Mamici din Arad...???(42)
Raspunsuri - Pagina 7
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Pe mine ma doare gatul si stranut, stiu ce ma asteapta.
L-am sunat pe Calin sa-mi cumpere Oscilococcinum si ceva de gat sa sug.
Gabi, ai venit de la medic, ce face bb?
Ioana, te-ai mai linistit?
Flavia,tu ai fost la dr.Popa? Nu mai retin exact cand ziceai ca mergi.
Alina (10+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
alinamoro spune:
Gabi, am scris in acelasi timp, acum am vazut mesajul tau.
Ma bucur ca bb e bine.
pozici
serbarea de Craciun
Claudelu spune:
Buricoaselor ma bucur ca sunteti bine!
Doamne Ioana da ce curaj aveti...eu nu m-as fi dus cu masina pana in Cluj nici moarta si gravida si cu bebe mic dupa mine...esti curajoasa serios! Bine ca ati scapat intregi, va ferit D-zeu!
Io-s bine, mai usoara cu vreo 7 kg Am tinut vreo luna o cura de slabire de m-am uscat...acum nu-s io uscata rau, ca orice as face n-as reusi sa ma usc
Raul e cuminte, vorbeste pe zi ce trece tot mai bine si e tot mai smecher...intr-o zi mi-a gasit portofelul si a icneput sa strige la mine "mama banii, cupei tzugus a Uaul" , adica "mama banii, cumperi Sugus la Raul"
E inebunit dupa tot ce inseamna electrocasnice
No ca s-a trezit si o striga pe BUNICA dar ghinion nu-i acasa bunica ci numa mama
POZE daca vreti avem aici
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
alinamoro spune:
Clau, wow, ce ai slabit!!!!! Sper ca te opresti acum.
Si ce mare e Raul...si ce dolofanel!!!
Daca se mai incalzeste vremea poate punem de-o intalnire si atunci ne vedem "pe viu".
pozici
serbarea de Craciun
DianaR spune:
Scriu mesaje si se pierd undeva pe drum ...
Gabi, ma bucur ca samburelul e bine!
Alina, ai grija de tine!
Flavia, felicitari ca ai scapat de examen!
Clau, mama, ce ai slabit! Brava!
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (26+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
flavia ramona spune:
Am venit de la medic. E super dr, chiar imi place, cel putin din prima vizita. Vorbise cineva pt mine si ii spusese ca vin la el si cand am ajuns acolo m-am intalnit si cu dr mea de medicina muncii, o tipa supe cu care ma inteleg bine, si s-a dus si ea la el si i-a spus ca are o prietena care asteapta. Asa ca am fost super anuntata... , am stat de povesti, apoi mi-a facut un eco ca sa vada si tati bb, ca a ajuns in Arad mai repede decat am prevazut eu si mi-a facut un cd cu poze, asa ca daca vreti sa vedeti juniorul nostru uitati-va la poze. Tati se uita de parca si vedea o minge de fotbal la picioarele lui bb .
Are 5,26 cm.
11+
pozici
flavia ramona spune:
Clau, am uitat .... ce mare e Raul .......
Si tu ai slabitttttttttt de te ia vantul si pe tine ca pe Ioana
11+
pozici
alinamoro spune:
Flavia, ma bucur ca esti bine si bb la fel. Am vazut pozicile, ce fain se vede!
Fetelor, noi maine dimineata plecam la Bihor, nu mai intru, asa ca va doresc un week-end placut!
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Salut fetelor!
Am vazut pozele cu Raul care e un scump (Clau ce mult ai slabit!) si ale Flaviei cu bb mic!
Si am citit si subiectul de la generale despre tragedia AndreeiC!Ce cruda si nedreapta e viata asta cateodata!Biata fetita ramasa fara mamica ei....
Pupici!
Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Claudelu spune:
Burtici cu voi vorbesc...sa nu va prind pe vreuna ca cititi pe net altceva decat la mamici si aici...da?? e ceva ce voi nu e bine sa cititi!
Ioana tu esti prima care ia bataie
Multam de laude!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa