Endometru, ovulatie, monitorizari si gravide - 107

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Amely, fata vrednica! Si examene, si monotorizare... lupti pe mai multe fronturi! Iti tin pumnii sa fie cu II. Daca nu, iti tin pumnii in martie, la laparo ( ai zis!), nu te speria , ca e destul de simplu!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Amely dimineata il poti lua intravaginal si sa stai in repaus cam o ora si seara inainte de culcare oral.
Utrogestanul are multe efecte secundare daca il iei oral plus ca da somnolenta.Deci daca conduci nu e voie oral.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely , subscriu la ce a spus Asi referitor la utrogestan. Iti tin pumnii sa fie cu doua IIpeste 2 saptamani !

Ingeras , imi pare rau sa aud de problema cu trompele. Nu l-ai intrebat totusi pe prof. Banceanu daca nu iti poate face reconstructie tubara prin laparo ? Desi daca problema e la intrarea in uter e mai complicat... Depinde cat de "la intrare" e obturarea. Eu cred ca totus exista o solutie, nu te descuraja !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Asi, am vazut ca ai spus ca sansele de reusita sunt mai mari cu stimulare si CSD (bineinteles, daca TPC-ul e ok).
Oare ISA nu ofera totusi sanse mai mari, avand in vedere ca scurteaza substantial drumul catre "tinta" si, in plus, centrifuga mai si invioreaza mai lenesi ?
Nu ca eu as sustine neaparat contrariul, avand 13 ISA nereusite la activ.... Dar avand TPC negativ, nu prea am de ales. Tie cum ti s-a argumentat practic lucrul asta de catre medici ?

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ingeras imi pare rau iubita sa aud astfel de vesti...subscriu si eu la ce au zis fetele...ar putea fi sanse cu laparoscopia...tin pumnii in continuare si te pupic dulce ..
Cristinna imi pare rau scumpa ca nu te-au ocolit rushii nici pe tine...uite,iti intind o minuta sa vii la mine-n barcuta(na ca m-am molipsit de la draga de Amely si vorbesc si eu in rime)...si sa stii ca barcuta mea nu se va scufunda niciodata...un nou CM,o noua sansa la orizont...
Marrina pup fata dulce...
Bubulinule sa vii cu vesti super bune de la Dr T...na belea ca l-am visat si nici macar nu stiu cum arata...eram intr-un fel de spital,scoala,maghernita si trebuia sa-mi faca HSG...si eu ii ziceam "Mai Danut cum imi faci tu mie HSG cind tu esti absolut impotriva ?"...la care el imi raspunde"Pai daca m-a rugat Moisa!"...si unde mai pui ca mi-a dat si un de-am avut mustrari de constiinta pina m-am trezit si i-am povestit visul sotului meu...concluzia mea si a lui e ca sint obsedata sa ramin ,mi-e super frica de HSG-ul pe care urmeaza sa-l fac in Martie si ca ma gindesc non stop la ceea ce citesc pe forum...

Va pupic dulce pe toate si s-auzim de multi bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Asi, Felicia, Rami fetele, va multumesc pentru sfaturi si pentru faptul ca sunteti cu mine si ma incurajati, nu stiu ce m-as face fara voi

Feli, apropo de "vrednica", la un moment dat parca eram teleghidata, nu mai simteam oboseala ca deja devenise amorteala Daca ai vedea ce cearcane de zombie am...cred ca te-ai speria!

Rami, in cazul unui TPC negativ, cum e la tine, sansele sunt clar mult mai mari prin ISA decat natural. Pe de alta parte, cu TPC normal, si eu stiam la fel, ca sansele de a ramane natural sunt mai mari decat cu ISA, din cate zic dr-ii. De ce? nu stiu, ca in fond sunt centrifugati si inviorati, iar traseul e mai scurt... Practic, nici eu n-am prea inteles. Asi?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Statistic sansele de reusita la ISA sunt intre 15-20% iar natural ai sanse 25-30%.
Acum cred ca depinde de fiecare cum are norocul.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by piccaflor
na belea ca l-am visat si nici macar nu stiu cum arata...

Piccule, lumea zice ca destul de bine... sincer, nici eu nu am prea multe argumente contra
Cat despre vis, ai fost tare haioasa! ce faza ar fi fost... glumeam!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Am uitat sa mai spun ca care ajung natural in trompa la ovul au capacitate de fecundare mai buna decat cei preparati in laborator.
Asta in cazul in care glera cervicala este buna si deci TPC bun.

Cu TPC negativ nu prea ai sanse natural deci singura sansa e ISA sau FIV.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, ce inseamna TPC? Sa-l fac si eu !

Poze1Poze2

Mergi la inceput