Mamici din Arad...???(42)
Raspunsuri - Pagina 8
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Pe unde umblati?
Clau mai vrem poze cu tine....sau poate ne intalnim face to face....ca mi-e dor de voi!(si de Raulica)!
Cat despre subiectele astea nashpa (cum e cel cu moartea Andreei...) pur si simplu nu poti fi indiferent!Offff!Asa ca poti da cu biciul(Clau) ca tot degeaba!
Avem poze noi pe Yahoo cu Alesio tunsulici!(ieri s-a produs "miracolul")
Pupici!
Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
Buna fetelor.
Am ajuns si noi de la Bihor pe la 20, am deschis calculatorul sa vad ce ati mai scris si sa va scriu, dar primul subiect care l-am vazut era despre AndreeaC si m-am pus sa citesc toate cele 27 de pagini. E tragic ce s-a intamplat.
Eu sunt racita cobza. Va pup si va mai scriu maine.
Alina (10+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
Claudelu spune:
Alina tu esti urmatoarea care ia bataie
Sanatate multa iti doresc!
Ioana, Doamne ce bine ii sta la Alesio asa tuns! E un scump!
Noi azi am profitat de vremea asta superba si am iesit in oras pe mal...Doamne ce bine a fostttttt
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
DianaR spune:
Si pe mine m-a cam intors pe dos subiectul cu Andreea, mai ales ca vazusem inca de vineri... Plus atmosfera de pe forum, se vede ca nu-i nimeni in apele lui...
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (26+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
gabitzica spune:
Saluare!
M-a socat si pe mine poveste Andreei Am citit si eu ieri toate paginile, am vazut si pozele cu ea si cu fetita. ce dragua e fetita
Am mai avut un soc aseara, cand am vazut crima de la Arad. il stiu pe prietenul victimei, e fratele unei foste colege de facultate, care a nascut saptamana trecuta(bine ca a nascut inainte, ca daca nu sigur nastea acum). Doamne fereste pe toata lumea de asa ceva.
Flavia, ti-am vazut samburelul. Eu din pacate nu am poze,pentru ca aparatul nu are hartie....dar mi-a ramas intiparita in memorie imaginea lui.
Clau, am vazut si pozele tale. ce mare si frumos e Raul!!!
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi lasa ca nu esti singura fara poze de la eco.....Ovi a facut poze dar nu au iesit ca s-a reflectat blitz-ul fix unde se vedea bb mic....asa ca asteptam CD-ul ce ni l-a promis dr!
Clau pentru complimentele la adresa lui Alesio!
Vad ca toata lumea e ravasita de tragedia ce a lovit familia Andreei.....ma gandesc ce simt cei apropiati.....Doamne fereste!
Pupici!
Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Hildegard spune:
Salut gacici de mamici,
Revin dupa o absenta mare......
Sunt asa de ocupata ca nu am vreme.
Dar de acum o sa-mi fac ca altfel nu se poate.
Noi suntem bine, Stefan are 7400 g si 69 de cm. Are 3 luni jum.
Papam numai titi deocamdata dar de la 1 incepem cu sucul d emere si morcov.
Vreau sa va intreb de biscuitit fara gluten, voi ati dat la bebei asa ceva? Cat papa la 4 luni din ei?
Avem poze...
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
gabitzica spune:
Azi am avut pofta pe inghetata de la Coandi, asa ca mi-am luat. cred ca a vut vreo 300 g... juma de ora tot am mancat pe ea
Eu nu am treaba cu carnea, pot sa manc orice. Ieri am facut pulpa de porc cu sos de telina si praz, cu maghiran si boia
saptamana trecuta am avut pofta pe clatite si am facut de doua ori. Bine ca nu am greturi. Numai daca mi-e foame se intampla
Hildegard, ti-am vazut minunea. E tare dragut. Deja il pui in fund???
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Am dormit 3 ore de can am venit de la lucru, am o stare groaznica, curge nasul, ochii, mai rar tusesc, ma doare gatul...
Maine seara am programare la Miclea.
De vreo 2 zile nu mai am greturi, doar cand vad carnea de pui ma apuca greata. Mancare mea preferata mai nou e salata de sfecla rosie, mananc en-gros.
Gabi, inghetata? Ai grija sa nu te doara gatul.
Hildegard, sa-ti traiasca baietelul, e tare scump.
Eu nu i-am dat la Dragos biscuiti fara gluten niciodata, cand am inceput cu biscuitii pe la 6 luni i-am dat petit beure.
Clau, cred ca a fost super pe mal ieri, asa timp fain!
Ioana, ii sta fain la Alesio asa tuns. A stat cuminte?
Dragos de prima data cand l-am tuns a stat nemiscat,ii vine sa doarma cand il tunde, nici nu se misca.
Vai, fetelor, am citit si eu azi in ziar despre crima de la UTA.Mi-a ramas in minte poza fetei, ce draguta era. Saraca, in ce chinuri a trebuit sa moara.
Alina (11+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Alinush bazucu meu a stat asa cuminte la tuns ca nu ne-a venit sa credem!A fost cumintenia intruchipata!
Hildegard tare scump bebeloiul tau!
Gabi esti vinovata: mi-ai facut pofta cu inghetata ta.....Ovi inca nu stie ce-l paste....afla imediat!
Fetelor sunteti de acord ca maine, ca tot e ziua in care o inmormanteaza pe Andreea sa tinem si noi doliu nepostand deloc?
Pupici!
Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo