - la propriu - de durere) si histeroscopie. La HSG imi iesise trompa dr buna, cea stanga infundata, iar la histeroscopie a descoperit ca ambele canale sunt infundate, deci ovulul fecundat nu are cum sa ajunga in uter. Concluzia: recomandare FIV. Deci imi aiu adio de la aspirantele optimiste...
Am hotarat sa fac pauza in feb si martie (sa imi mai revin fizic si psihic), iar din aprilie sa ma apuc de pregatiri pt FIV.
De ce FIV si nu laparoscopie pentru desfundarea trompelor?
Eu zic ca poti fi optimista in continuare. Mult succes indiferent ce metoda vei alege. Sa ai

felicia_ spune:
Chiar asa, Ingeras, de ca nu faci intai laparoscopie? Si eu le-am infundate, am facut laaparo, acum cica e buna dreapta... asa ca mai incerc natural si IA ...
Poze1Poze2

Cristinna spune:
Ingeras dragalas eu stiu ca atunci cand exista ceva problemute cu trompele, se recomanda in prima faza laparoscopie si de-abia dupa aceea FIV. De ce nu incerci si tu mai intai asta?. Nu te descuraja si incearca sa mai ceri opinia cuiva in legatura cu laparoscopia.
Marrina, bubulina, Nadya, Picca, Iepurica, Asi cate un dulce la fiecare.
Cristinna

ingeras26a spune:
Multumesc frumos pt raspunsuri. Este posibil sa imi faca saptamana viitoare si laparoscopie, inca nu stiu sigur. Eu sper sa imi faca, daca asa exista sanse. M-am obisnuit, ricum si cu ideea FIV-ului pe care cred ca il voi face la Giulesti, la prof Marinescu sau Niculescu, dar mai vedem.
Pupicei multi tuturor, Ingeras

Fabya spune:
Eu am inceput de azi sa iau 2/zi Utrogest sper sa nu ia-mi dea intirziere de CM ca data trecuta,am intrebat med.de ce am avut o asemeanea intirziere de 22 de zile si raspuns clar mia spus ca din cauza Utrogest .
Mirona,M Oana multumesc mult de raspunsuri ,va doresc numai bine si multa bafta la toate fetele.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Amely spune:
Buna dragelor! Si io mi-s motivata, ca mi-am tocit neuronii invatand pt. examene...
dar aproape am scapat. Ufff!
Ingeras, hai ca ne-am pus toate pe capul tau, cum se zice, nu te gandi pui la FIV pana nu faci laparoscopia trompelor, in cazul tau poate face multe minuni si e cea mai eficienta metoda. Imi pare tare rau ca nu a iesit investigatia asa cum sperai, dar nu e nimic pierdut, se poate rezolva foarte simplu cu laparo, ai sa vezi, in plus poti ramane chiar din luna imediat urmatoare operatiei, cum au reusit atatea fete care scriu pe forum. Hai, capsorul sus, ca Dumnezeu e mare!
Picca scumpica (vezi, fac si rime
), miorlaici al meu (chiar e un miorlait, la propriu) nu naparleste inca, dar e un zuz si jumate
si un razgaiat, parca toata casa e a lui. I-am facut si ultimul vaccin, n-au trecut decat 2 saptamani de cand il avem, si deja s-au dus aproape vreo 3 mil. in c...l lui
In schimb e ff curatel, pt. un motan asta e lucru mare... deh, daca n-avem copilash, ne revarsam dragostea asupra cui putem si noi
Cristinnica, nu fii suparata, si februarie e o luna, ba inca plina de dragoste... si se pot intampla multe
Bubu, eu iti tin pumnii sus, sunt sigura ca o sa vii cu vesti bune!
Olteanco, cum stai cu examenele? le louasi pe toate au ba? io cred ca da, ca esti dashteapta si norocoasa pe deasupra, da intreb numa' asa, de sanki!
Bun venit "noutzelor" Katthy si Chowpersa si sa aveti sedere scurta la aspirante! Nu ca nu ne-ar fi drag, dar v-ar sta mult mai bine pe listutza de
Eu n-am mai apucat sa intru din cauza examenelor...nu exagerez, au fost cumplite. Inca o sesiune ca asta si ma las de meseria, pai ce-mi mai trebuie mie emotii la varsa mea? In fine, mai am unul maine si gata... Deja am revenit la servici ca ma dadusera disparuta, cu atatea libere, si am de munca la greu...
La monitorizari a fost asa si asa... z. 13 endo 9mm si 1 folicul de 16 pe stanga. Am ovulat ziua 14 seara, sper sa mai fi crescut pana atunci macar pana la 19 mm. Azi dim. ziua 15, T. mi-a zis ca ovulasem, aveam endo 9.8 mm. Mi-a urat bafta cu II, ca de obicei... Daca nu in martie fac laparo. Am zis, am zis! (vorba...Feliciei? sau ma insel eu...)
Aaa, sa nu uit fetelor, T. mi-a zis sa iau utrogestan 2/zi, dar din graba am uitat sa il intreb: oral sau intravag.? Eu stiu din experienta de fosta graviduta ca puneam intravag, dar acum, nefiind gravi, nu mai stiu...Asa ca va intreb pe voi cum e mai bine, poate imi dati un sfat.
Pupicei si ghioceila toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi