Endometru, ovulatie, monitorizari si gravide - 107

Gravidutele ,foste colege:
lunii august 2005 este:
Catrinel 17-cap.49lunii septembrie 2005 sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103 lunii februarie 2006:
MamiFlori -cap 104
Lista ramane deschisa!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra
Raspunsuri

mamiFlori spune:
Fetelor, am fost marti la dr. Moisa si l-am vazut pe BB la echograf! Avem 11mm, si suntem plasati in fundul uterului, ceea ce este f.f. bine. Ce sa va mai scriu... Col lung, in stare perfecta, doar silueta este o mare problema... Mare, mare, nu asa.. Dar, ce sa mai zic, asta e defectul meu..
Am vorbit si cu sefa. M-a impresionat! Zice: D-na Dascalu, sa aveti mare grija de dv., ca restul se rezolva! E grozava, nu? Cred ca iubeste copii dar nu are timp sa-i faca. Oricum, e inebunita dupa Lali a mea (o cheama Elena dar noi ii zicem Lali). Cind se fac petreceri la firma, Lali e un soi de mascota. Are o relatie speciala cu sefa; cred ca e singura persoana care nu se intimideaza deloc in fata ei, ba dimpotriva, o mustruluieste cit poate ... Si d-na accepta. De fapt, are 36 de ani, dar e atit de autoritara incit toata lumea i se adreseaza cu d-na. Nu e rea, doar autoritara. si f. inteligenta, ceea ce iar ii cam sperie pe oameni, in special pe barbati
Am intrat in saptamina 6 si citesc acum pe desprecopii.com la Odiseea sarcinii ce mai facem, ce ne mai creste...
Lali e inebunita dupa BB. Are o grija de mine.... de ma omoara cu grija. Trebuie sa stau cuminte si sa accept tot ce imi impune ea, inclusiv coafuri si machiaje "a la Lali". Dar din dragoste, ce nu face mama...
Va pup pe toate si sa stiti ca va citesc, desi nu apuc sa scriu decit asa, pe furate...
Liana, imi pare rau de rusi... Poate luna asta o fi cu noroc...
Florina

marrina spune:
bubulina sigur are mana buna.
CristinnaTin pumnii!
Felicitari noilor !
Bafta multa aspirantelor!!!
Trebuie doar sa crezi!
marrina

bubulina1 spune:
Felicitari mamiFlori! Sa fii sanatoasa si sa duci cu bine sarcina la termen! Nu te mai stresa acum ai grija de bb!
Sper sa am mana buna! Abia astept sa mai trec pe cineva pe listuta!
Unde ati disparut cu toate? Nu mai e nimeni pe aici?
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

asi spune:
Se pare ca toata lumea e la munca
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

iepurila spune:
Eu sunt la birou. Dar va pupicesc dulsi moldovinesti ca tare dor imi e de voi.
MamiFlori, sa ai grija in continuare de tine si de puiut.
Pupici
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

mari-lu spune:
Raportez:ziua1, dupa cm de 26 zile in ianuarie,iar ultimele 2 CM de 29,eu care aveam un CM de 27-28.Nu e cine stie ce, am observat ca la multe din noi le-a intarziat la sfarsitul anului 2005.
Se pare ca nu puteam fi pana nu am avansat in grad si am primit si eu o steluta...

NADYA spune:
Salutare scumpelor, bine v-am gasit la un nou capitol. Sa dea Domnul sa fie cu cit mai multe +rezultate si cu citzi mai multi
Azi mie mai bine sunt pe sfirsite cu rusii adica Z3. Bafta si rabdare multa fetelor care asteapta sa fie ceva bine.
IEPURASH o zii buna servici
CRISTINA tin pumnii stinsti la fata frumoasa.
MamiFLORI felicitari si sa ai o sarcina usoara si un sanatos si frumos.
la fetitza ta
sall Allahu wa 'alyahi wa saallam

Fabya spune:
Fetele mele stiutoare eu daca azi am avut ovulatia(obtinuta prin stimulare) pe la ora 8:00 m-am trezit cu dureri in zona ovarelor care au durat pina pe la 15 dupa amiaza ,asta in seamna ca in tot timpul asta sa produs ovulatia sau ...? Nu stiu dar intreb daca mai prestezi si dupa ce a avut loc ovulatia mai sunt sanse sa mai ramai cu bebe sau numai daca ai prestat inainte de ovulatie e bine?? ma gindes sa mai trag lui sotzul meu si astazi-seara o vizita
Si pe voi va obliga sa semnati cind face-ti stimulare ca sa nu-i trageti la raspundere in caz de riscuri cu gemeni sau tripleti????pe mine ma pus de data asta sa semnez ,prima data nu dar acuma da ...dece nu stiu sa fie din cauza ca erau mai multi folicului pe ambele parti mari in comparatie cu prima stimularea din noiembrie....
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''